Falcata06 Kanal Tarihi ! Şikayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION];
Şikayet edilen üye: [MENTION=12755]falcata06[/MENTION];
Olay: Öncelikle Selamün Aleyküm Mart ayında bu kanalı vede arkadaşa göndermiş olduğum birden çok kanal satın almıştım yani 2006 2009 kanallarıdır. İlk zamanlar kanal hakkındada sıkıntı yoktu 2006 2009 yazıyordu uzun zamandır kanallara girmiyordum dün bi arkadaşa kanal lazım olmuştu ona verecektim bu kanal 2009 dedim bana 2016 bu dedi şaşırdım diğer kanallara girdim aynısı forumun satıcısından aldığım 2006 kanalları sağlam 2006 duruyor

Ücret Ödeme - Konuşma Kayıtı hepsi duruyor bu konuda şüphe olursa kanıtlarım
Gmail bilgileri içinde yöneticiye mesaj atabilirim.

Katıldığı tarih:23 şub. 2016
Kanal alma zamanı 9 mart 00.20 gece

youtubede sahte abone bastığımız bir süre sonra tüm aboneler siliniyir peki sizcede bu işte birşey yokmu ? neden çoğaldı eski tarihli mail satanlar ? önceden 2010 zor bulurken şimdi 2006 2007 free buluyoruz neredeyse, ben kanalları alırken 2006 2009 diye alacağım sonra kanalın maskesi düşecek ? ücret iadesini talep ediyorum kanallara karşılıkta ne kadar kanal aldıysam onun karşılığında elimdeki 2016 kanallarını vereceğim sanmayınki bi kaç tllik işin ardına düşmüş ben hakkımı arıyorum büyük küçük demem haklı görülürsem hakkımıda çekinmeden almak için elimden geleni yaparım.Açtığım konuda ise çarpıtmalar haklı çıkartmalar var bu işi meşru göstermeye bu tarih olayından ciddi rant sağladıklarını düşünüyorum.

adalet nereyi gösteriyorsa başımız kıldan incedir. falcata06 arkadaşımızdan savumasını okuyup cevap yazmayacağım.Adalet neyse yerini bulmasını bekliyorum.

z5oqD9.jpg

Daha önceki şikayetime cevap dahi gelmedi, Lütfen göreve davet ediyorum savunma gelince sonuca bağlanmasını rica ediyorum teşekkür ederim.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9549]flyx[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Son düzenleme:

bu resım temsilidir
Arkadasın kanal analytic kısmında 2009 yazdıgına eminim.

Bütün satılan kanallarda analytics kısmını bakılır olay böyledir .Kanallar 2016 olup eskiye dogru klonlandıysa nasıl oluyorda urlleri alınmıs oluyor .Benim 2016 kanalı acıp kanalın tarihini eskiye cevirmek gibi bir mucizemde yoktur.Aldıkdan sonra tarih değişme gibi bir olaya rastlamadım .Eğer öyle bir durum var ise benim kanallarımla alakası yoktur çünkü ben bircok kişiye kanal satıyorum ilk defa gördüm böyle birsey. Arkadas kanalları kullanıp . 2 ay sonra gelip boyle birsey soylemesi ilginc .kaldıki 3k video atılmıs herhangi bir problem yok.
2006 2007 free bulma gibi birseyle sozkonusu ise ordan alabilirdi ben zorla satmadım .

Yönetim hakli bulursa gerekeni yaparım .Haksız bulunursa da gerekenin yapılmasını isterim .Mesele 3 -5 kurus deil

Son düzenleme:
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] ?

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] hocam siz kanalları aldığınız de en azından bi kaçına bakıp test etmediniz mi, kanallara yeni mi login oldunuz.
[MENTION=12755]falcata06[/MENTION] hocam siz kanalları satarken 2006 diye mi sattınız anlamadığım 2006 da dediniz de sattığınız kanallar 2016 mı çıktı ki bu kanalların sizin olduğuna mutabık oldunuz mu?
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] Bu kanalları bu arkadaştan aldığınız dan eminmisiniz, kanalı satarken size kanalların 2006 olduğuna dair bi beyanı var ise konuya ekleyin 2016 olan tüm kanalların ücret iadesi yapması gerek.
[MENTION=12755]falcata06[/MENTION] Sizin kanalın tarihini ileri yada geri atma gibi bir mucizeniz yok fakat 2006 dediğiniz kanalda 2016 çıkarsa orda sıkıntı var demektir..

o kadar iş yoğunluğum arasında ben kendimce bir değerlendirme yaptım, sizinde söyleyecekleriniz, savunacaklarınız yada şu yanlış dediğiniz varsa yazın işi tatlı bir şekilde çözelim, mağdur eden mağduriyeti gidersin, mağdur etmedim yanlış anlama var tekrar çözüm üretiriz telafi ederiz diyorsanız konuyu kilitleceğim..

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] hocam siz kanalları aldığınız de en azından bi kaçına bakıp test etmediniz mi, kanallara yeni mi login oldunuz.
[MENTION=12755]falcata06[/MENTION] hocam siz kanalları satarken 2006 diye mi sattınız anlamadığım 2006 da dediniz de sattığınız kanallar 2016 mı çıktı ki bu kanalların sizin olduğuna mutabık oldunuz mu?
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] Bu kanalları bu arkadaştan aldığınız dan eminmisiniz, kanalı satarken size kanalların 2006 olduğuna dair bi beyanı var ise konuya ekleyin 2016 olan tüm kanalların ücret iadesi yapması gerek.
[MENTION=12755]falcata06[/MENTION] Sizin kanalın tarihini ileri yada geri atma gibi bir mucizeniz yok fakat 2006 dediğiniz kanalda 2016 çıkarsa orda sıkıntı var demektir..

o kadar iş yoğunluğum arasında ben kendimce bir değerlendirme yaptım, sizinde söyleyecekleriniz, savunacaklarınız yada şu yanlış dediğiniz varsa yazın işi tatlı bir şekilde çözelim, mağdur eden mağduriyeti gidersin, mağdur etmedim yanlış anlama var tekrar çözüm üretiriz telafi ederiz diyorsanız konuyu kilitleceğim..

hocam 2006 diye satıp 2016 cıkma dıye bır sey soz konusu değildir .2009 diye sattım kanal analytıcs de 2009 -https://socialblade.com/youtube/user/cfleighe 2009 .hakkında kısmında 2016 yazıyor diye kanal yeni acılmıs tarıhı eskıye alınmıs sonra maskesı düstünü iddaa ediyor . Kanallarda analytics kısmı baz alınır her zaman .

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] kanallara ilk günden itibaren girmiştim bi kaç kaç gün girdiğimde 2006 2009 yazıyordu sıkıntı yoktu , uzun zamandır girmiyordum dün gireyim dedim kanallara 2006 2009 tüm kanallar 2016 yazıyor yani ben kanalları almadan önce 2006 2009 yazan kanallar şimdi 2016 yazıyor

evet beyanları mevcut skypede ekleyeyim resimleri
2006 kanalları 10 tlden sonraki aldıklarım 9 tlden
2009 ları 5 tlden alıyordum

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] kanallara ilk günden itibaren girmiştim bi kaç kaç gün girdiğimde 2006 2009 yazıyordu sıkıntı yoktu , uzun zamandır girmiyordum dün gireyim dedim kanallara 2006 2009 tüm kanallar 2016 yazıyor yani ben kanalları almadan önce 2006 2009 yazan kanallar şimdi 2016 yazıyor

kanal analatic de ne yazıyor?

ben hic 2006 satmadım demiyorum sattım . fakat bana ornek gosterdıgı 2009 kanalı baz alarak konusuyorum . Mesele 2006 -2009 deıl .şu an elındekı kanallar socialblade ve analytics kısmında 2006 veya 2009 yazıyordur eminim . Zaten kanalları alan arkadaslar bunu baz alarak alıyor bu birtek kişi icin gecerli degildir. Arkadas kanallar 2016 olmus dıyor eksık yazı yazıyor o yuzden düzeltmek istedim

Kanallara ilk girdiğinde 2006-2009 yazıyordu şimdi girdiğinde 2016 yazıyor, bunun nedeni şu olabilir; Youtube ın yeni bir güncellemesi olabilir, kanal 2006 açılış tarihi fakat hakkındaki kısım da kanala giriş yapma tarihini baz alıyordur.

kendi ağızınızla diyorsunuz ilk aldığımda 2006-2009 yazıyordu diye bu adam bu kanalların tarihini geri yada ileri çekemez. Ben burada bir art niye göremiyorum, ikinizi de tanımıyorum, objektif düşünüyorum..

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] sizi de insanları gereksiz yere, bilmeden, araştırmadan, şikayet konusu açmaktan 1 hafta uzaklaştırıyorum. Şikayet konusu neden açılır; dolandırılırsın, para iadeniz yapmaz, iddaa ettiği hizmeti satmaz fakat siz kendiniz diyorsunuz ilk zamanlar 2006 dıydı kanallarda sıkıntı yoktu diye.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: "Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar."

Şikayet konusu açarken dikkat edelim..

Konu kilit...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri