Facebook sayfası ile gelir sağlanabilir mi?

SpuSi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Elimde erişimleri ve etkileşimleri ortalama olarak yüksek, beğeni sayısı her geçen gün artan bir sanatçı FAN sayfası var. 2-3 günde 1 paylaşım yapıyorum her paylaşım ortalama 50K erişim, 2-3K etkileşim alıyor. Sayfa beğenisi ise 60K.

Sayfayı direk olarak satma dışında hangi yollar ile gelir sağlayabilirim? Facebook sayfası olup üzerinden gelir sağlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.
Elimde erişimleri ve etkileşimleri ortalama olarak yüksek, beğeni sayısı her geçen gün artan bir sanatçı FAN sayfası var. 2-3 günde 1 paylaşım yapıyorum her paylaşım ortalama 50K erişim, 2-3K etkileşim alıyor. Sayfa beğenisi ise 60K.

Sayfayı direk olarak satma dışında hangi yollar ile gelir sağlayabilirim? Facebook sayfası olup üzerinden gelir sağlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben çalışmadım ama gözlemlediğim kadarıyla kazananların çoğu trafiği açtıkları video sitelerine yönlendirip oradaki reklamlardan kazanıyorlar. Bunlar da genel gündem sayfaları ya da komedi mizah sayfaları. Bunun haricinde bir kazanç modeli var mıdır bilmiyorum

kazananlar var atıyorum 24 saat reklam 30 tl gibisinden bir çok arkadaşımız bu şekil çalışıyor ama sayfa takipçisi yüksek olmalı tabi

Mesela benim bir sağlık sitem var düşün. Ben sana diyorum ki 30 lira veriyorum akşam 20:00 ila 22:00 saatleri arasında benim linki paylaş 20 dakika üstte kalsın sonra normal dursun.
Bu bir çeşit kazanç.

Benim önereceğim ise herkesin hoşuna gideceği,farklı,pek görülmemiş olan bir ürün sitesi hazırlayıp satış yapmak.
Bu tarz ürünler içinde alibaba,dealextreme vs siteleri kontrol edebilirsin.

Emre yaşarın eskiden aylık 15 bin tl kazandığını duymuştum ne kadar doğru bilemem

reklam alabilirsiniz ve satış ortaklığı, youtube, dailymotion paylaşımı yaparak kazanç sağlayabilirsiniz.

sayfanızın beğeni sayısına göre etkileşimi çok iyiymiş, diğer arkadaşların dediği gibi reklam yaparak para kazanabilirsiniz.

Facebook sayfalarından
Saatte 200$ Kazandığımız günler vardı :D Nerde o günler

1. Yabancı Sayfalarınızda : Clickbank gibi sitelerden komisyon ile ürün satabilirsiniz . Tshirt vs gib, örn: redbubble , clickbank , moreniche
2. Sitelerinize hit çekerek iyi kazançlar sağlanır ( Adsense ) İçerikle paylaştığınız link aynı olsun yeter. Spam yaparsanız kanal banlanıyor.
3. Yerli sayfalarınızda içerik reklamı alabilirsiniz . Mesela bir kişi sitesini yada kanalını tanıtıcak 24-48 saatlik reklam için bir ödeme yapabilir.
4. kısaltma sitelerinden gelir saglayabilirsiniz ( 1k gösterim gibi hepsine izin vermez , spam yapmayın.)
5. Direk trafik isteyen kişilerle irtibata geçebilirsiniz. 1k organik trafik 2$ şeklinde. Günde min 5-10k almaktalar.

Bunun için yabancı forumlara bakabilirsiniz ytpara tarzında. örneğin digitalpoint .

Daha niceleri mevcut para kazanmak için ama şimdi biraz gerçekçi olursak;
Clickbank 2012 de populerdi şuan satışlar imkansıza yakın. Hakkında blog bile yapmıstım : tıkla

220px-50ShadesofGreyCoverArt.jpg

Şuan 1 tl kazanamıyorum .

2. Sitelerinize hit çekerek dediğim iş çok büyük emek ister . İyi bir site iyi bir ekip iyi hit. Ve facebook link çıkışları gerçekten zor. 3 milyonluk aktif sayfamda organik hit çıkısı gunde max 20k oluyor.

3. Çoğu kısaltma sitesini facebook banladı bu nedenle sıkıntılı bulursanız banada gönderin lütfen .

4. Kişisel reklam alma becerinize bağlı.

5. Facebook link çıkışını min. indirdi şuan hiçbirsey kazanamazsın bu kadar hitle eskiden yabancılarla aylık anlasırdım.

Facebook için sitenize çalışıyorsanız ve adsense artık size sıkıntı olduysa alternatif olarak content.ad öneririm. Ödemelerinde çok fazla sıkıntı olmaz sahte izlenim vs yapmazsanız. içerik sorunu cıkarmıyor çok fazla. Ayrıca tr için iyi bir ücret ödüyor.

Facebook şuan yatırımlık tutun. Umarım yakında büyük bir kazanc kapısına dönüşür .
Eskisi gibi ...

Merhaba arkadaşlar.

Facebook sayfasından kazanç sağlamanın birçok yolu var. Zaten neredeyse hepsini yukarıda arkadaşlar yazmış.

Ençok kullanılan kazanç teknikleri;

1- Sayfa belli bir beğeni sayısına geldikten sonra daha doğrusu sayfa belli bir etkileşimi yakaladıktan sonra içerikle alakalı paylaşımları web sitenizde veya bu tarz paylaşım yapabileceğiniz ve izlenmeye göre size ücret ödeyen aracı firmalar ile paylaşımlarınızı yaparsınız ve yaptığınız paylaşım linklerini facebook sayfanızda yayınlayarak oralara trafik çekerek kazanç sağlamanız mümkün...

2- Sayfanıza reklam alablirsiniz. Sayfanızda başka bir sayfanın, bir videonun, bir resimin veya bir web sitesinin paylaşımını yaparak kazanç sağlamanız mümkün. Bu 1 saatlik paylaşım da olabilir, bir günlük paylaşım da olabilir. Ama bu kazanç tekniğini kullanabilmeniz için geniş bir kitleniz yani beğeni sayınız olması lazım...

3- Network marketing tarzı site açabilir veya mevcut sitelere üye olarak belirleyeceğiniz ürünlerin satışını forum üzerinden yönlendirme ile yapabilirsiniz...

Bunlar en çok kullanılan bilindik kazanç teknikleri. Bunların dışında da kazanç yolları var.

En önemli nokta sayfanızın ne kadar büyük olduğu, etkileşimin ne seviyede olduğu... Tabi sayfa içeriğinin de bunda çok etkisi var...

Sormak istedikleriniz olursa özelden PM atabilirsiniz...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri