Farklı kanalları aynı adsense bağlamak?

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

MtnOzd

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar farklı 2 adet youtube kanalını aynı adsense bağlamak için ne yapmak gerekli?

Bir kanalım 2 uyarı aldığı için onu yeni bir kanala taşıcam bu yüzden başka kanal oluşturdum fakat kullandığım adsense hesabına bağlayamıyorum. "beklemede olduğu için falan filan" diye bir uyarı veriyor ama bir kanalımda bu adsense'i kullanıyorum zaten.

Not: Uyarıyı aldığım youtube maili ile adsense maili ayrı mailler.

ben aynı adsenseye 14 tane kanal bağladım
bende hiç bu sorun çıkmadı

Adsense hesabınızdan hesap ayarları bölümüne girip en altta davet et kısmından diger mailinize yöneticilik verin.

Adsense hesabınızdan hesap ayarları bölümüne girip en altta davet et kısmından diger mailinize yöneticilik verin.

diğer mailiniz derken açmak istediğimiz youtube kanalının mail adresini dimi?
bunu deniyorum fakat Davet et butonuna başında kutucuk kırmızı oluyor sadece

ADsense ilişkilendirme yaparken, Adsense hesabı seçim ekranında başka hesap ile oturum açma demen gerekli aksi taktirde Adsense hesabına baglamak istediğin mailin Adsense hesabına baglanmaya çalışır.

anladıgım kadarıy ile o maildede bir adsense var ve bekliyor diyor.

Şimdi şöyle anlatıyım..

Örneğin;
[email protected] adresini adsense için kullanıyorum.
[email protected] adresini de youtube için kullanıyorum bunlar birbirine bağlı ve sorun yok.

ama,
[email protected] youtube adresini yine [email protected] adsense hesabına bağlamak istiyorum dediğin gibi başka hesap ile oturum açmayı seçiyorum [email protected] yazıyorum şifremi yazıyorum ve bana;

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

diye bir uyarı veriyor bağlanmıyor.

Buna ne yapabilirim?

Farkli bi tarayici ile dene,yaptigin islemde bi sorun yok ama farkli bir tarayici ile deneme yap bakalim sonuc ne olacak.

Muslera'nın dedigi işe yarar diye düşünüyorum. Adsense'yi açtığın tarayıcıyla youtube hesabını açtığın tarayıcı aynı olmasın. Aynı olması halinde youtube kanalının gmailine gitmek istersin ama seni yine adsense hesabına atar.

Farklı tarayıcılar kullanıyorum hepsi için fakat yine aynı hatayı veriyor. Adsense admin olarak ekledim daha sonra davet gönderdim şu anda öyle deniyorum bakalım olucak mı

Farklı tarayıcılar kullanıyorum hepsi için fakat yine aynı hatayı veriyor. Adsense admin olarak ekledim daha sonra davet gönderdim şu anda öyle deniyorum bakalım olucak mı

Zaten öyle yapman gerekmiyor mu? Önce adsensten yönetici daveti göndereceksin.

hepsini denedim. yönetici olarak işaretledim diğer mailden bunu kabul ettim. daha sonra youtube'a girerek adsense ekranına geldim farklı maille dedim o yönetici olarak tanımladığım gmail ile oturum açmaya çalıştım bana yine

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

diye hata verdi :/

Farklı maille dedim derken? Şimdi davet işleminin ardından youtubeye geçtin. Adsense ilişkilendirme sırasında sana iki mail seçeneği sunar hangisiyle devam edeyim diye. Sen bağlamak istediğiniz youtube hesabının mailini yani soldakini seçeceksiniz. Farklı olanı yain sağdakini değil.

Hangi seçeneği seçersem seçiyim yine aynı hatayı alıyorum deliricem birazdan ya. Yani adsenseye yönetici olarak ekledigim yeni mail adresi ile adsenseyi bağlayamıyorum sürekli bu ekran çıkıyor.

Şu resme bir bak da siteye ekleyemedim. Şimdi bu resimde sağdaki "farklı veya yeni bir google hesabını kullanın" seçeneğini seçiyorsun sanki. Onu seçiyorsan yanlış. Diğerini seçmen gerekiyor. Yani soldakini.

http://i.imgur.com/a9vi7.png

Adım adım resim yaptım şimdi..

resimler kaldırıldı

aynen böyle yapıyorum..

Adım adım resim yaptım şimdi..

00794723495287980393.jpg

74618932529388313274.jpg

93610723187997821869.jpg

00691457054206496991.jpg

aynen böyle yapıyorum..

Resimler görünmüyor.

Öncelikle resimlerdeki mail adresini silmeni tavsiye ederim. Sen adsense den davet edip farklı bir tarayıcıdan youtubenin bağlı olduğu gmail adresine gelen onay linkine tıkladın mı? Onay linkine tıkladıktan hemen sonra youtube mailinin şifresiyle adsense girmen isteniyor. Orayı da tamamladın mı?

evet üstad tamamladım oraları. hatta o yeni açtığım 2. youtube kanalının mailiyle adsense girebiliyorum aynı adsense bağlanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri