Facebook, YouTube’a rakip oluyor!

Facebook bitiyor diye paso geyikler çıkıyor bizim medyada ama yok öyle birşey.
İstatistikler vede Matematik yalan söylemez, Facebook hala popüler bir site, bunuda sürdürebilmek için sürekli yenilikler yapıyorlar, Video paylaşımını teşvik edip Videolara Reklam alacaklar, bunu test edecekler vs aynı YT gibi oda kullanıcılarına para verecek vede Sitede video izlenmesini sağlayacak.

Facebook resim ve video paylaşılan bir site ama insanlar genelde Oyun oynamak için giriyor.
Adamlarda milyar dolarlık oyunlar var bir ara Çiftlik oyunu Face'ten ayrılacağım diyordu face hisseleri tepe taklak oldu.

Adamlarda Kapitalizmin vahşiliğini biliyor buna göre pozisyon alıyorlari bundan doğal birşey yok.
He para verirse işimize gelir hem Yt hem Face 2 yerden gelir elde edebiliriz.

Bu işe sevineceğiniz yerde YT'ye rakip olamaz vs diyorlar, ilk aşamada rakip olamaz belki ama ilerleyen zamanlarda Ciddi rakip olabilir.
Rekabet her zaman iyidir kullanıcıya yarar.
Bunlarıda unutmayın.

Şu Facebook'un hiti Google'dan çok diyen arkadaşlar için yazıyorum :)
O yapılan değerlendirme Google.com olarak hesaplanmıştır. Facebook tek uzantısı var.
Google'nin her ülkeye ait farklı uzantısı var. Yani gidip de,fr,co.uk,tr hepsini hesaplarsanız Facebook'un hitini hiç edecek bir değer var ortada.

yukarda yazdım :D

kesinlikle alıyor. daha öncede analiz verilerini görmüştüm. adım gibi eminim alıyor :D google olmazsa başka arama motoru olur gözünüzde büyütmeyin ki facebook bi arama motoru yapsa dağıtır geçer googleyi.. bakın google plus yaptı sosyal medya başarılı olabildi mi ? hayır. neden? facebook var çünkü.

En Çok Ziyaretçisi Olan 20 Web Sitesi

Hangi Site Ne Kadar Tıklanıyor? - Mart Ayı Gemius Verileri - Connected Vivaki - Geleneksel, Dijital ve Sosyal Medya Hakkındaki Son Haberler, Araştırmalar, Trendler, Gazete Tirajları ve TV Reyting Sonuçları

Dünyanın en fazla ziyaretçiye sahip olan 20 sitesi

yani bir oraya takılı kaldım yorumunda :) bing mi olacak? yahoo mu olacak? hangisi google gibi olacak? Google " Facebook " la ilgili ne varsa arama moturundan silerse facebook ayni hiti alır mı sanıyosunuz?

facebook u nokia ya benzetiyorum şahsen bi zamanlar çok revaştaydı ama ne bilim sanki son yıllarda twitter instagram ve arkasından gelen yeni yeni akımlar facebook'a diss atmış gibi

hürriyet, facebook avrupa kanadı. google amerika kanadı. bana fark etmez verirse ikisindende alırım:)

Bunlar zor işler zor, daha alt yapı olacak o olacak bu olacak derken Allah bilir kaç sene geçer.

2-3 sene öncesine evvel yandex'de Google Adsense'ye rakip olacaktı çok sevinmiştik ama halen ne ses var ne de seda. :)

yani bir oraya takılı kaldım yorumunda :) bing mi olacak? yahoo mu olacak? hangisi google gibi olacak? Google " Facebook " la ilgili ne varsa arama moturundan silerse facebook ayni hiti alır mı sanıyosunuz?

ahahaha yaaa :D:D ulan facebook hiti googleden mi alıyor. sitenin direk girişleri %80 :D sen facebooka googleden mi griyosun :D neyse susacam ya olmuyo böyle :D:D:D: ahaha

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:34 ----------

Şu Facebook'un hiti Google'dan çok diyen arkadaşlar için yazıyorum :)
O yapılan değerlendirme Google.com olarak hesaplanmıştır. Facebook tek uzantısı var.
Google'nin her ülkeye ait farklı uzantısı var. Yani gidip de,fr,co.uk,tr hepsini hesaplarsanız Facebook'un hitini hiç edecek bir değer var ortada.

www.facebook.fr gir bakıyım bi :D:D:D:D
www.facebook.de

ahahaha yaaa :D:D ulan facebook hiti googleden mi alıyor. sitenin tekil girişleri %80 :D sen facebooka googleden mi griyosun :D neyse susacam ya olmuyo böyle :D:D:D: ahaha

güldün eyvallah ulan dedin ona da eyvallah .. " facebooka googleden mi giriyosun "soruna da cevap veriyim çoğu zaman üşengeçliğimden dolayı googleye facebook yazıp girmişimdir. ve google aramalarında onbilerce facebook sayfası çıkar insanlar oradan facebooka giriş yapar. Şu uslubuna da biraz çeki düzen vermen gerekiyor.

İşte Google'da en çok aranan kelimeler! - Milliyet.com.tr

İşte Google'da en çok aranan kelimeler!
Türkiye'deki internet kullanıcıları, son 6 ayda arama motoru Google'da en çok "Facebook", ''Youtube", "Google", "Milliyet" "Sahibinden", "Face", "Hotmail", "Mynet", "eokul", "haber" kelimelerini aradı.

ahahaha yaaa :D:D ulan facebook hiti googleden mi alıyor. sitenin direk girişleri %80 :D sen facebooka googleden mi griyosun :D neyse susacam ya olmuyo böyle :D:D:D: ahaha

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:34 ----------

www.facebook.fr gir bakıyım bi :D:D:D:D
www.facebook.de

Dostum olayı anlamadın sanırım. Facebook.com diye girince seni kendi ülke bağlantına yönlendirmiyor ki. Fakat Google.com girdiğinde seni .tr yönlendiriyor.

güldün eyvallah ulan dedin ona da eyvallah .. " facebooka googleden mi giriyosun "soruna da cevap veriyim çoğu zaman üşengeçliğimden dolayı googleye facebook yazıp girmişimdir. ve google aramalarında onbilerce facebook sayfası çıkar insanlar oradan facebooka giriş yapar. Şu uslubuna da biraz çeki düzen vermen gerekiyor.

İşte Google'da en çok aranan kelimeler! - Milliyet.com.tr

İşte Google'da en çok aranan kelimeler!
Türkiye'deki internet kullanıcıları, son 6 ayda arama motoru Google'da en çok "Facebook", ''Youtube", "Google", "Milliyet" "Sahibinden", "Face", "Hotmail", "Mynet", "eokul", "haber" kelimelerini aradı.

haklısın kardeş google silerse facebooku kimse girmez bulamazlar siteyi nerden bulup girecekler ki haklısın günlük hiti 10 na düşer facebookun oda yapımcıları girer

sen anlamiyorsan ben ne yapayim?

emin ol senin yaşında kadar web sitesi yapıp alexa da 100k lara sokmuşumdur alexayı anlamıyo dedi bana ya :D

alexayı anlaman için film sitelerini öneriyorum sana hepsinin alexası düşüktür hiti olmasa bile. alexa hite değil sitde geçirilen süreye bakar genelde. neyse daha fazla konuşursam banlanıcam sustum :D:D:D:D:D

haklısın kardeş google silerse facebooku kimse girmez bulamazlar siteyi nerden bulup girecekler ki haklısın günlük hiti 10 na düşer facebookun oda yapımcıları girer

sen anlamiyorsan ben ne yapayim?

Alexa - Top Sites in Turkey

alexa ile google yi nasıl birbirine bağlamış buraya bakabilirsin

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

emin ol senin yaşında kadar web sitesi yapıp alexa da 100k lara sokmuşumdur alexayı anlamıyo dedi bana ya :D

alexayı anlaman için film sitelerini öneriyorum sana hepsinin alexası düşüktür hiti olmasa bile. alexa hite değil sitde geçirilen süreye bakar genelde. neyse daha fazla konuşursam banlanıcam sustum :D:D:D:D:D

iyide dostum daha fazla kalma süresine bakar diyosun. bi insan face de mi fazla kalır google de mi fazla kalır?

Bide banlanmazsın. sadece dalga geçer gibi cumleler sarfedipte sürekli gülücük atma hiçbir şey olmaz :)

---------- Spam Engelliyici 17:49 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

bide site işinde iyiysen senden " SEO " konusunda bana yardımcı olmani rica ediyorum. şuan siteyi sipariş verdim bitmek üzere.

Alexa - Top Sites in Turkey

alexa ile google yi nasıl birbirine bağlamış buraya bakabilirsin

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

iyide dostum daha fazla kalma süresine bakar diyosun. bi insan face de mi fazla kalır google de mi fazla kalır?

bu bi kriter. bi ara ( bundan 2 yıl önce sanırım ) facebook alexa da ilk sıradaydı bilmiyorum hatırlıyormusunuz o dönemi. ve alexa google nin geliştirdiği bir sistem kendisinin ilk sırada olmasındna daha doğal bişey yok. buna ragmen 2 sene önce facebook uzun bir süre ilk sırada kaldı..

alexayı etkileyen faktörlere buralardan göz atabilirsiniz. bir dönem sırf 6 ay boyunca sadece web sitelerinin alexa değerlerini düşürmeyle ilgili çalışmalar yaptım. mesela alexa sayfasında yorum sayısı olumlu yorum sayısı, alexa toolbar kullanıp siteye giren kişi sayısıda etkiliyo alexayı..

Alexa Nedir ? Alexa’yı Etkileyen Faktörler Nelerdir ? | Murat Aktaş Kişisel Web Sitesi
Alexayı Etkileyen Faktörler ~ Hit Makinası | Bedava Hit | SEO | Pagerank | Website Kurma |
Alexa Değerini Etkileyen Faktörler - Burak İşci

[MENTION=10666]masterthone[/MENTION] sen simdi bosver faceyi googleyi. alıntı yapmadan önce bişey yazmısım mesajın sonuna onu oku :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri