facebooktan para kazanmak mümkün mü?

askbahcesii

Kayıtlı Üye
O e-kitaba aldanmayın.
Hayatınızın hatası olur.

Bir affiliate olarak söylüyorum bunu...
Kitabın bahsettiği yöntemler güncelliğini geçerliliğini yitirmiş 4 sene önceki yöntemler

Facebook'ta bir şey tutturmak artık çok zor.

Kazanmak istiyorsanız güncel bir Facebook sayfasına yatırım yapın böyle kitaplar alacağınıza, sonra sayfayı güncel tutup arada kendi videolarınızı izletin. En yararlı böyle olur.

arkadaşlar bir siteye denk geldim facebooktan para kazanabilirsiniz diyor ama kitabı alanlar yöntemi öğrenebilirmiş.bana öyle geldi sanki kitapta satış ortaklığı ile ilgili şeyler mevcut.ne derseniz almaya değer mi? bilgi sahibi olan var mı acaba bu konuda? site ise şu:FaceBook Para Rehberi | FaceBook'tan Para Kazanmak | İnternetten Para Kazanmak | İnternetten Para Kazanma Yolları

satılacak bi ürünü sosyal medyada pazarlayarak satıp komisyonunu almaktan bahsediyor sadece burda. ve buda oluyor gerçekten. geçen bi ceket ilanı gördüm bir facebook sayfada bu internet siteleri ceketde resim de bu şekilde görünüyor linke tıkla 2 Sİ 1 ARADA YENİ SEZON BLAZER CEKET VE İÇ BEYAZ T-SHİRT - Ürünler - www.haftalikfirsatlar.net

buda face sayfası https://m.facebook.com/buyukcarsitr baya satmışlardı çok abone kasmıştı . yorumlarda on binlerce geliyordu hergün . biri oturmuş bilgisayarın başına bütün gelen yorumlara cevap yazıyordu. değişim iade falan varmı gibi sorulara. bende sipariş verdim . geldi bi baktım resimdeki ceketle alakası yok. şu resimdekinin siyahı geldi
Men_s_Knitwear_Cardigan_Fake_Pocket_Design.jpg

üstümede olmadı S almıştım. M olsaymış olacakmış galiba. Sonra sipariş telefonunu aradığımda kampanyalı ürünlerde değişiklik ve iade yapamıyoruz dedi
face den mesaj attım sayfaya telefonla arayın dedi. aradım diyorum. yapacak bişey yok flan diyor ters ters konuşuyor. tüketici haklarına şikayet formu girdim e devlettende kaymakamlığa bide ıslak imzalı vermek gerekiyormuş. oda öyle kaldı. e devlet zaten benim imzamdır sen niye beni şahsi ***ürüyorsunki bidaha. fatura falan da yok tabi bunlarda. vergi kaçakçılığını ihbar edip yakalatırsan cezanın belli bir yüzdesi sana ikramiye olarak ödeniyor. bende zararımı böyle karşılamak istedim. istanbul vergi dairesine maille ihbar ettim. dilekçeyle .maille yapılabileceği yazıyordu sitede. Geri dönüş falan yapılmadı bana bakan yok maile galiba.face sayfasını şikayet etmiştim ya ondan kapandı yada başka sayfadan devam ediyorlar
burdada bir sürü şikayet olduğu görülüyor.Buyukcarsitr.com Hakkındaki Tüketici Şikayetleri - Şikayetvar
adam zaten mesleğini şöyle tanıtıyor baksana
Saygılarımla,
Şerafettin Arslan (internet pazarlama uzmanı, e-broker-komisyoncu)

yani ürün pazarlaması yap sana para ödeyim diyor bu adam.
ama çok insanın ahını aldı bu dolandırıcı büyük çarşı . gönderdiği ceket gelen ceketle alakası yok. düzgün bi ürün satan bi işveren bulursan vede vaktin çoksa çok güzel bi iş.

14 Nisan sonrası facebook ta site yönlendirmeleriyle kazanç bitti haber sitesinden günlük 1.5 milyonu bulan toplam sayfa ve konuşanları 700 bin i gören aktif bi kitle ile 500 tl rahat kazanılabiliyordu ama geçti o devir facebook iyice işi parasal boyuta döktü ve erişimleri düşürüp sponsorlu reklamlara muhtaç hale getirdi.

facebook devri bitmiştir

Son düzenleme:
arkadaşlar bir siteye denk geldim facebooktan para kazanabilirsiniz diyor ama kitabı alanlar yöntemi öğrenebilirmiş.bana öyle geldi sanki kitapta satış ortaklığı ile ilgili şeyler mevcut.ne derseniz almaya değer mi? bilgi sahibi olan var mı acaba bu konuda? site ise şu:FaceBook Para Rehberi | FaceBook'tan Para Kazanmak | İnternetten Para Kazanmak | İnternetten Para Kazanma Yolları

Sakın aldanma para verme 500k aktif sayfan olacakki ozaman 3 5 kuruş para kazanırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri