Fanzupp / Sontorun ' un en iyi projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan tam ne güzel uğraşıp birşeyler yapmaya çalışıyorlar dedim, indirdim, kayıt oldum, yorumları okuyayım dedim arkadaşın verdiği codecanyon linki ile karşılaştım yıkıldım resmen. Uygulama açıklamasını da okudum yerli mühendisler tarafından yapıldı demişsiniz birde.. Hiç yakışmadı hocam kusura bakmayın, öyle bir konu açmışsınız ki tamamen biz yaptık 2 haftadır falan ben gerçekten noktasına kadar siz yaptınız sandım ve gururlandım da, fakat bu şekilde insanların düşünceleriyle oynayamazsınız, burada bi emek vermişsiniz gelip bizle paylaşıyorsunuz bizde düşüncelerimizi söylüyoruz beğeniyoruz, memnun kalıyoruz, bizden birilerinin böyle şeyler yapmaları bizi gururlandırıyor fakat sonradan böyle olduğu anlaşılınca hayal kırıklığı da yaşıyoruz. Yani hiç değilse belirtseydiniz lisansı alınmış uygulamayı geliştirdik diye. Öyle tamamen siz yapmışsınız gibi göstermek yanlış oldu ve bakış açım 180 derece değişti konuya. Ayrıca #38 no lu mesajını da reportladım, nolursa olsun üslubu bozmayalım, report ederek şikayetini yazarsın.

Ulan tam ne güzel uğraşıp birşeyler yapmaya çalışıyorlar dedim, indirdim, kayıt oldum, yorumları okuyayım dedim arkadaşın verdiği codecanyon linki ile karşılaştım yıkıldım resmen. Uygulama açıklamasını da okudum yerli mühendisler tarafından yapıldı demişsiniz birde.. Hiç yakışmadı hocam kusura bakmayın, öyle bir konu açmışsınız ki tamamen biz yaptık 2 haftadır falan ben gerçekten noktasına kadar siz yaptınız sandım ve gururlandım da, fakat bu şekilde insanların düşünceleriyle oynayamazsınız, burada bi emek vermişsiniz gelip bizle paylaşıyorsunuz bizde düşüncelerimizi söylüyoruz beğeniyoruz, memnun kalıyoruz, bizden birilerinin böyle şeyler yapmaları bizi gururlandırıyor fakat sonradan böyle olduğu anlaşılınca hayal kırıklığı da yaşıyoruz. Yani hiç değilse belirtseydiniz lisansı alınmış uygulamayı geliştirdik diye. Öyle tamamen siz yapmışsınız gibi göstermek yanlış oldu ve bakış açım 180 derece değişti konuya. Ayrıca #38 no lu mesajını da reportladım, nolursa olsun üslubu bozmayalım, report ederek şikayetini yazarsın.

Hocam bişi söylyebilirmiyim gerçekten bunu yanlış algılamayın sadece örnek veriyorum yt spammer render programını siz mi yaptınız ffmpeg kodları değilmi sadece kodlamayla entegre etmediniz mi ? buda o şekil

report konusuna gelirsek o halsiyetsiz arkadaş 3-4 ay önce tasarım yaşıması açmıştım kendi hazırladıgım afişe "nasıl tasarım yarışması yapıyosunuz kullandıgınız afiş bile psd " demişti bende sinirlenip yaparken videoya çekmiştim atmıştım ve cevap verememişti şimdide satın aldıgımız bişeyi hırsızlık olrak gösterdi anladınız demi hocam ?

Böyle boş işlerle(application editing) ile uğraşacağınıza gidip Java öğrenin de sıfırdan emeğiniz ile yazın. Ayrıca, WhatsApp, Tango, Viber tarzı uygulamalar var oldukça ne yaparsanız yapın tutturamazsınız. Sıfırdan yazmış olsanız eyvallah diyecektim de editing tamamen boş iş. Oyunlarda öyle gelen geçen hazır proje buluyor 2 dakka uğraşıyor sonra atıyor Google Play'e, valla çöp uygulama ve oyun görmekten bıktım. İsterseniz kırılın gücenin bu yorumuma ama gerçekler böyle maalesef.

Hocam bişi söylyebilirmiyim gerçekten bunu yanlış algılamayın sadece örnek veriyorum yt spammer render programını siz mi yaptınız ffmpeg kodları değilmi sadece kodlamayla entegre etmediniz mi ? buda o şekil

report konusuna gelirsek o halsiyetsiz arkadaş 3-4 ay önce tasarım yaşıması açmıştım kendi hazırladıgım afişe "nasıl tasarım yarışması yapıyosunuz kullandıgınız afiş bile psd " demişti bende sinirlenip yaparken videoya çekmiştim atmıştım ve cevap verememişti şimdide satın aldıgımız bişeyi hırsızlık olrak gösterdi anladınız demi hocam ?

Yok hocam yanlış anlaşılma değil fakat bende şöyle bir örnek vereyim YT Spammer uygulaması için, Fanzupp programını yaptınız, android olmasa programı ne yapacaksınız ? Yayınlanamayacak, ya da windows olmasa yaptığımız programı nerede çalıştıracağız ? FFMPEG'de render programları hatta botları için bir nevi işletim sistemi. Yapılabilecekler hayal güçleriyle sınırlı insanların.

Yinede allah yolunuzu açık etsin, umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz kısa zamanda ben sadece fikrimi beyan ettim madem yorum almak için açmışsınız konuyu.
Hayırlı forumlar.

Konu Komedi Şovuna Dönüşüyor. Bizim halimizden anca Mark Zuckenberg anlar

yayınlanan 1.1.01 Sürümü ileride ne kadar gelişeceğini kendiniz göreceksiniz.

Konu Kilitlensin sontorun öneri için açtı, Öneride bulunanı görmedim .

Şimdi anlamadığım olay ; işi en çok kodlamacı arkadaş yaptı demişsiniz , 22$ verip almışsınız tamam ona sözüm yok ( kodlamadan vs. anlamam).Peki diğer 2 arkadaş ne yaptı , adam diyor işte bunu bunu yaptım , en çok emeği o vermiş . Diğer 2 arkadaşın programa ne katkısı oldu merak ettim ?

Birde ;
Adamın emeğini çalmışsınız yazık.Bari yazsaydınız iletinize biz yapmadık editledik diye.Böyle yapınca ha cebinden para çalmışsın ha kodları çalmışsın ne farkeder ?

Neden bu yoruma cevap verilirken ,

şuan yaptığın saldırmak ben sana yaptım deme dedim bak emek harcamamışsın kelimesiyle arasında dağlar kadar fark var bit yeniği aramalık bir durum yok codecanyon da takılırım çünkü ben tasarımcıyım yenilikleri takip etmem gerek navigasyon satılan ürünle birlikte geliyor sen herhalde hostinge bağlanmasını demek istedin konuyada böyle yazacaksın o zaman

demeyeceksin sıkışınca da saldırarak kurtulmaya çalışma hatanı düzelt ciğerimi ye yaptım dersen buradaki insanları anlamıyor sayıp biride çıkar 3 kişi toplaşıp 22 dolara mı yaptınız der kalırsın öyle satın aldım deseydin bu mesajları görmezdin kendi hatanı başkalarında arama

Buna cevap verilmiyor.

Kısacası ;
https://www.youtube.com/watch?v=MeyMbVfm6oM

Hakkınızda hayırlısı olsun , umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.Yolunuz açık olsun.

Şimdi anlamadığım olay ; işi en çok kodlamacı arkadaş yaptı demişsiniz , 22$ verip almışsınız tamam ona sözüm yok ( kodlamadan vs. anlamam).Peki diğer 2 arkadaş ne yaptı , adam diyor işte bunu bunu yaptım , en çok emeği o vermiş . Diğer 2 arkadaşın programa ne katkısı oldu merak ettim ?

Birde ;

Neden bu yoruma cevap verilirken ,

Buna cevap verilmiyor.

Kısacası ;
https://www.youtube.com/watch?v=MeyMbVfm6oM

Hakkınızda hayırlısı olsun , umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.

ben ve diğer arkadaşım para teknik destek sponsor işleri ile uğraşıyoruz o arkadaşa cevap verdim çünkü hırsız muamelesi yapmış

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

Ya bişi sorcam uygulamanın kodları satın alınmış tamam entere yapıldı edildi ya arkadaş burada konuşan 40 kişi varsa acaba biri yapabilecek mi ? yada yapsın niye bu kadar dert ediyosunuz satın alınmasını ? neden bu kin yok insanların milletçi ruhunu sömürüyomuşuz da abi desteklemiyceksen destekleme bak sana burda görüş yaz demedim beğenmemişsindr indirme bu kadar ? hazır sa hazır sonuçta cebimden para çıktımı ? peki ben o parayı nasıl kazandım çalışarak ? buda emek olmuyomu en basitten burda ağzını açan şahıslar daha iyisini yapsınlar gelsinler.

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 13:59 ----------

Burada öneri için açtık saçma saçma şeyler yazıldı

Düzenleme işleri geçtim de , bu uygulamayı kimse kullanmaz hocam.Bu uygulama zaten satışta olan bir uygulamadır.Şuan çok ünlü uygulamalar var tasarımı vs. tek onda var yani başka kimsede yok bu uygulamayı ise herkes alabilir ve markete koyabilir.Şimdi ben bunu neden tercih edeyim.Ayrıca whatsapp vs. bu uygulamalara dünyanın masrafı yapılıyor.En iyi mühendisler tarafından geliştiriyor.İşin özü bu tür uygulamalar varken bu uygulamayı kimse kullanmaz.

Size ayrı bir sözüm var zamanında Web_Scripti`de demişti herhangi sevdiğiniz bir alana yönelmek yerine hep farklı işler peşindesiniz daldan dala atlamak gibi bir dalda durun o dalın özüne kadar inin.Mesela forumda en taktir ettiğim iki insan var biri [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] biri @Web_Scripti örnek alınacak kişiler.

Son düzenleme:
Kimse uygulamayı satın alıp yayınlamanıza bir şey demiyor.Fakat her şeyi biz yaptık, tamamen bizden çıktı, haftalarca emek verdik, biz yazdık çizdik imajı verirseniz iş orada değişir.

Kimse uygulamayı satın alıp yayınlamanıza bir şey demiyor.Fakat her şeyi biz yaptık, tamamen bizden çıktı, haftalarca emek verdik, biz yazdık çizdik imajı verirseniz iş orada değişir.

Bişi sorcam burda nerde biz kodlamışız dedim arkadaş kodlama kısmındaki yerleri yaptı dedim sadece entegre kısmını
-------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba bir hafta önce felan uygulama yapacagımızı söylemiştik aklımızda 2 fikir vardı bunu yaptık. Kodlamacı arkdaşım@ ism_6810 ben ve ozan isimli arakdaşım 3 ortak yaptık. Öncelikle 2 ortağıma da teşekkürlerimi sunuyorum. en çok işi kodlamacı @ ism_6810 yapmıştır.

Uygulamamız anlatayım ;

Uygulamamız sosyal medya uygulamasıdır arkadaşlar arkadaşlarınızı takip edip onlarla mesajlaşabilirsiniz paylaşımlar fotoğraflar ve birçok şey yapabilirsiniz
Uygulama şuanlık sadece google play'de var ama şimdiden ios talep var kısa zamanda çıkarmayı düşünüyoruz.

Ya nerde yamışız haftalarca emek verdik diye 1 hafta önce yazıyor orda ?

Gün geçmiyor ki sontorun proje yapmasın :D Hayırlı olsun emeğinizin karşılığını umarım alırsınız.Reklam yapmadan zor bu işlerde tutunmak.

Ya nerde yamışız haftalarca emek verdik diye 1 hafta önce yazıyor orda ?

Arkadaşlar merhaba bir hafta önce felan uygulama yapacagımızı söylemiştik aklımızda 2 fikir vardı bunu yaptık.

Tunahan arkadaşların farklı anlaması normal bende öyle anladım çünkü.Uygulama yapmak başka uygulama editlemek başka.

Hocam araya kaynıyorum ama Yt spammer render programı demişsin sonra ffmpeg kodları demişsin, ffmpeg kodları açık değil mi? Sende php kodlarına bakıp, siz yazsaydınız hocam. Çünkü benim tamamen sıfırdan geliştirmiş oldugum sosyal ağ var , açık kaynakta bu yazının sonunda olacak .

Hocam, ben de bu sosyal ağ yazılımını yazarken 1 hafta tasarım, 2,3 hafta yazılım ile uğraştım . Şimdi Hangisi emek?

Şuan sadece SQL dosyasını kaybettim , açık kodlar burada kolay gelsin başarılar :)
https://yadi.sk/d/wvG9Aw1UhJVEd

Hocam araya kaynıyorum ama Yt spammer render programı demişsin sonra ffmpeg kodları demişsin, ffmpeg kodları açık değil mi? Sende php kodlarına bakıp, siz yazsaydınız hocam. Çünkü benim tamamen sıfırdan geliştirmiş oldugum sosyal ağ var , açık kaynakta bu yazının sonunda olacak .

Hocam, ben de bu sosyal ağ yazılımını yazarken 1 hafta tasarım, 2,3 hafta yazılım ile uğraştım . Şimdi Hangisi emek?

Şuan sadece SQL dosyasını kaybettim , açık kodlar burada kolay gelsin başarılar :)
https://yadi.sk/d/wvG9Aw1UhJVEd
Payaşmasaydınız keşke yarın sosyal ağ projesi diye konu açılır

Tunahan arkadaşların farklı anlaması normal bende öyle anladım çünkü.Uygulama yapmak başka uygulama editlemek başka.

Tamamda sonuçta yaptık demi adem ? yani yaptık derken sıfırdan kodlamak anlamına gelmez ? şuan bu uygulama yapıldı anladımda yazıldı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri