Facebook'taki Adsense - Youtube Grup Sahibi Aramızda mı?

Ben şimdiye kadar 1 kanal bile kopyalamadım hep torrent-render-youtube olarak çalıştım ben yapıyorum başkası kopyalıyor zoruma gitmiyor değil ama spam bu niye kopyalıyosun diyemem insafına kalmış...

Grubu fraglasam suc işlemiş olurmuyum hocam :D

flag potansiyeli.. atını bunu içeri..
yok yok atın bunu dışarı :D

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] nın dediklerine benzer yöntemle çalışıp, şuanda forumda spamdan güzel kazanç elde eden bir arkadaş daha söylemişti..
dediği gibi en ufak ayrıntısına kadar kopyalayın diyordu ..

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam umarım verdiğiniz ipi tutmasını bilir arkadaşlar..

gerçekten kısa sürede bırakıp pes eden arkadaşlar haricinde, bu işe elinden geldiğince emek verip ama bir türlü tutturamayan arkadaşlarında var olduğunu biliyorum..

google / youtube cidden büyük bir derya ve hepimize ekmek var..
o bilmesin, şu duymasın diye diye kimden ne kadar saklayacaksınız acaba ..

Son düzenleme:
Benim attığım videolar küçük resme kadar kopyalanmış bende en aşağı izlenme videolar 100k iken 15 20 kopya çıkaran adam toplamda 500 izlenim alamamış. Benim videolar sahte telif yedi eridi bitti ama geride kalanlar yinede izlenmiyor muhtemelen spama düştüler. Flag atan kapattıran o 20 30 kopya yapandan biri mutlaka ama hangisi o bilemicem. Didinsin dursunlar.

Bende kendimi Video Marketing Proffesional olarak görmüştüm. Arkadaş öyle bir anlatmış ki yaptığımız işi, tanıdık birileri okusa bizi vasıfsız eleman görecekler..
[MENTION=13317]mavera[/MENTION] sen bu yazdığın taktik ile hala kazanabiliyor musun çok merak ediyorum. Seni böyle bir yazı yazmaya itecek tek şeyin, facebook üzerinde populariteni arttırmak olduğunu düşünüyorum. Başka hiç bir açıklaması olamaz...

Ben orda burda bunları yazanları sadece kendi egosunu tatmin etmek için yazdığını düşünüyorum , eline iki üç kuruş para geçince işte aklı sıra ben kazandım bakın ben yaptım hahhu ben çok büyüğüm dediklerimi yaparsanız sizde kazanırsınız pehhhhhhhh

bu forumda yaşı küçük arkadaşlar var bi çoğu iyi niyetli ama o tar gruplarda takılan bebelerin çoğunun aklı fikri zamanla telif, f**g vs. kayar söylemedi demeyin yeni nesili genellemek istemem ama çoğu art niyetli bu tarz yerlerde böyle şeyler paylaşmayın

sırf bu yüzden partner kanallarada (!) ünlem olayı gelmesini istiyorum. Atar atmaz dolar yanmasın hak eden kazansın.

bende o gruptayım çoğğu zaman boş muhabbeter dönüyor bazılarında ise hep bir hava yapma durumu var o kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum. Ama yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarda oluyor onlara arada yardımcı olmak için duruyorum grupta

Merak etmeyin bu arkadaşın yazdığını yapan adam zaten para kazanamaz.

abi hepiniz kendi ekmeğinize baksanız ya rahat batıyor mu size? zaten başımız bu kadar flagtan muzdaripken sağa sola bu işi öğreteyim hayra gireyip diye anancı tayfaları buralara doldurmayın. hayır yapmak istiyorsanız gidin kazandığınız parayı bağış yapın. ağzımda çok küfür var da ban yemek istemiyorum

Kendi ayagımıza sıkıyoruz arkadşlar tamam çogumuz spamcıyız kanal video v.s kopyalıyoruz ama işi kolay yoldan halletmek en ufak ayrıntıya kadar çek ondan sonra bırak olmuyor olmuyor.youtube büyük bir gelir kapısı evet ve herkeze ekmek çıkar burdan yalnız bu işe çakallıkla başlamak millete flag telif atmayla devam eder yaptıklarımıza biraz daha dikkat edelim arkadaşlar inanın üzülen bizler oluruz böyle olursa....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri