FACEBOOKTAN para kazanma

Facebook ' dan para kazanmak youtube kadar kolay değil uğraşmak gerekiyor.

Facebook reklamından, başka firmaların ürünlerini satarak, komisyon usulü para kazananların çok olduğunu duymuştum geçen gün birşey gördüm, kesin bu iştir dedim.

Adam I. diye bir sayfa açmış. Hiçbir şeyi yok sayfanın boş sayfa, sadece Affilate sistemindeki satacağı ürünlere de bir websitesi açmış ya da sattığı ürünün kendi referans linkini almış, ürünü siteden ya da referans linkinden o boş facebook sayfasına paylaşmış. Sonra o paylaştığı gönderiyi Facebook'ta ÜCRETLİ öne çıkar seçeneğinden, hiç tanımadığı kişilere Sponsorlu link olarak göstertmiş. Eeee bu gören kişilerden 100 kişiden 1'inin ilgisini çekse alsa, adam belki bi üründen 50 60 TL kazanacak. Ne kadar kazanır bilmiyorum hiç girmedim bu piyasaya atıyorum. Yani demem o ki, Facebook'un Çok para istediği Sponsorlu gönderi paylaşımları ile Satacağı ürünün reklamını yapıyorsa, Demek ki Çok para var ki Facebook'a o kadar para bayılmış.

FBI gibi adamım çözdüm iki dakkada işi :D

ben bu kitabi daha once aldim icinde gram bilgiyok

youtube gıbı yapsalar mesela faceye yukledıgımız vıdeoların ıcın'de reklam cıksa youtube gıbı fena olmazdı yani :D

site hazırlarken insan güncel caps kullanır :D

clickbank'tan 2009 yılında alınmış bir caps bu :D

Kanit2.jpg

Tamamen satış ortaklıgı ile alakalı bi durum ... FB'dan tabiki de her şekilde kazanıla bilir heleki reklamlarını dogru kullanabilirsen ozaman gercekten ihya olursun ama bu kitaplar sadece boş...

Facebook'dan satış ortaklığı ile para kazanan arkadaşlarım var.Satış ortağı olup Facebook'a o ürünle ilgili reklamlar veriyorlar.

Kitabı okumadım ama içeriğini görünce neler olabileceğini tahmin ediyorum. :) Bunlar milleti iyice gerizekalı yerine koyuyor kısacası..

Sahte profiller aç ve bu profiller sayesinde açtığın sayfalara abazan çek. :) Arada da otolike ile sahte abone kas. Videolar ekleyerek abone kas. Sayfalar büyüyünce sayfaları sat, yada saydafa link reklamı yap.

Yani bunlar zaten bilinen şeyler.. İllaki para kazanmak mümkün ama para kazanmak için bilinen şeylerede para vermek saçmalıktan başka bir şey değil.

E madem günde milyar kazanıyor bu arkadaş kitabı neden 39 liraya satıyor.Oradan gelcek 39 liraya ihtiyacı mı var bu adamın :) Gelmeyin bu oyunlara arkadaşlar.

şu insanların hayalleri ile oynamaktan nezaman va geçilecek ???

Adam binlerce TL kazanmış, 39 TL den satış yapıyor :)

Ne yazık bu duruma inan insanlarımız var ve biri çıkıp durun deyince onu kendilerine rakip gibi görüp sen işine gücüne bak diyen tuhaf insanlarımızda var.

Kitabı okumadım ama içeriğini görünce neler olabileceğini tahmin ediyorum. :) Bunlar milleti iyice gerizekalı yerine koyuyor kısacası..

Sahte profiller aç ve bu profiller sayesinde açtığın sayfalara abazan çek. :) Arada da otolike ile sahte abone kas. Videolar ekleyerek abone kas. Sayfalar büyüyünce sayfaları sat, yada saydafa link reklamı yap.

Yani bunlar zaten bilinen şeyler.. İllaki para kazanmak mümkün ama para kazanmak için bilinen şeylerede para vermek saçmalıktan başka bir şey değil.

Kitabın özeti :)

ben sadece 2 tane sayfa sattım oda 300tl civarı bişeydi. Sayfa satarak yada reklam yaparak para kazanılabilir sadece sanırım ama emin değilim

Aslında yabancı güzel ebooklar var tabi fake olanıda çok yani sağlam bi taneye denk gelmek için sağlam para harcamak gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri