104K Facebook Sayfası + Youtube Kanalı + Adsense Paket Halinde Satış
Arkadaşlar Merhaba;
Aslında Konuya Nasıl Başlayacağımı Bilemedim. İlk Defa Bu Tarz Satış Olayını Yapacağım. Üzülerek de Olsa, 25 Ekim 2010 Tarihinden Bu Yana, Elimden Geldiğince Özenerek İlgilendiğim, Organik 104K Olan Facebook Sayfamı Banka Kredilerimi Kapatabilmek için Satma Kararı Aldım. Bunun ile Birlikte Şuan için Günlük 20-25 TL Getirisi Olan, Kuruluş Tarihi 21 Aralık 2013 Olan, 573 Aboneli, Bugüne Kadar 454K İzlenme Sayısına Ulaşmış, Hiçbir Şekilde Telif ve Topluluk Kural İhtarı Almamış, Eşleşeni, Yaş Kısıtlaması, Dünya Engeli Olmayan, Karışık Kategorilere Ait Videolar Bulunan Youtube Kanalımı da Vereceğim. Ayrıyetten ilk Ödemesi Temmuz 2008'de Kesinleşmiş, Hosted Account Olmayan, Mart Ayı Kazancı an itibariyle 304,00 TL Olan ve Mart Ayı Kazancı ile Birlikte Adsense Hesabımı Pakete Dahil Edip Satmak İstiyorum.
Sizlerdem Ricam Yukarıda da Belirttiğim Gibi Daha Önce Böyle Bir Satış Yapmadım. Bu işin Oluru Nedir? Sayfaların Piyasa Değeri Nedir? Onları Bilmem. Belirttiğim Rakam Sadece Benim Kendi içimden Geçen ve Emeğimin karşılığını Alacağıma İnandığım Rakam. Şayet Yüksek Gelirse Lütfen Gayri Ciddi Yorumlardan Kaçının...
İstanbul içi Alıcılarla Yüz Yüze Teslimat Yapılır.
Kanal Adi : (Ciddi Alıcılar Olduğuna İnandığım İnsanlarla Paylaşacağım.)
Kanal Kategorisi : (Haber,komedi,muzik vs )
Kanal Dili : (Türkçe)
Abone Sayisi : (574)
izlenim Sayisi : (454K)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Kanal Telif yada Topluluk ihtari gibi ihtar Almadı.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (20,00 TL - 25,00 TL)
Kanal Satis Fiyatiniz : 5.000,00 TL (104K Facebook Sayfası + Adsense Dahil)
Youtube Caps:
Kanalın Açıldığı Tarihten Bu Yana Olan İstatistikler...
Facebook Caps:
Adsense Caps:
Arkadaşlar Merhaba;
Aslında Konuya Nasıl Başlayacağımı Bilemedim. İlk Defa Bu Tarz Satış Olayını Yapacağım. Üzülerek de Olsa, 25 Ekim 2010 Tarihinden Bu Yana, Elimden Geldiğince Özenerek İlgilendiğim, Organik 104K Olan Facebook Sayfamı Banka Kredilerimi Kapatabilmek için Satma Kararı Aldım. Bunun ile Birlikte Şuan için Günlük 20-25 TL Getirisi Olan, Kuruluş Tarihi 21 Aralık 2013 Olan, 573 Aboneli, Bugüne Kadar 454K İzlenme Sayısına Ulaşmış, Hiçbir Şekilde Telif ve Topluluk Kural İhtarı Almamış, Eşleşeni, Yaş Kısıtlaması, Dünya Engeli Olmayan, Karışık Kategorilere Ait Videolar Bulunan Youtube Kanalımı da Vereceğim. Ayrıyetten ilk Ödemesi Temmuz 2008'de Kesinleşmiş, Hosted Account Olmayan, Mart Ayı Kazancı an itibariyle 304,00 TL Olan ve Mart Ayı Kazancı ile Birlikte Adsense Hesabımı Pakete Dahil Edip Satmak İstiyorum.
Sizlerdem Ricam Yukarıda da Belirttiğim Gibi Daha Önce Böyle Bir Satış Yapmadım. Bu işin Oluru Nedir? Sayfaların Piyasa Değeri Nedir? Onları Bilmem. Belirttiğim Rakam Sadece Benim Kendi içimden Geçen ve Emeğimin karşılığını Alacağıma İnandığım Rakam. Şayet Yüksek Gelirse Lütfen Gayri Ciddi Yorumlardan Kaçının...
İstanbul içi Alıcılarla Yüz Yüze Teslimat Yapılır.
Kanal Adi : (Ciddi Alıcılar Olduğuna İnandığım İnsanlarla Paylaşacağım.)
Kanal Kategorisi : (Haber,komedi,muzik vs )
Kanal Dili : (Türkçe)
Abone Sayisi : (574)
izlenim Sayisi : (454K)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Kanal Telif yada Topluluk ihtari gibi ihtar Almadı.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (20,00 TL - 25,00 TL)
Kanal Satis Fiyatiniz : 5.000,00 TL (104K Facebook Sayfası + Adsense Dahil)
Youtube Caps:
Kanalın Açıldığı Tarihten Bu Yana Olan İstatistikler...
Facebook Caps:
Adsense Caps: