Farklı 3"İP den aynı Kanala/ADs çalışma?

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Hakan

Kayıtlı Üye
Konu başlığı bulamadım 5 dk :D
Benim sorunum şudur.3 Bilgisayar tek bir adsenseye çalışacağız şöyle yani
X=bilgisayar+Y=bilgisayar+Z=bilgisayar=abuziddinkanali
bu üç kişi üç farklı ip den kanala giriş yaptığında adsense tehlikeye girermi.
girmsesse üç bilgisayar çalışcam.
X=bilgisayara 3 kanal verecem adsenseye bağlayıp
Y=bilgisayara 3 kanal verecem adsenseye bağlayıp
Z=bilgisayara 3 kanal verecem adsenseye bağlayıp
bilgisayar dediğim kişidir :D(kuzen,komşu,akraba vs..)

arada sırada ben kontrol etmek için x nin kanalına bakayım doğrumu yapıyor diye girdiğimde sıkıntı olurmu ki ?
yada Z kişiye verdiğim kanalları kontrol etmek için baktığımda ?
herkez kendi kanalından sorumlu olup bir diğeri başka birinin kanalına bakmıycak sadece x kişi ikisine bakacak.:D

temmuzda vatani görevimi yapmaya gideceğim için boş durmasın diye böyle bişey düşünüorum.

Sadece 1 adsense olsun ve güvenliğini tehlikeye atmamak için sadece X'den gir. Herhangi bir kanala X'den girince sorun çıkmaz.

ben bugün bir deneme yapıyordum 3 kanal yaklaşık 1000 adet toplam 3000 adet video attım
2-3 farklı ipten pcden girdim sonuç= HESABINIZDA SIRADIŞI ETKİNLİK GÖRÜLDÜ doğrulama istedi doğrulmayı daha önce hiç kullanmadığım bir telefon no ile yaptım ve hesaplar doğrulamadan sonra askıya alındı

1000 video upload ettim diye %90 ama girdiğim iplerde farklı ülkelerden idi yani kısacası google sıradışı bişey gördümü hesaplar gümlüyor

kanalda oldu bu adsense bağlı hesap duruyor

ben bugün bir deneme yapıyordum 3 kanal yaklaşık 1000 adet toplam 3000 adet video attım
2-3 farklı ipten pcden girdim sonuç= HESABINIZDA SIRADIŞI ETKİNLİK GÖRÜLDÜ doğrulama istedi doğrulmayı daha önce hiç kullanmadığım bir telefon no ile yaptım ve hesaplar doğrulamadan sonra askıya alındı

1000 video upload ettim diye %90 ama girdiğim iplerde farklı ülkelerden idi yani kısacası google sıradışı bişey gördümü hesaplar gümlüyor

1 günde 1 kanala 1k video atmanız tehlikeli spama girersiniz

Sadece 1 adsense olsun ve güvenliğini tehlikeye atmamak için sadece X'den gir. Herhangi bir kanala X'den girince sorun çıkmaz.
yk hocam diğerlerinin firmesine izin vermeyecem.sadece ben.

hocam aynı ip den atsanız sorun olmazdı.çünkü bende büyük yüklemeler yapıyorum günlük 500 gibi atıyorum.farklı ip den sadece kendi kanalından sorumlu olacak herkez benim bahsettiğim.

1 günde 1 kanala 1k video atmanız tehlikeli spama girersiniz
arada telifli video kaçarsa tehlike işte.tarayıcı kullandığınız takdirde sorun olmuyorda başka programlar kullanınca upload edince tehlike orda spmamı o yüzden görüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri