Fanzupp / Sontorun ' un en iyi projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam store'da açıklama kısmında abartı yapmışsınız.

Dikkat çekmesi için illaki yapacagız hocam bu işin kuralıdır buna da kimse bişi diyemez isteyen kullanır isteyen kullanmaz

---------- Spam Engelliyici 14:17 ---------- Önceki Mesaj 14:16 ----------

Boşa reklam yapmayın tutmaz..

Sanane para benim çevre benim reklam yapacak insanlar benim arkadaşım ? seni ne ilgilendiriyor zevk değil mi ?

Hocam bişi söylyebilirmiyim gerçekten bunu yanlış algılamayın sadece örnek veriyorum yt spammer render programını siz mi yaptınız ffmpeg kodları değilmi sadece kodlamayla entegre etmediniz mi ? buda o şekil

report konusuna gelirsek o halsiyetsiz arkadaş 3-4 ay önce tasarım yaşıması açmıştım kendi hazırladıgım afişe "nasıl tasarım yarışması yapıyosunuz kullandıgınız afiş bile psd " demişti bende sinirlenip yaparken videoya çekmiştim atmıştım ve cevap verememişti şimdide satın aldıgımız bişeyi hırsızlık olrak gösterdi anladınız demi hocam ?

bak dostum bu arkadaşın yaptığına front-end developerlik deniyor senin yaptığınada girişimcilik ama sen tutupta ben yaptım dersen o zaman ayıp olur insanların duygularını sömürmüş olursun kimse sana niye aldığın şeyi yükledin demiyor neden ben yaptım biz yaptık diyorsun diyor neden türk mühendislerin hazırladığı yazıyor diyor

SQL dosyasını kaybettik hocam malesef ki ama uğraşırlarsa onun için yapabilirler :) Ama uğraşacaklarını sanmıyorum sadece neyin emek oldugunu göstermek istedim

Emek istiyosan sana kendim programladıgım programları + tasarımları göstereyim ? sende bişi yapmışsın emektir burda biz 1 kuruş harcasak bile emektir kimsenin emeğini yargılayamazsın

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

bak dostum bu arkadaşın yaptığına front-end developerlik deniyor senin yaptığınada girişimcilik ama sen tutupta ben yaptım dersen o zaman ayıp olur insanların duygularını sömürmüş olursun kimse sana niye aldığın şeyi yükledin demiyor neden ben yaptım biz yaptık diyorsun diyor neden türk mühendislerin hazırladığı yazıyor diyor

Ben yazmadım o kısmı ortak yazmış uygun görmüş yazmış işine karışamam.

Tamamda sonuçta yaptık demi adem ? yani yaptık derken sıfırdan kodlamak anlamına gelmez ? şuan bu uygulama yapıldı anladımda yazıldı ?

yapmadın yükledin ikisi ayrı şeyler geç bunu onu yanlış anladık diyelim budamı yanlış anlaşıldı
Tamamen yerli mühendisler tarafından tasarlanan geleceğin sosyal medyası artık burada

Emek istiyosan sana kendim programladıgım programları + tasarımları göstereyim ? sende bişi yapmışsın emektir burda biz 1 kuruş harcasak bile emektir kimsenin emeğini yargılayamazsın

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

Hocam onları gösterseydiniz daha iyiydi emin olun :)

Çok fazla yüklenmişsiniz uygun bir dille böyle böyle olsa daha iyiydi denilse yeter bence, play daki uygulamaların %80 zaten spam hatta direk isim değiştir at şeklinde. Yt nin play versiyonu, bazıları renderli bazıları sadece ünlem geç. Burada yt de binlerce videoyu benim diye para kazanmasını açarak başkasının emeğini sömürürken birşey yok ama play da bir templateden program yazıncamı sorun oluyor anlamadım.

ben yazmadım kuzenim yazmış gibi oldu bu ortaklık demek ortak alınan kararlar ışığında birşeyler ortaya koymak demektir

Konu Komedi Şovuna Dönüşüyor. Bizim halimizden anca Mark Zuckenberg anlar

yayınlanan 1.1.01 Sürümü ileride ne kadar gelişeceğini kendiniz göreceksiniz.

Konu Kilitlensin sontorun öneri için açtı, Öneride bulunanı görmedim .

Mark Zuckerberg olacakta o anlamayı bilmem ama size anca Kadir İnanır

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

Çok fazla yüklenmişsiniz uygun bir dille böyle böyle olsa daha iyiydi denilse yeter bence, play daki uygulamaların %80 zaten spam hatta direk isim değiştir at şeklinde. Yt nin play versiyonu, bazıları renderli bazıları sadece ünlem geç. Burada yt de binlerce videoyu benim diye para kazanmasını açarak başkasının emeğini sömürürken birşey yok ama play da bir templateden program yazıncamı sorun oluyor anlamadım.

http://www.ytpara.com/1037926-post15.html gördüğün gibi ilk mesajda pekde yüklenilmedi arkadaşa ne yapması gerektiği söylendi ama arkadaş saldırgan bir alıntı yaptı yüklenme değilde yakalanınca 40 takla atmak desek daha iyi olacak

ben yazmadım kuzenim yazmış gibi oldu bu ortaklık demek ortak alınan kararlar ışığında birşeyler ortaya koymak demektir

Mark Zuckerberg olacakta o anlamayı bilmem ama size anca Kadir İnanır

:D Hocam bırakın anlamak istemiyorlar işte. Kendileriyle ilk önce bir yüzleşmeleri gerekiyor. O yürek de yok arkadaşlarda. Olumsuz eleştri kaldıramayacaksanız bu işte hiç yeriniz yok.

Abi Az Destek Çıkın Kötü Olmuşsa Bile Herhangi Bişeyi Varsa Bile İçindeki Şevki Kırmayın . Adam Burda Paylaşmış Sizin Desteginiz Olsun Diye . Hani YTPARA bir Aileydi ?

Unutmam vallaha tutsun yeterki :D yine agar.io oynarız :D

---------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

Soru matiği yapmadım ama :D D:

ben anlamam arayıp senden ilham aldım dedin mi dedin :D yaz oraya fikir babası oquzalp diye. yada
oquzalpden ilham aldık sizler için tasarladık yaz :D

Abi Az Destek Çıkın Kötü Olmuşsa Bile Herhangi Bişeyi Varsa Bile İçindeki Şevki Kırmayın . Adam Burda Paylaşmış Sizin Desteginiz Olsun Diye . Hani YTPARA bir Aileydi ?

Ne ailesi kanka ? burada tanıdıgm 30-40 adamdan hariç kimseye iyi muamele yapmıyacaksın

Olum çocuk bir şeyleri yapmaya çalışıyor, bir ara günde 50 farklı olaya giriyordu bende kızıyordum içten içe ama şimdi samimiyetiyle bir şeyler yapmış. Tamam hazır bir yazılım kullanmış o da ok, bunu pm atarsın kardeşim şurayı düzelt dersin. Niye bu insanları bozma merakı.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] kardeşim ilk çıkışını sende youtuberlar arası sosyal medya diye yaz, kategorilerimi vereceğim bir kaç basit taktik vereceğim de millet nasıl yüklüyor bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri