Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu özellikleri sahip adamın şirketi vardır
kpss de açıktan alımlarda sırf torpilli elamanı işe almak için ilan verilir ya aynı onun gibi olmuş. Adamın adını soyadını yazsan daha iyi olurdu bukadar kasmaya gerek yok yani
![]()
akadaşalr neden orada10 farklı şey varmış gibi görüyorsunuz ki ?
html xhtml css jquery javascript ajax mvc hepsi website yapmak için gerekli birşey.
Aynı render programları indirme programı shop programı kanal takip v.s bilmem neyi bilmek sadece yt işi için toplu bilinmesi gereken şeylerse.Dillerde ise bir ili bilen diğer dilide 3-4 aya zaten çözer adamlar çok çk uzman demiyorlar.Tabiki bunların bilinmesi gerekir oturup hergün sen bunla herşyi yazacaksın değil.Bilgi sahibi olması gerekiyor..
o zaman sie şöyle söyleyeyim:
Sistem tasarımı,İş etüdü ,Zaman etüdü,İstatistik,yazılım,SAP,Kalite kontrol,Yabancı Dil,Ofis programları,Veritabanı,Malzeme Bilgisi hakkında hepsinde bilgi sahibi olmam gerekiyor endüstri mühendisi olarak.Siz sanıyormusunuz bunların hepsini bilen 50bin tl alıyor ? hepsinde senin bilgi seviyene bakarlar.yani oradakileri abartmayın.Sadece bilgi sahibi olmasını istiyorlar
Ben saydıklarının hepsini yapabilen bir kişi hayatımda tanımadım. Zaten tanımış olma ihtimalimin de var olduğunu düşünmüyorum.
Bunların dillerin hepsini sıfır yardım alarak istediğini yapabilen birisi bana göre aylık 100.000 TL maaşı hakediyor. Açıkcası 19 yıldır yazılımcıyım, sürekli kendimi geliştirmeyi severim. Ben 19 yılda onların yarısını öğrenebildim, ya bende kapasite yok ya da adamlar duydukları herşeyi ilan olarak açmışlar
Edit:
Mesala adam demiş ki ios ve android yazılımı uygulayabilen. Bu adam seni işe aldığı ilk gün büyük ihtimalle sana şunuda diyebilir. Hadi xxx bey şirketimizde 250 kişi çalışıyor. Bu onların isim soyisimi,departmanı ve telefon numaraları. Ben uygulamada isim soyisim aradığımda veya departmanı aradığımda bana kişiler listelensin. üzerine tıkladığımda telefonumdan o numara aransın. Bembeyaz sayfa olsun hiç tasarım için uğraşma uygulamayı akşama bitir gel diyebilir. (Çünkü geçenlerde bir arkadaş yazılımcı olarak işe alınmış ve patronu ilk gün bunu istemiş oda becerememiş işten çıkarmışlar)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.