Facebook Sayfama Mavi Tik Geldi

Tripmaker

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
2014 yılından beri mavi tik almaya çalıştığım sayfam sonunda doğrulandı. Bu konuyu açma sebebim Facebook'un halen sayfaları onayladığı bilgisini vermektir. :)

Son düzenleme:
Tebrikler facebook onay rozeti konusunda harbiden çok sıkıntılı. Nasil basardiniz detay verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Tebrikler facebook onay rozeti konusunda harbiden çok sıkıntılı. Nasil basardiniz detay verebilir misiniz?

Teşekkür ederim. Elbette detay veririm. Hatta buradan yazayım herkes faydalansın. Ben yıllardır şu mavi tik onayının peşinden koşuyorum. Eskiden başvuru formu Türkiye'ye kapalıydı ve türlü VPN hileleri ile forma ulaşıp başvuru yapabiliyordum. 50 kere falan red yemişimdir rahat. Sonra hevesim kırıldı ve bir süre bıraktım kovalamayı. Sayfam ile de ilgilenmiyordum hatta geçen gün sileyim şu sayfayı zaten etkileşim yok falan diye düşünmüştüm. :) Geçen gün başka bir şey ararken başvuru formunun Türkiye'ye yeniden açıldığını gördüm ve başvuru yaptım. 2 gün sonra onay rozeti geldi. Gelen bildirimi de konuya ekledim zaten. Ben müzikle uğraştığım için dijital platformlarda albümüm var bayağı. İtunes, spotify, deezer vs. Ayrıca Google'da adım arandığında bilgi panelim çıkıyor sağ tarafta ve hakkımda çıkan bir kaç yerel haber var. Youtube kanalımda da onay rozeti var. Doğrulanma aşamasında bunların da çok katkısı olduğuna inanıyorum. Kısacası gerçek tanınmış bir kişiyi temsil etmek lazım yoksa çok zor. Şimdi sırada instagram var umarım orada da mavi tik alabilirim. Başvuru formunu doldurup gönderdim. Facebook sayfama mavi tik verdikleri için ve sayfam da İnstagram'a bağlı olduğu için, instagram hesabım da işletme hesabı olduğu için biraz umutluyum açıkcası. Umarım sorunuzun cevabı bu yazının içindedir.

Youtube'da ki abone sayınızı facebook pek düşünmüyor. Tanınmış ve gerçek bir kişi olmadan onay rozeti alamıyorsunuz. Başvuru esnasında kimlik fotoğrafı yüklüyoruz çünkü.

açan varda işte uçuk kaçık para istiyorlar ;) hayırlısı diyelim tebrikler tekrardan.

Bu tür işler için boş yere para vermemenizi öneririm. Ben tam vazgeçmiştim ki onay rozeti geldi. Facebook'un nerede ne yapacağı belli olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri