Farklı Gamer.

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, şu gamer kanalları hepsi neredeyse minecraft, gta5 vs oynuyor. Hiç metin2 oynayan kanal görmedim. Metin2 2007'den beri oynuyorum. Açsam sizce tutar mı?

şöyle tutar.Vs ler yapacaksın veya takım savaşları veya büyük bossları keserken video :)

hepisi var abicim onların da :) biraz zor :)
[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] oyunda çevren varsa sağlam bi lonca kurun ya da loncanız varsa nebileyim lonca savşları çok tutuyo, damageler sağlam izleniyo :) ronin 136 k attıydı en son :)

hiç ısınamadım ben o oyunlara niyeyse
Ben oynamadım oynamamda fakat uzakdan bakınca böyle oyunmu olur diyip içine girip çıkmayanları tanıdım zamanında, oyunun mantığına ve birbirine kimin daha güçlü olduğunu ispat etmeye çalışılan inat illet zaman çalan ve bu zamanında çalındığını farketsede oynamaya devam eden playerlar.

Başlamamak en iyisi bu online oyunlar bağımlılık yapıyor, en temizi başla bitir oyunları misal arkadaşınla Fifa atarsın 1 saate biter sonuçlanır, bu online oyunlarda oyun sahipleri daha fazla para kazanmak için üst seviye çıkartıyolar, hiç bir oyuncunun şunu demiyeceğini zannetmiyorum, PC yi kapattıkdan oyunu düşünmüyorum.

Silmek zor olmasın sizin için hayatınızda değer verilecek daha güzel şeyler varken zamanınızı online oyunlara harcamayın..

hiç ısınamadım ben o oyunlara niyeyse

en son knight oynamıştım 7 8 sene önce :) daha çocukken. 13 yaşlarındaydım daha. 69 lwdim, bedavaya vermiştim oyundan birisine, bi baktım tüm itemleri çalmış sonra :)

Sonra karahan online mi ne vardı, bunun ilk fan sitesini yapmıştım türkiyede, bir ortakla beraber başlamıştım, kendini bilmez çocuk, beni bloklamıştı her yerde. Bende domaini kapattım sonra, kala kaldı öyle :)

o oyunu 2008de oynamamışsanız o oyun uzaktan cocukca gelebilir içine girip o tadı almamışsınız belliki ahh ahh neler yaşadım o oyunla :) hocam kendi serverini aç şu şöyle yapılır bu böyle yapılır hem teknik destek hemde kitle çekersin serverine ha olmaz diyosan bir serverde güzel bi hesabın varsa ws videoları lonca savasları cek

en son knight oynamıştım 7 8 sene önce :) daha çocukken. 13 yaşlarındaydım daha. 69 lwdim, bedavaya vermiştim oyundan birisine, bi baktım tüm itemleri çalmış sonra :)

Sonra karahan online mi ne vardı, bunun ilk fan sitesini yapmıştım türkiyede, bir ortakla beraber başlamıştım, kendini bilmez çocuk, beni bloklamıştı her yerde. Bende domaini kapattım sonra, kala kaldı öyle :)

Karahan'ı bende oynardım :) Hangi kavimdin hocam?

tutmaz hocam uzun yıllar metin2 oynamış biri olarak söylüyorum . ama eğer dersen sağlam çarım var vs videoları çekip koyabilirsin .

Hatirlaniyom ki hocam :) fan sitesini yaptık :) oyun indirilmeye sunulduğu anda başlamıştım. 31 lwl de bıraktım onuda. Site olayı olunca oyundan da sıkıldım bir an.

u31 mi düz 31 mi? :) Level sistemini hatırlıyorsunuz sanırım? 1'den 112'ye, 112'den u1'e, u1'den u33'e, u33'den i1'e, i1'den i12 son.

u31 mi düz 31 mi? :) Level sistemini hatırlıyorsunuz sanırım? 1'den 112'ye, 112'den u1'e, u1'den u33'e, u33'den i1'e, i1'den i12 son.

:D :D valla bende oynadım u8 dim en son :D böceğim filan vardı %100 gelişmiş filan sonra bide bug biliyordum şeyde madende 5 dakkaydı sanırım biz 1-2 gün kalıyorduk depoları fulleyene kadar :D

Normal 31 :) diyorum ya hocam, ilk indirilmeye sunduğunda oynadım, daha da oynamadım :) O ara kim daha yüksek lwl olacak diye yarışıyorduk, millet sanki uyumuyordu anasını satım, pata küte lwl atlıyorlardı :) zaten oynayan aşırı kişi yoktu, ilk indirilmeye sunulduğunda.

MMORPG,MOBA ve FPS oyunları iyi kavramış ve şuanlarda Türkiye'de oldukça popüler bir oyunda en üst seviyelerde oynamış bir oyuncu olarak kendi gözümden yorum yapayım . Bence tutmaz . Çünkü metin2 eskide kaldı şuan hala ya nostalji için arada bir girenler veya eskiden vazgeçemeyen bir avuç insan oluşturuyor topluluğunu . Bu tarz cansız bi topluluğunda gelir getirmesi bence beklenemez . Ha hiç mi ekmek yoktur oralarda , illaha ki vardır . Ama efsane oyuncular için falan . Mesela geçenlerde forumda eski bi oyunun şampiyonu bi arkadaş paylaşılmıştı . Eğer onun gibi bişeysen sende metin2 de neden tutmasın ? Ama sadece metin2ye odaklanmak oldukça mantıksız olacaktır.

ekip halinde boss kesin hocam diğer kişilerde görüntü kaydetsin farklı açılardanda montaj yaparsanız neden olmasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri