Facebook'ta Bir Kişinin Arkadaş Listesine Toplu Mesaj Göndermek

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ilyas

Kayıtlı Üye
Facebook'ta bir kişinin arkadaş listesine toplu mesaj göndermek mümkün mü ?

facebook uygulaması oluşturusan mümkün hocam
sadece mesaj değil kişinin beğendiği sayfalara,katıldığı gruplara,arkadaşlarının duvarlarına flood attıra bilirsin
ama tavsiye etmem facebook domaini banlıyor :)

evet mümkün faceboook apisi ile bunu yapabilirsin ancak bu işi yapanlar var ücret karşılığında google yazmışssındır eminim ordaki kişilerle iletişime geç işini ücret karşılığında görürürler . eğer sen kendin bunu yapmak istiyorsan biraz prof olman lazım api kullanımı filan
kısacası api ile dediğiniz mümkün

arama motorların dan buluruz ama şimdi sen şuna cevap ver yapabilir misin sen kardeş.

evet mümkün faceboook apisi ile bunu yapabilirsin ancak bu işi yapanlar var ücret karşılığında google yazmışssındır eminim ordaki kişilerle iletişime geç işini ücret karşılığında görürürler . eğer sen kendin bunu yapmak istiyorsan biraz prof olman lazım api kullanımı filan
kısacası api ile dediğiniz mümkün

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

paravan hesaplar açacağız. nasıl yapsak ki :)

sadece mesaj değil kişinin beğendiği sayfalara,katıldığı gruplara,arkadaşlarının duvarlarına flood attıra bilirsin

çok uğraştım ama bir türlü yapamadım hocam

üç beş kişiye mesaj atınca bile facebook 1 hafta engel atıyorken nasıl olurda 200 -300 kişiye birden mesaj atma imkanı olacak bu uygulama olsa bile sitenin kısıtlamasını aşmak mümkünmü

şu sorduğun sorunun cevabını arıyorum işte

üç beş kişiye mesaj atınca bile facebook 1 hafta engel atıyorken nasıl olurda 200 -300 kişiye birden mesaj atma imkanı olacak bu uygulama olsa bile sitenin kısıtlamasını aşmak mümkünmü

facebook apisi kullanarak yapabilirsiniz dedim ya . mesela 2500 kişinin ekli olduğu kişin apisini aldın sonra bu kişinin tüm arkadaşlarına mesaj attırdın . birde şöyle bişey daha var onu nasıl yapıyorlar bilmiyorumda burası daha güzel bu mesaj attıgın kişilerinde arkadaş listesindekilerede göndertiyorlar :D yani neredeyse tüm facebook a mesaj atıyorlar :D

ancak bu dediklerimin hepsinin açılımı virüs . yani bu işlem virüs gibi heryere izinsiz dalıyor .

---------- Spam Engelliyici 04:41 ---------- Önceki Mesaj 04:40 ----------

bu işlemi yaptıgınız facebook en kötü link varsa onu banlar :D sizce url kısaltma sitelerini kullanın ta bilmiyorum işe yararmı ama belkide işe yarayabilir.

şu sorduğun sorunun cevabını arıyorum işte

Bence o mümkün değil öyle bir şeye span reklamcılığa izin verecek kadar saf değil facebook kendi reklam yapar kazanır başkasına kazandırmaz. velhasil kısacası boşuna uğraşma :D tabi bu benim görüşüm işin uzamanları var onların da fikirleri nelerdir bilemeyiz.

facebookta kişilere toplu mesaj atmayı denesen bile facebook mutlaka sana bir engelleme koyacaktır.
seodan kastın sosyal medyayı kullanarak videoların hitinin artmasını istiyorsan etikete izin veren profilleri resim ve bağlantıya etiketleyebilirsin. böylece onun arkadaş listesi bağlantıyı görür, onlara ulaşmış olursun :) bu şekilde önceden ürün satışı yapan arkadaşım vardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri