Facebook Soru ve Sorunlarınız

Dediğini yaptım değişti aşama aşama yavaş yavaş istediğim isme doğru ilerleyecegim artık

hayır.

"Bu kullanıcı adı alınamıyor" diye hata veriyor.
ama kullanıcı adını yazıyorum linke (https://www.facebook.com/x123x456z789x)
"Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor

Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir."

çıkıyor..

Profillerde en fazla 2 defa kullanıcı adi değişebilir

Sayfalar için olsa neyse ama profillerde henüz gelişmedi sayfalar kadar muhattap olacak bir yer yok o yüzden o hata nihaidir.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Dediğini yaptım değişti aşama aşama yavaş yavaş istediğim isme doğru ilerleyecegim artık

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Profillerde en fazla 2 defa kullanıcı adi değişebilir

Sayfalar için olsa neyse ama profillerde henüz gelişmedi sayfalar kadar muhattap olacak bir yer yok o yüzden o hata nihaidir.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

farklı kullanıcı adı alabiliyorum. değiştirmede sıkıntı yok.
ama var olmayan bir kullanıcı adını alamıyorum..

yani "denemekullanici123" adını alabiliyorum
ama "arfbsrn" adını alamıyorum.

birde doğrulama tiki almak için ne yapmak lazım ?
kişisel mail adresi ile ilgili yapılabilir diye bişey okumuştum ama, başvuruyu nereden yapıyoruz bulamadım.

farklı kullanıcı adı alabiliyorum. değiştirmede sıkıntı yok.
ama var olmayan bir kullanıcı adını alamıyorum..

yani "denemekullanici123" adını alabiliyorum
ama "arfbsrn" adını alamıyorum.

birde doğrulama tiki almak için ne yapmak lazım ?
kişisel mail adresi ile ilgili yapılabilir diye bişey okumuştum ama, başvuruyu nereden yapıyoruz bulamadım.

Facebook izin vermiyorsa almak zor. Tik içinde etrafı bir konu açacağım.

Chinggo Point Blank Clanı bu ismi sadece Chinggo yapmam mümkünmü ?

facebook ta yakında kazanç yöntemi açılacak diyorlar. video paylaşım olarak. ne kadar doğru bilemiyorum. dedikodu da olabilir. ama bir şekilde youtubu rahatsız edecek bir şeylerin olması gerek. dailymotion ne yazık ki, youtubun umrunda bile değil. youtubu ısıracak bir şeyler lazım.

facebook ta yakında kazanç yöntemi açılacak diyorlar. video paylaşım olarak. ne kadar doğru bilemiyorum. dedikodu da olabilir. ama bir şekilde youtubu rahatsız edecek bir şeylerin olması gerek. dailymotion ne yazık ki, youtubun umrunda bile değil. youtubu ısıracak bir şeyler lazım.

Bu malesef kazanç kapısını aralamaya bi çözüm değildir, şöyle ki Facebook da da Telif hakkı kuralları geçerlidir.

Sanıldığının aksine çocoğun videolarına bile telif atan insanlar mevcut.

ve alınan telif süresi ve sayısına göre yayın kısıtlama, sayfayı yayından kaldırma gibi katı kuralları mevcut Facebook un. kanal kapanmasıyla aynı şey

Bu yüzden youtube a rakip olacaksada telif konusunda zaten böyleyken daha katı bi önlem alıcaktır.

Ayrıca şuan bekleniyor fakat ilk başta onaylı kurum ve kuruluşlarda başlanacağını biliniyor yani pilot olarak uygulamaya geçmeden zaten hayata geçmez Mark her zaman böyle yapmıştır. Zaman tüneli değişirken, sponsorlu reklamlar gelirken v.s olucaksa ilk önce bu kurum ve kuruluşlarda denemeyle başlar oda anında haberimiz olur şimdilik sadece söylenti.

Facebook parametreleri sayım konusunda hatalı bu nedenle bu uygulama bekletiliyor şuan.

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

-Facebook şifre kırma programı var mıdır ?

Bu tarz şeyler yoktur inanip, itibar etmeyiniz.

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

Bu malesef kazanç kapısını aralamaya bi çözüm değildir, şöyle ki Facebook da da Telif hakkı kuralları geçerlidir.

ve alınan telif süresi ve sayısına göre yayın kısıtlama, sayfayı yayından kaldırma gibi katı kuralları mevcut Facebook un. kanal kapanmasıyla aynı şey

Bu yüzden youtube a rakip olacaksada telif konusunda zaten böyleyken daha katı bi önlem alıcaktır.

Ayrıca şuan bekleniyor fakat ilk başta onaylı kurum ve kuruluşlarda başlanacağını biliniyor yani pilot olarak uygulamaya geçmeden zaten hayata geçmez Mark her zaman böyle yapmıştır. Zaman tüneli değişirken, sponsorlu reklamlar gelirken v.s olucaksa ilk önce bu kurum ve kuruluşlarda denemeyle başlar oda anında haberimiz olur şimdilik sadece söylenti.

Teşekkür ederim , ağzınıza sağlık. :)

bilgilendirme için teşekkür ederim. telifli içerik bu saatten sonra youtupta bile çalışılmaz.

bilgilendirme için teşekkür ederim. telifli içerik bu saatten sonra youtupta bile çalışılmaz.

Facebook en büyük amacı galiba, yönlendirme ile youtube a verdiği trafik in önünü kesmek yani o kullanıcıyı facebookta tutmayı sağlamak.
şöyle diyim Pewdiepe bi videosunu yayınladımı doğal olarak Facebookta ki fan sayfasında paylaşım yapıyor (youtube linkini)

Son aylarda player ın değişmesi, izlenimleri sayması paylaşımlara
önizlemede video açıldığında youtube da ki gibi önerilen video çıkarması
Canlı yayın özelliğini getirmesi v.b

Bu gibi yenilikler para kazanmanın adımları olduğu çok belli.
yayıncılara ve kuruluşlara youtube gibi iş ortaklığı sunarak elinde tutmak istiyor

ve youtubedan daha iyi bi gelir olanağı sağlarsa kesinlikle tutacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri