Farklı kanallara vds den ve pc den aynı anda giriş yapmak ?

Fressher

Yasaklanmış
Başlıkta belirttiğim gibi bu şekilde sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Sıkıntı yaşamadım. Aynı anda açık oluyor genelde.

toplamda 50 kanalım kapandı sebebi o dur diyemem ama başka da bişey gelmiyo aklıma

Bende bi keresinde uyarı vermişti bi daha da yapmadım çünkü sürekli uyarıya uğramak sadece youtube de değil her platformda cezaya sebep olur.

Uyarıya gelince ''farklı bir giriş tespit ettik o siz miydiniz'' gibi bi şey yazmıştı

benim 10 kanal gitti biraz önce büyük ihtimalle bu sebebten tam bu dediğini yaptığımda baktım 10 kanal gitmiş.

Daha demin pc den açtığım kanalı kapatıp 3-5 saniye sonra vds den açınca "farklı bir yerden giriş tespit ettik"tarzında uyarı verdi telefonla doğrulama yapıp girdim.Ciddi sıkıntılar olabilir tekrarlanırsa.O yüzden tek bi yerden girmek en mantıklısı gibi gözüküyor.

herhangı bır sorun olmaz arkadaslar.. lakın adsense hesabınızın baglı oldugu maılle ıslem yapmayın vps + kendı pcnızden ne olur olmaz adsense polıtıkları daha farklı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri