Facebook Sayfası Alınacaktır

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Facebook Sayfası Alınacaktır.Vereceğim Miktar 100-150 Tl arasıdır.
Satılacak Facebook Sayfaları için önemli şart Sayfa beğenisi ile Sayfa Hakkında Konuşulanlar Dengeye yakın olmalı.Kategori olarak Komedi olabilir.Ama diğer sayfalarınıza varsa onlar hakkında konuşuruz.Ama komedi öne çıkıyor.
Sayfa vereceğim para 100 ile 150 Tl arasıdır.Satmak isterseniz bu fiyat aralığında bir sayfa benimle Pm görüşebilirsiniz

Sayfam falan yok ama satis yapmak isteyenlere yardimci olmasi icin soruyorum: Kac bin aboneli ve ne tur alanda yogunlasmis sayfa ariyorsun? Uyelerin yerli-yabanci, kadin-erkek oranlari onemli midir?

Sayfam falan yok ama satis yapmak isteyenlere yardimci olmasi icin soruyorum: Kac bin aboneli ve ne tur alanda yogunlasmis sayfa ariyorsun? Uyelerin yerli-yabanci, kadin-erkek oranlari onemli midir?

Hocam ben arkadaşlarım var onlara sorucam.Yerli-Yabancı kadın-erkek farketmez abonesi konusunda görüşücem siz bana gösterirsiniz bende bakıcam ona göre karar vericem arkadaşlarla

Hocam eğer limiti 250 ye yükseltme imkanınız varsa pm göndereyim, sayfa şuan 0 ilgi olduğu için hakkında konşlan, beğeni falan düşük, ama ciddi iseniz aktif zamanından paylaşım istatistiklerini çeker gönderirim.

tamam hocam hepsine tek tek bakıcam

---------- Mesaj saat 23:56:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:33 civarında gönderildi. ----------

Hocam eğer limiti 250 ye yükseltme imkanınız varsa pm göndereyim, sayfa şuan 0 ilgi olduğu için hakkında konşlan, beğeni falan düşük, ama ciddi iseniz aktif zamanından paylaşım istatistiklerini çeker gönderirim.

hocam pm gönderebilirmisiniz bakabilirmiyim

Arkadaşlar konu günceldir.Facebook sayfası satın alınacaktır.Uygun koşullar her iki taraf içinde geçerli olursa anlaşma sağlarız.Facebook sayfası satıcak olan arkadaşlarımız Pm yollarlarsa sevinirim.Sayfaya facebook linklerini vermelerine gerek yok.Pm kafidir

Bütçenizi arttırma gibi bir durum söz konusu ise organik üyeli ilgilenildiği anda yüksek oranlara ulaşabilen sayfa için bilgi iletebilirim. 300 - 350 arası düşünüyorum. Elbet pazarlık sünnettir.

Arkadaşlar facebook alınacaktır günceldir şartlar ise güncellendi.Satıcak arkadaşlar Pm görüşebiliriz.

---------- Mesaj saat 00:29:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:20 civarında gönderildi. ----------

Bütçenizi arttırma gibi bir durum söz konusu ise organik üyeli ilgilenildiği anda yüksek oranlara ulaşabilen sayfa için bilgi iletebilirim. 300 - 350 arası düşünüyorum. Elbet pazarlık sünnettir.

hocam sizinle görüşücem mesaj attım

Arkadaşlar Facebook Sayfası Alınacaktır Şartlarımı yazdım.Lütfen Facebook Sayfası Satıcaklar 100 ile 150 arasında fiyat verebilirim yukarısı zorlar.Facebook sayfaların en önemli özellikleri komedi olursa ayrıcalığım var ama en önemlisi beğeni ile hakkında konuşulanlar lütfen uçurum olmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri