Facebook sayfalarından
Saatte 200$ Kazandığımız günler vardı

Nerde o günler
1. Yabancı Sayfalarınızda : Clickbank gibi sitelerden komisyon ile ürün satabilirsiniz . Tshirt vs gib, örn: redbubble , clickbank , moreniche
2. Sitelerinize hit çekerek iyi kazançlar sağlanır ( Adsense ) İçerikle paylaştığınız link aynı olsun yeter. Spam yaparsanız kanal banlanıyor.
3. Yerli sayfalarınızda içerik reklamı alabilirsiniz . Mesela bir kişi sitesini yada kanalını tanıtıcak 24-48 saatlik reklam için bir ödeme yapabilir.
4. kısaltma sitelerinden gelir saglayabilirsiniz ( 1k gösterim gibi hepsine izin vermez , spam yapmayın.)
5. Direk trafik isteyen kişilerle irtibata geçebilirsiniz. 1k organik trafik 2$ şeklinde. Günde min 5-10k almaktalar.
Bunun için yabancı forumlara bakabilirsiniz ytpara tarzında. örneğin digitalpoint .
Daha niceleri mevcut para kazanmak için ama şimdi biraz gerçekçi olursak;
Clickbank 2012 de populerdi şuan satışlar imkansıza yakın. Hakkında blog bile yapmıstım :
tıkla
Şuan 1 tl kazanamıyorum .
2. Sitelerinize hit çekerek dediğim iş çok büyük emek ister . İyi bir site iyi bir ekip iyi hit. Ve facebook link çıkışları gerçekten zor. 3 milyonluk aktif sayfamda organik hit çıkısı gunde max 20k oluyor.
3. Çoğu kısaltma sitesini facebook banladı bu nedenle sıkıntılı bulursanız banada gönderin lütfen .
4. Kişisel reklam alma becerinize bağlı.
5. Facebook link çıkışını min. indirdi şuan hiçbirsey kazanamazsın bu kadar hitle eskiden yabancılarla aylık anlasırdım.
Facebook için sitenize çalışıyorsanız ve adsense artık size sıkıntı olduysa alternatif olarak content.ad öneririm. Ödemelerinde çok fazla sıkıntı olmaz sahte izlenim vs yapmazsanız. içerik sorunu cıkarmıyor çok fazla. Ayrıca tr için iyi bir ücret ödüyor.
Facebook şuan yatırımlık tutun. Umarım yakında büyük bir kazanc kapısına dönüşür .
Eskisi gibi ...