facebook sponsor reklam sorunu

• Kullanıcı feyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

feyza

Kayıtlı Üye
arkadaşlar sorun şu sıradışı ödeme diyor ödeme yöntemini kilitliyor reklam veremiyorum sorunu çözen arkadaş varmı

evet facebook hesabım telefon onaylı

---------- Mesaj saat 16:28:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:11 civarında gönderildi. ----------

telif ?

peki daha önce "bakiyesi yetersiz kredi kartı" veya "hesap isminden farklı bir kişiye ait kredi kartı" kullanmış mıydın?

facebook bu kriterlere göre reklam vermeni engellemiş olabilir.

peki daha önce "bakiyesi yetersiz kredi kartı" veya "hesap isminden farklı bir kişiye ait kredi kartı" kullanmış mıydın?

facebook bu kriterlere göre reklam vermeni engellemiş olabilir.

bakiyesi yeterliydi ve hesap ismi ile kredi kartı ismi aynıydı

---------- Mesaj saat 16:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:38:44 civarında gönderildi. ----------

Ödeme almamışsa kartı kilitler yeni bir ödeme yöntemi ekleyen kadar.
yeni bir ödeme yöntemi engelli olan hesapta başka kart eklediğimde engel açılırmı?

bakiyesi yeterliydi ve hesap ismi ile kredi kartı ismi aynıydı

---------- Mesaj saat 16:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:38:44 civarında gönderildi. ----------

yeni bir ödeme yöntemi engelli olan hesapta başka kart eklediğimde engel açılırmı?

Neden engel olduğuna bağlı.Eğer fatura ile alakalı ise yeni kart ekleyince aktif olur tekrardan hesap.Ama politika ihlali falan olduysa açılmaz kolay kolay.

daha reklam veremeden sıradışı hareketler diyo

Bu sıkıntı yüzünden hem paypal hesabımdan oldum hem ödeme yöntemi facebookta engellendi. Ama kendi kaybeder 500 TL az bir rakam değil. (Gösteriş için değil)

Bu sıkıntı yüzünden hem paypal hesabımdan oldum hem ödeme yöntemi facebookta engellendi. Ama kendi kaybeder 500 TL az bir rakam değil. (Gösteriş için değil)

Aynen ama bunu çözmek lazım

---------- Mesaj saat 14:13:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:23 civarında gönderildi. ----------

Genelde o sorun başkasına ait kredi kartı ya da paypal hesabı tanımlarken çıkar.
O hesapla uğraşma açılması zor bence.

Hepsi aynı olanı deniyorum olmuyor :(

Facebook a mail atın, kredi kartı birimine. Benim de sıradışı hareket vb. nedeniyle kapanmıştı fakat açtırdım. Face ilgili çıkan uyarıdan sonra sizi yönlendiriyor ve kanıt vb. istiyor sizde tamamlarsanız hesa reklama açılıyor.Şu an sıkıntı yok. Kartınızdan çekim yapamazsa reklam yayını durdurur sadece. Tavsiyem kartta para bırakın.

Hocam facebook hesabı kendi adınız mı ? ve kullandığınız ödeme şekli hangisi kredi kartı ile face hesap isimleri uyuşması gerek yoksa kitlenir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri