Facebook'ta reklam veren oldu mu ?

heryerdeksk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Aranızda Facebook'ta bir sayfanızın tanıtımı için reklam vereniniz oldu mu ? Olduysa geri dönüşü ne nasıl oldu ?

Ne kadarlık reklam verdiğinizi ve sayfa beğenme sayınızdaki artışınızı yazarsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

harcayacagın paraya cok daha iyi sayfalar alırsın
500 dolara 1-2k arası üye geliyodu en son

Bana da çok maliyetli geldi, üstelik eğer sayfan çok ilgi çekici değil ise üye toplamak da çok zor oluyor. Bir sorayım dedim.

Hocam sıfırdan başlamak istemiyorsanız 1.670 kişilik sayfam var. İlgileniyosanız uygun fiyata bırakırım.

Arkadaşlar yeni konu açmıyım güncel olarak son 1 ay içinde reklam veren oldumu geri dönüşler nasıl acaba

Dün verdim deneme amaçlı bugün bitecek. Hiç iyi değil bence denemeyin. :) Ama organik üye için belki yeni açılan kanallara 1 günlük yapılabilir.

Dün verdim deneme amaçlı bugün bitecek. Hiç iyi değil bence denemeyin. :) Ama organik üye için belki yeni açılan kanallara 1 günlük yapılabilir.
Zahmet olmazsa kaç tl verdin geri dönüşleride yazabilirmisin

http://www.facebook.com/ads/create/ burdan baktım da 20 tl hedef hitle 24 milyon kişi yazıyo 24 milyon farklı kişi mi yoksa gösterim mi ve nasıl olurda 24 milyonda 102 kişi gelir çok çok az bir sayı

O milyonlar yalan hocam. Sayfanın reklamına ulaşan kişi sayısı ve beğeniler sayfanın istatistik bölümünde gözüküyor. 20 tlye sayfamın reklamına şimdiye kadar 5000 kişi ulaşmış. 102 si beğenmiş. Orda burda kendim reklam yapsam 200 üye olurdu 2 günde. Zaten denemeydi bir daha da düşmem bu hataya. :) Sende düşme derim.

Bi arkadaş 700 tl vermiş 3k falan gelmiş (süre ne kadar bilmiyorum) her gün 30 kişi geliyor diyordu.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

O milyonlar yalan hocam. Sayfanın reklamına ulaşan kişi sayısı ve beğeniler sayfanın istatistik bölümünde gözüküyor. 20 tlye sayfamın reklamına şimdiye kadar 5000 kişi ulaşmış. 102 si beğenmiş. Orda burda kendim reklam yapsam 200 üye olurdu 2 günde. Zaten denemeydi bir daha da düşmem bu hataya. :) Sende düşme derim.
Vay anasını ya çok kötü o zaman eğer 20 tl ye 1000 e yakın beğenen gelse yine iyi diyecektim ama dediğin gibi 100 civarıysa çok kötü

---------- Mesaj saat 02:32:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:31:24 civarında gönderildi. ----------

Bi arkadaş 700 tl vermiş 3k falan gelmiş (süre ne kadar bilmiyorum) her gün 30 kişi geliyor diyordu.

700 lira 3000 kişi oha diyorum başka bişi demiyorum.

Forumda bir arkadaş vardı 1k 30 tl diyordu gerçek kişiler. Bu hesaba göre onun dediği çok daha uygun geldi gözüme :-) baya tepki çekmişti hala duruyor mu acaba bakayım bi :-)

Hocam reklam verirken kredi kartı filan mı kullanıyorsun, face önceden digital ürün reklamı yaptığımızdan reklama kapattı. Tekrar açtırmak istiyorum ama sanırım zor. Tavsiyen nedir? [MENTION=3272]fth[/MENTION] ve kullanan arkadaşlar?

[MENTION=64]serdar41[/MENTION] evet kredi kartı ile çekiyor parayı. Reklam istatistikleride sayfa istatistik bölümünde gözüküyor. Ürün satmak dışında facede reklam verilmez bence. Çok mantıksız..

Bende Facebook'a reklam vermiştim.Reklam verdiğim tuttarın bir kısmını çekmiş.Bir kısmı kalmış.Kredi kartından birkaç kez çekmeye çalışmış ama alamamış parayı.Başka kart eklemelisiniz falan diyor.Başka kart olmadığından ekleyemiyorum.4 Tl borç kalmış öyle :(

Arkadaşlar ben bir hata yapmışım. Sanırım birazda bu yüzden az üye geldi. Sadece kadınlara reklam gösterilsin kısmını işaretlemişim. :) Karma olsaydı belki daha çok gelebilirdi.

Arkadaşlar ben bir hata yapmışım. Sanırım birazda bu yüzden az üye geldi. Sadece kadınlara reklam gösterilsin kısmını işaretlemişim. :) Karma olsaydı belki daha çok gelebilirdi.

Evet büyük ihtimal daha fazla olurdu sayfanın içeriği neydi yaş kısıtlamasıda getirmişmiydin :)

Evet büyük ihtimal daha fazla olurdu sayfanın içeriği neydi yaş kısıtlamasıda getirmişmiydin :)

İçerik video. Yaş sınırlaması getirmedim. :) Ama sadece kadınları işaretlemişim. 100 tane kadın beğenisi aldı sayfa.. :) Aslında sayfa içeriği moda olan sayfalara yapılırsa iş görebilir bu..

İçerik video. Yaş sınırlaması getirmedim. :) Ama sadece kadınları işaretlemişim. 100 tane kadın beğenisi aldı sayfa.. :) Aslında sayfa içeriği moda olan sayfalara yapılırsa iş görebilir bu..

Sayfanın beğeni beğeni sayısı kaçtı ? 5 bin sayfaya erişim oldu demiştin eğer bu 5 bin sadece kadınlarsa iyi sayılır moda veya kadınlara yönelik kategorilerde iş görür dediğin gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri