Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
videonun sağ üstünde çıkan senin yükleyeceğin küçük resimdir
Arkadaşlar Fan Finder Nedir Kısaca açıklayacak varmı ?
Yanlış cevap olmuş kardeşO senin bahsettiğin Marka Filigranı
Fan Finder (Hayran Bulucu) Youtube'un sizin kanalınızın reklamını yapmasıdır. Ama büyük kanallarla çalışıyormuş ben henüz yararlanamadım.
Ayrıca: fan finder - Google'da Ara
Tamam kardeş benim kanal büyük zaten Ne kadar büyük den bahsediyosunuzNasıl kullancam
![]()
Fan Finder, en iyi şekilde yeterli görüntüleme verilerine sahip büyük kanallarda çalışır. Daha fazla bilgi edinin
Kanal özgün değil amaKardeşim senin yapman gereken https://www.youtube.com/fan_finder sayfasına kanalını anlatan, kanalını tanıtan, kısaca kanal reklamın niteliğinde kısa bir video yüklemek. Gerisini Youtube yapıyor. Bu ekleyeceğin video 1 dk civarı olmasını öneririm çok uzun olmasın.
Daha sonra sayfayı kontrol edersin.
Bende şuan
yazıyor yani yararlanamıyorum sanırım
fanfinderin calısması ıcın kanalında 1 mılyon dk ızlenım almıs olmasılazım
Beyler düzgün bir açıklama yapabilecek olan varmı temiz bir şekilde bende merak ediyorum ne olduğunu?
Fan Finder, en iyi şekilde yeterli görüntüleme verilerine sahip büyük kanallarda çalışır. Daha fazla bilgi edinin
Daha önce denemedim ama bu açıklama reklam veren kanal ile değilde reklamı yayınlayan kanal ile ilgilide olabilir. Yani kanal tanıtımınızı yeterli görüntüleme verilerine sahip büyük kanallarda yayınlayacağız gibi.
Şimdi benim kanalım çok büyük diyelimki hocam ben bir video hazırlıyorum kanalım için sonra o videoyu farklı kanallardamı yayınlatıyorum? Bunun için ekstra bir ücret ödemesi gerkeiyormu?
edit [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] tamamdır hocam çok teşekkürler anladım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.