Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
facebook hesabın telefon onaylı mı?
telif falan aldınız mı
evet facebook hesabım telefon onaylı
---------- Mesaj saat 16:28:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:11 civarında gönderildi. ----------
telif ?
arkadaşlar sorun şu sıradışı ödeme diyor ödeme yöntemini kilitliyor reklam veremiyorum sorunu çözen arkadaş varmı
peki daha önce "bakiyesi yetersiz kredi kartı" veya "hesap isminden farklı bir kişiye ait kredi kartı" kullanmış mıydın?
facebook bu kriterlere göre reklam vermeni engellemiş olabilir.
yeni bir ödeme yöntemi engelli olan hesapta başka kart eklediğimde engel açılırmı?Ödeme almamışsa kartı kilitler yeni bir ödeme yöntemi ekleyen kadar.
bakiyesi yeterliydi ve hesap ismi ile kredi kartı ismi aynıydı
---------- Mesaj saat 16:39:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:38:44 civarında gönderildi. ----------
yeni bir ödeme yöntemi engelli olan hesapta başka kart eklediğimde engel açılırmı?
Neden engel olduğuna bağlı.Eğer fatura ile alakalı ise yeni kart ekleyince aktif olur tekrardan hesap.Ama politika ihlali falan olduysa açılmaz kolay kolay.
daha reklam veremeden sıradışı hareketler diyo
daha reklam veremeden sıradışı hareketler diyo
Bu sıkıntı yüzünden hem paypal hesabımdan oldum hem ödeme yöntemi facebookta engellendi. Ama kendi kaybeder 500 TL az bir rakam değil. (Gösteriş için değil)
Genelde o sorun başkasına ait kredi kartı ya da paypal hesabı tanımlarken çıkar.
O hesapla uğraşma açılması zor bence.
Aynen ama bunu çözmek lazım
---------- Mesaj saat 14:13:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:23 civarında gönderildi. ----------
Hepsi aynı olanı deniyorum olmuyor![]()
Başka bir hesap açıp ININAL benzeri kart ile kullanın tavsiyem.
ininal - internette indirimli her yerde geçerli alışveriş kartı
siz şu anda reklam çıkabiliyormusunuz neteller kullanıyordum normalde
Evet bende sorun yok.
garanti sanal kartta da bu sorun varmıki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.