Fanzupp / Sontorun ' un en iyi projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba bir hafta önce felan uygulama yapacagımızı söylemiştik aklımızda 2 fikir vardı bunu yaptık. Kodlamacı arkdaşım@ism_6810 ben ve ozan isimli arakdaşım 3 ortak yaptık. Öncelikle 2 ortağıma da teşekkürlerimi sunuyorum. en çok işi kodlamacı [MENTION=13300]ism_6810[/MENTION] yapmıştır.

Uygulamamız anlatayım ;

Uygulamamız sosyal medya uygulamasıdır arkadaşlar arkadaşlarınızı takip edip onlarla mesajlaşabilirsiniz paylaşımlar fotoğraflar ve birçok şey yapabilirsiniz
Uygulama şuanlık sadece google play'de var ama şimdiden ios talep var kısa zamanda çıkarmayı düşünüyoruz.

SİZLERDEN İSTEĞİM !
İndirip bir kaç arkadaşınıza da indirtmeniz veya bi kere sosyal hesaplarınızda paylaşmanız 5 yıldız ve yorumu da unutmayalım.

İNDİRME LİNKİ

FAN ZUPP

ALLAH BU KONUDA YOLUMUZU AÇIK ETSİN

İnş güzel şeyler yaparsınız kardeşim.
Hadi hayırlı olsun ios için olanı olsa indirirdim :)
İphone kullanıcısıyız.

Ana sayfada konunu gördüğüm de kesin yeni projesi var dedim kendi kendime :D

Allah yolunu açık etsin, inşallah bu sefer olur.

Mobile - Advanced Social Network App - Multi-Purpose | CodeCanyon ne güzel yapmışsınız yaptım deme canımı ye ayıp be kardeşim bizde yapıyoruz aynı olayıda tutup ben yaptım kodlamayı şu yaptı diye atıp tutmuyoruz

ya siz niye emek karalayıcısınız ? niye bit yeniği artıyosunuz ? ben kodlamayı arkadaşım yaptı demek isterken gerekli navigasyon kodlamasını yaptı demek istedim sonuçta onuıda parayla aldık emek verildi

Hayırlı olsunda diğer sosyal medya sitelerinden farkı nedir?

ya siz niye emek karalayıcısınız ? niye bit yeniği artıyosunuz ? ben kodlamayı arkadaşım yaptı demek isterken gerekli navigasyon kodlamasını yaptı demek istedim sonuçta onuıda parayla aldık emek verildi

şuan yaptığın saldırmak ben sana yaptım deme dedim bak emek harcamamışsın kelimesiyle arasında dağlar kadar fark var bit yeniği aramalık bir durum yok codecanyon da takılırım çünkü ben tasarımcıyım yenilikleri takip etmem gerek navigasyon satılan ürünle birlikte geliyor sen herhalde hostinge bağlanmasını demek istedin konuyada böyle yazacaksın o zaman

Arkadaşlar merhaba bir hafta önce felan uygulama yapacagımızı söylemiştik aklımızda 2 fikir vardı bunu yaptık. Kodlamacı arkdaşım@ism_6810 ben ve ozan isimli arakdaşım 3 ortak yaptık. Öncelikle 2 ortağıma da teşekkürlerimi sunuyorum. en çok işi kodlamacı @ism_6810 yapmıştır.

demeyeceksin sıkışınca da saldırarak kurtulmaya çalışma hatanı düzelt ciğerimi ye yaptım dersen buradaki insanları anlamıyor sayıp biride çıkar 3 kişi toplaşıp 22 dolara mı yaptınız der kalırsın öyle satın aldım deseydin bu mesajları görmezdin kendi hatanı başkalarında arama

İndirenler takip etsin bende edeyim :D :D

kullanıcı adı : alihangok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri