Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube hesabıyla alakası oldugunu sanmıyorum diger herseyi biliyorum zaten dediklerinizin tesekkür ederim ancak hani kullanan falan varsa sayfa gelirlerinde ne gibi artısları olmus onlara bakıcam ben 400 k yabancı falan sayfa almayı dusunuyorum gözden cıkarttım artık baya bi parayıSayfa alacaksan organik olup olmadığına dikkat et. Adamın biri sayfa satıyor sayfada 40.000 kişi var durumu beğenen yorum yazan sayısı 2-3, sayfanın aktif kullanıcı sayısı önemli. Bir de Facebook sayfalarında bazı izlenimler YouTube'a yansımıyor bunun en büyük sebebi bence Facebook'tan izleyen bazı kişilerin YouTube hesabı olmaması ya da YouTube hesabının açık olmamasıdır.
yazıda ne anlatılmak isteniyor.77.847 kişi beğendi · 5.251 kişi hakkında konuşuyor
hazır konu açılmışken bu yazıda ne anlatılmak isteniyor.
bu konuşan kişi kısmı anlık bir degermi yani günün herhangi bir saatinde degişebiliyor.
Kanal alırken sizce nasıl bir yol izlenilmelidir.Bir video atıp ilk 24 saatlik durumuna bakıp almak daha mantıklı sanırım.Tabi sayfa sahibi izin verirse.
youtube hesabıyla alakası oldugunu sanmıyorum diger herseyi biliyorum zaten dediklerinizin tesekkür ederim ancak hani kullanan falan varsa sayfa gelirlerinde ne gibi artısları olmus onlara bakıcam ben 400 k yabancı falan sayfa almayı dusunuyorum gözden cıkarttım artık baya bi parayı![]()
istediğin sayfanın piyasası 2.500$ 'dan başlıyor yinede niyetlimisin almaya ??
En İyi BU SAYFA Facebookdaki En Güzel Sayfa Alcaksan bunun gibi sayfa alcaksın
facebook sayfaları kullanarakda bu işleri yapıyorum sayfada satıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.