facebook sayfası kullananlar

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar bu işi yaparken facebook sayfası kullananlar var mı ? buradan bize bir iki öneride bulunabilirler mi ? facebook sayfası almayı dusunuyorum.

Sayfa alacaksan organik olup olmadığına dikkat et. Adamın biri sayfa satıyor sayfada 40.000 kişi var durumu beğenen yorum yazan sayısı 2-3, sayfanın aktif kullanıcı sayısı önemli. Bir de Facebook sayfalarında bazı izlenimler YouTube'a yansımıyor bunun en büyük sebebi bence Facebook'tan izleyen bazı kişilerin YouTube hesabı olmaması ya da YouTube hesabının açık olmamasıdır.

Sayfa alacaksan organik olup olmadığına dikkat et. Adamın biri sayfa satıyor sayfada 40.000 kişi var durumu beğenen yorum yazan sayısı 2-3, sayfanın aktif kullanıcı sayısı önemli. Bir de Facebook sayfalarında bazı izlenimler YouTube'a yansımıyor bunun en büyük sebebi bence Facebook'tan izleyen bazı kişilerin YouTube hesabı olmaması ya da YouTube hesabının açık olmamasıdır.
youtube hesabıyla alakası oldugunu sanmıyorum diger herseyi biliyorum zaten dediklerinizin tesekkür ederim ancak hani kullanan falan varsa sayfa gelirlerinde ne gibi artısları olmus onlara bakıcam ben 400 k yabancı falan sayfa almayı dusunuyorum gözden cıkarttım artık baya bi parayı :)

hazır konu açılmışken bu yazıda ne anlatılmak isteniyor.

sayfanın aktifliğiyle ilgili bir olay zaten sayfalarda hakkında konusan kisi sayısı onemlidir begenip bos gecenlerin bir onemi yok. yani söyle anlatıyım bir aktörün 1.5 m lik sayfası var mesela ama hakkında konusan 20 bin kisi yani o an sayfayla teması olan kisi sayısı bu ama ote yandan bir mizah sayfası mesela begenen kisi 500 k hakkında konusan 400 k iste bu sayfa o 1.5mlik sayfadan cok daha iyidir

bu konuşan kişi kısmı anlık bir degermi yani günün herhangi bir saatinde degişebiliyor.
Kanal alırken sizce nasıl bir yol izlenilmelidir.Bir video atıp ilk 24 saatlik durumuna bakıp almak daha mantıklı sanırım.Tabi sayfa sahibi izin verirse.

ama suda var hakkında konusan kısmı çok oldugu zaman aynı oranda aktiflikte artar ve buna baglı olarak sayfanın fiyatıda kısaca (hakkında konusan = aktiflik begeni, paylasım, yorum = çok para =)

fakat bi sayfanın hakkında konusulan kısmı rahatlıkla arttırılabilir yani ucuza alırsın sonra paylasım vs derken hakkında konusan kısmı artar ve buda dogal olarak paylasımlarına etki eder

yani 1.5m lik sayfamı yoksa 500k lık aktif sayfamı desen 1.5 lik sayfayı alırım çünkü biraz emek ile bu sayfanın hakkında konusan kısmı rahatlıkla 1 ay gibi kısa bi sürede 1m ye rahat kavusur

---------- Mesaj saat 22:53:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:49:12 civarında gönderildi. ----------

bu konuşan kişi kısmı anlık bir degermi yani günün herhangi bir saatinde degişebiliyor.
Kanal alırken sizce nasıl bir yol izlenilmelidir.Bir video atıp ilk 24 saatlik durumuna bakıp almak daha mantıklı sanırım.Tabi sayfa sahibi izin verirse.

kısaca nekadar çok paylasım okadar çok hakkında konusan.

kolay kolay kimse video attırmaz attırsada reklama girecegi için ücret ister. fakat bi sayfanın paylasım bası ortalama 100-200 begeni alıyosa o sayfa sizin isinizi simdilik görür ve birde sayfanın türüne göre video atın derim mesela dini sayfa alıpta dövüs videosu yayınlamayın =)

YT zaten kendi kendini kasar. Facede kanalınızın adına bi tane sayfa açarsınız yeterli bence !

Arkadaslar zaten bu tarz birsey yapılacak facebook sayfaları cok ilgi isteyen seyler yani bir cok kanala ihtiyacınız olmayacak vakitte ayıramazsınız zaten sayfayla bütünlesik saglam bir kanal 500 klık bir sayfa tamamdır bu iş :)

Ben kullaniyorum. 6 bin kisi konusuyor sayfam hakkinda. Kanalimda hic abone olmamasina ragmen izlenme ve tik sayisi baya etkiliyor

youtube hesabıyla alakası oldugunu sanmıyorum diger herseyi biliyorum zaten dediklerinizin tesekkür ederim ancak hani kullanan falan varsa sayfa gelirlerinde ne gibi artısları olmus onlara bakıcam ben 400 k yabancı falan sayfa almayı dusunuyorum gözden cıkarttım artık baya bi parayı :)

istediğin sayfanın piyasası 2.500$ 'dan başlıyor yinede niyetlimisin almaya ??

istediğin sayfanın piyasası 2.500$ 'dan başlıyor yinede niyetlimisin almaya ??

Evet niyetli olmasam neden yazayım o parayı zaten bir ayda cıkarıyor. Ha alacagım klarneti bir iki ay gec alıcam ama elimde bir tane cok saglam sayfam olacak sahsi olarak :)

20 bin tl olsaydı iletişme geçrdim sayfayı satın alırdım düşünmeden

sayfa degilde fake profile yönelseniz bence daha cok iş yapar fiyat/fayda açısından
5k bir fake profilden cogu 100k olan sayafadan daha fazla hit cekersiniz

piyasada satlık olan sayfalar sürekli reklam paylaşıp sile sile iş görmez olmuş durumda
bi çoguda otolike tarzı

facebook sayfaları kullanarakda bu işleri yapıyorum sayfada satıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri