Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şöyle tutar.Vs ler yapacaksın veya takım savaşları veya büyük bossları keserken video![]()
hiç ısınamadım ben o oyunlara niyeyse
Ben oynamadım oynamamda fakat uzakdan bakınca böyle oyunmu olur diyip içine girip çıkmayanları tanıdım zamanında, oyunun mantığına ve birbirine kimin daha güçlü olduğunu ispat etmeye çalışılan inat illet zaman çalan ve bu zamanında çalındığını farketsede oynamaya devam eden playerlar.hiç ısınamadım ben o oyunlara niyeyse
hiç ısınamadım ben o oyunlara niyeyse
en son knight oynamıştım 7 8 sene öncedaha çocukken. 13 yaşlarındaydım daha. 69 lwdim, bedavaya vermiştim oyundan birisine, bi baktım tüm itemleri çalmış sonra
Sonra karahan online mi ne vardı, bunun ilk fan sitesini yapmıştım türkiyede, bir ortakla beraber başlamıştım, kendini bilmez çocuk, beni bloklamıştı her yerde. Bende domaini kapattım sonra, kala kaldı öyle![]()
Hatirlaniyom ki hocamKarahan'ı bende oynardımHangi kavimdin hocam?
Hatirlaniyom ki hocamfan sitesini yaptık
oyun indirilmeye sunulduğu anda başlamıştım. 31 lwl de bıraktım onuda. Site olayı olunca oyundan da sıkıldım bir an.
u31 mi düz 31 mi?Level sistemini hatırlıyorsunuz sanırım? 1'den 112'ye, 112'den u1'e, u1'den u33'e, u33'den i1'e, i1'den i12 son.
u31 mi düz 31 mi?Level sistemini hatırlıyorsunuz sanırım? 1'den 112'ye, 112'den u1'e, u1'den u33'e, u33'den i1'e, i1'den i12 son.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.