Faiz İle Alakalı Bir Sual

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain Price

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, ben tüm paramı geçen birikim hesabına atmıştım Enpara, biraz önce baktım günlük 6 lira para getirisi olmuş, şimdi bu para faiz malüm, eğri oturup doğru konuşalım, ben bu parayı yemicem zaten, bu parayla ben her ay vds sunucu giderlerimin bir kısmını ödesem, gene faiz yemiş olurmuyum,
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Merak ettiğim bir soru varda birikim hesabınızda ne kadar varda günlük 6 tl getiriyor ?

paranı katılım bankasımı ney ona yatır oraki kazanç faiz olmuyor muş muş. haberin olsun. (Bana kalırsa oda faiz de işte adı değişik)

spamdan kazandığını yiyiyonda faizini niye yemiyon ?

Hocam altın hesabi acın tüm paranızı oraya aktarın altın fiyatlari artarsa bile faizden kazanmış olmazsiniz.eğer böyle bir hassasiyetiniz varsa ayda bir de gelen para ile beş ve. Giderlerinizi kadılarsınız.katilim bankası olayı da hikaye sadece adi daha kibar ☺

spamdan kazandığını yiyiyonda faizini niye yemiyon ?

spamla faiz bir mi hocam, faiz in günah kriterleri 10 da 10 ise, spam 10 da birdir, örnek veriyorum cinayet işlemek ile dedikodu bir mi sizce, buda öyle bişey,

ama ne yalan söylim ikilemde kaldım, parayı birikim hesabından kaldırsam mı bıraksam mı, aylık 180 lira sunucu giderlerimin yüzde 60 65ini karşılıyor
naapsamki acaba

Ayni değil mi sonuçta VDS yi kullanmak için aliyorsun

Bence birikim hesabını direk kapatın. faiz getirisi olan parayı da yırtın atın. diğer arkadaşın da dediği gibi altın hesabı açmak mantıklı altının daha da yükseleceğini düşünüyorum Gram altın alın, çeyrek, cumhuriyet çok kazandırmaz al-sat farkı çok.

Bence birikim hesabını direk kapatın. faiz getirisi olan parayı da yırtın atın. diğer arkadaşın da dediği gibi altın hesabı açmak mantıklı altının daha da yükseleceğini düşünüyorum Gram altın alın, çeyrek, cumhuriyet çok kazandırmaz al-sat farkı çok.

aynen haklısınız, şurda 3 kuruş para kazanıyoruz, ona da faiz bulaştırmayalım, hatta faizle alakalı bir ayet de aklımda şöyle bişeydi,
Kim faiz yiyiyorsa bilsinki Allaha ve Peygamberine savaş açmış demektir
bunun üzerine daha fazla düşünmeye gerek yok

Hocam yemeyeceğim dediğin şeyden para kazanıyorsun.bende kumardan 150 bin tl kazansam ev araba aldan çocuklarıma kıyafet alsam ama gıda almasam haram olmaz mı ? Eğri oturup doğru konuşacaksak o parayı çek yak.eğer faiz yemeyeceksen.hayır bile işlenmez o parayla :)

O da faiz spam haram özgün dışında hepsi haram =) ) )
spam parasıyla cami olmaz ;)

spamla faiz bir mi hocam, faiz in günah kriterleri 10 da 10 ise, spam 10 da birdir, örnek veriyorum cinayet işlemek ile dedikodu bir mi sizce, buda öyle bişey,

ama ne yalan söylim ikilemde kaldım, parayı birikim hesabından kaldırsam mı bıraksam mı, aylık 180 lira sunucu giderlerimin yüzde 60 65ini karşılıyor
naapsamki acaba

faizin 10/10'sa spamın 10/100'dür emin ol sen spamı düşün faizden önce

kendine göre yüzde belirliyor hey allahım ya :D madem öyle 2 video fazla at vds i onla al daha düşük haram

faizin 10/10'sa spamın 10/100'dür emin ol sen spamı düşün faizden önce[/Q
yani başkasının videosunu allıyıp pulluyup render cart curt yapıp yok 100 de 10 nudur demek felan hikaye spamlı cami yapan vatandaş vardı oda fetocumudur nedir artık :D
yani ortaki videoyu dolanbaçlı şekilde yapıp sonrada emek verdim demek bence saçma !!!! :Dyaapan yapsın banane =) görüşümü söledim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri