Fırat Andiç
Yasaklanmış
facebookta kullanılmayan bir kullanıcı adını alamıyorum
var mı bir çözümü ?
Sayfa için mi profil için mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
facebookta kullanılmayan bir kullanıcı adını alamıyorum
var mı bir çözümü ?
Elimde 125 k lık sayfa mevcut. Mavi yada gri tik alabilirmiyiz ?
Sayfa için mi profil için mi?
Talepte bulabilirsiniz karar facebookun![]()
Talepte bulunabilmem için link gönderirmisiniz Özel mesaj ile
Aldığınız hata " kullanıcı adınız çok fazla kez değiştirildi " şeklinde midir?
hayır.
"Bu kullanıcı adı alınamıyor" diye hata veriyor.
ama kullanıcı adını yazıyorum linke (https://www.facebook.com/x123x456z789x)
"Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor
Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir."
çıkıyor..
Dediğini yaptım değişti aşama aşama yavaş yavaş istediğim isme doğru ilerleyecegim artık
Profillerde en fazla 2 defa kullanıcı adi değişebilir
Sayfalar için olsa neyse ama profillerde henüz gelişmedi sayfalar kadar muhattap olacak bir yer yok o yüzden o hata nihaidir.
---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana![]()
farklı kullanıcı adı alabiliyorum. değiştirmede sıkıntı yok.
ama var olmayan bir kullanıcı adını alamıyorum..
yani "denemekullanici123" adını alabiliyorum
ama "arfbsrn" adını alamıyorum.
birde doğrulama tiki almak için ne yapmak lazım ?
kişisel mail adresi ile ilgili yapılabilir diye bişey okumuştum ama, başvuruyu nereden yapıyoruz bulamadım.
Chinggo Point Blank Clanı bu ismi sadece Chinggo yapmam mümkünmü ?
facebook ta yakında kazanç yöntemi açılacak diyorlar. video paylaşım olarak. ne kadar doğru bilemiyorum. dedikodu da olabilir. ama bir şekilde youtubu rahatsız edecek bir şeylerin olması gerek. dailymotion ne yazık ki, youtubun umrunda bile değil. youtubu ısıracak bir şeyler lazım.
facebook ta yakında kazanç yöntemi açılacak diyorlar. video paylaşım olarak. ne kadar doğru bilemiyorum. dedikodu da olabilir. ama bir şekilde youtubu rahatsız edecek bir şeylerin olması gerek. dailymotion ne yazık ki, youtubun umrunda bile değil. youtubu ısıracak bir şeyler lazım.
-Facebook şifre kırma programı var mıdır ?
Bu malesef kazanç kapısını aralamaya bi çözüm değildir, şöyle ki Facebook da da Telif hakkı kuralları geçerlidir.
Sanıldığının aksine çocoğun videolarına bile telif atan insanlar mevcut.
ve alınan telif süresi ve sayısına göre yayın kısıtlama, sayfayı yayından kaldırma gibi katı kuralları mevcut Facebook un. kanal kapanmasıyla aynı şey
Bu yüzden youtube a rakip olacaksada telif konusunda zaten böyleyken daha katı bi önlem alıcaktır.
Ayrıca şuan bekleniyor fakat ilk başta onaylı kurum ve kuruluşlarda başlanacağını biliniyor yani pilot olarak uygulamaya geçmeden zaten hayata geçmez Mark her zaman böyle yapmıştır. Zaman tüneli değişirken, sponsorlu reklamlar gelirken v.s olucaksa ilk önce bu kurum ve kuruluşlarda denemeyle başlar oda anında haberimiz olur şimdilik sadece söylenti.
Bu malesef kazanç kapısını aralamaya bi çözüm değildir, şöyle ki Facebook da da Telif hakkı kuralları geçerlidir.
Sanıldığının aksine çocoğun videolarına bile telif atan insanlar mevcut.
ve alınan telif süresi ve sayısına göre yayın kısıtlama, sayfayı yayından kaldırma gibi katı kuralları mevcut Facebook un. kanal kapanmasıyla aynı şey
Bu yüzden youtube a rakip olacaksada telif konusunda zaten böyleyken daha katı bi önlem alıcaktır.
Ayrıca şuan bekleniyor fakat ilk başta onaylı kurum ve kuruluşlarda başlanacağını biliniyor yani pilot olarak uygulamaya geçmeden zaten hayata geçmez Mark her zaman böyle yapmıştır. Zaman tüneli değişirken, sponsorlu reklamlar gelirken v.s olucaksa ilk önce bu kurum ve kuruluşlarda denemeyle başlar oda anında haberimiz olur şimdilik sadece söylenti.
bilgilendirme için teşekkür ederim. telifli içerik bu saatten sonra youtupta bile çalışılmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.