Farkli kazanc yollari

Buyrun Arkadaşlar ilk paylaşımım.
konuda bahsettiğim gibi yöntem eski olabilir ama geliştirmek sizin elinizde
İNDİR

Vietnamlıların en büyük artısı birbirleriyle dayanışma yapması. Biz neden yapmayalım.
Güzel bir davranış kardeşim. Ellerin dert görmesin.

500 kazanç yollarını paylaşırken,en iyisinden yani çok kazandıranından başlayın hocam :)

Hocam her biri ugrasinca kazandiracak cinsten. Yalniz ise yarayip yaramadiklarini sizlerin test etmesini istiyorum. Bazen kullanilan web siteleri vs eski olabiliyor. Onlarin yerine hangileri konabilir test etmek bizim elimizde

Farklı kazanç yolları var ama youtube'nin kazanç üzerine yok hem yolunu bir bulursan zahmetsiz hem geliri yüksek baksana youtuberlara bazıları ayda 10 video anca atıyor bindikleri araba 250.000-350.000

Farklı kazanç yolları var ama youtube'nin kazanç üzerine yok hem yolunu bir bulursan zahmetsiz hem geliri yüksek baksana youtuberlara bazıları ayda 10 video anca atıyor bindikleri araba 250.000-350.000

Dediginize katiliyorum hocam. En buyuk pay youtube da. Fakat herkes arayis pesinde. Buna bende dahilim. Yontemleri teker teker gondermek yerine bugun upload edip tamamini paylasacam. Illaki faydalanacak arkadaslarim cikacaktir

Teşekkürler hocam. Şu kısmı tam anlamadım. Ziyaretçi nereye üye olunca 30 dolar kazanacağız?

Teşekkürler hocam. Şu kısmı tam anlamadım. Ziyaretçi nereye üye olunca 30 dolar kazanacağız?

Hocam inanin pek inceleme firsatim yok. Online ders veriyorum. Gun icerisinde bayagi mesgulum. Affilete satisa yonlendirme seklindeydi sanirim bu. Biraz kurcalayinca sanirim bulunabilir. Onemli olan yonlendirmenin yapilmasi bu illa clikbank olmak zorunda degil. Sadece mantigi anlatabildiysem ne mutlu bana. Zaten butun e kitaplari bugun drive a yukleyip burda paylasacam. Kurcalayinca degisik seyler bulunabiliyor

Eminim 500 farklı kazanç yolundan mutlaka kazandıracak yöntemler çıkacaktır.

evet arkadaşlar. dosya yüklendi. buyrun indirin. onlarca yöntemden çalışabilecekleriniz mutlaka çıkacaktır. bahsettiğim yöntemlerinin tamamı bu dosyadadır. hepinize bol şanslar dileri. vaktim olsa teker teker deneyip işe yarayan iyi kazanç getirenleri paylaşırdım. ama inanın hiç vaktim yok.
İNDİR DRİVE

evet arkadaşlar. dosya yüklendi. buyrun indirin. onlarca yöntemden çalışabilecekleriniz mutlaka çıkacaktır. bahsettiğim yöntemlerinin tamamı bu dosyadadır. hepinize bol şanslar dileri. vaktim olsa teker teker deneyip işe yarayan iyi kazanç getirenleri paylaşırdım. ama inanın hiç vaktim yok.
İNDİR DRİVE

teşekkürler hocam

Rica ederim hocam. Hep birlikte kurcalayalim bakalim neler varmis icerisinde ��

şöyle bi göz attım da bilgilerin çoğu 2009-11 arasında oluşturulmuş. aradan geçen 10 yılda dünya değişti hocam. elbette içlerinde hala yararlı bi şey bulunabilir fakat bunca dosya arasında onu bulmak apayrı bi meziyet gibi. yine de emeğiniz için sağolun, birilerinin işine yarar umarım.

şöyle bi göz attım da bilgilerin çoğu 2009-11 arasında oluşturulmuş. aradan geçen 10 yılda dünya değişti hocam. elbette içlerinde hala yararlı bi şey bulunabilir fakat bunca dosya arasında onu bulmak apayrı bi meziyet gibi. yine de emeğiniz için sağolun, birilerinin işine yarar umarım.

Degismeyen bir suru yontem var hocam. Ornegin google trendlerden hit alabilmek mumkun. Ufak bir video olusturarak hizlica hit alip gerekli yerlere yonlendirme yaparak deli gibi kazanilabilir

Part_03 yok mu?
kafamda-deli-sorular.jpg

Teşekkürler 3 haftadır vırüs nedeni ile bende evdeyım boş zamanım çok olduğu için özgün kanal yaptım Ek olarak verdiğiniz dosyadakı işlere bakacağım Çok teşekkür ederim

Arkadaslar konuda sa belirttim isten gucten firsat bulamadigim icin tamamini yukledim. Bazi arkadaslar ingilizce demis yada part 3 yokmu diyenler olmus. Dosyanin tamami konu basliginda sabit. Ve basta da belirttigim gibi icerik yabanci dilde. Translate yardimiyla cevirip kullanabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri