Farklı Kazanç Yolu - Para Çiftliği

ROI oranı %800 olan bi iş dünyanın neresinde görülmüş üzülmeyeceğniz denemelik yatırımlar daha mantıklı gibi ama çok uzun sürmez gibi geliyor bana. Ayrıca çılgıntavuklar vardı bi ara onlarda da durum aynıydı sonumuz ne olur bilmiyorum :)

ROI oranı %800 olan bi iş dünyanın neresinde görülmüş üzülmeyeceğniz denemelik yatırımlar daha mantıklı gibi ama çok uzun sürmez gibi geliyor bana. Ayrıca çılgıntavuklar vardı bi ara onlarda da durum aynıydı sonumuz ne olur bilmiyorum :)

Ona bende şaşırdım hocam ama dediğiniz gibi denemelik küçük yatırımlarla girin bende en küçük paketten girdim denemelik yatırım.

Tamam kazanırız.hala boş konular insanları sömürme sistemi.en son herkesi. Parası ziyan olacak

10 TL bi deneyelimcilerden 1000 kişi bulsak. hmmmm 10.000 TL iyi para, çok iyi para...

konu hala açıkken yazim bari yarın kapanır boşa vaktinizi harcamayın böyle sitelere hele yatırım matırım kesinlikle bulaşmayın

konu hala açıkken yazim bari yarın kapanır boşa vaktinizi harcamayın böyle sitelere hele yatırım matırım kesinlikle bulaşmayın

Konuyu açan benim ama arkadaşa katılıyorum girecek arkadaşlar sakına yüksek paralarla giriş yapmasın. Bana göre denemekte fayda var ben o yüzden giriş yaptım.

Günlük 17.2 tl gelire ulaştım devam ediyorum. Yüklü miktar giriş yapmayın tavsiyemdir arkadaşlar.

bu tarz sistemlerin çalışma mantığı ponzidir, para girişi olmadan çıkışı olmaz ve elbet bir gün patlar.

bu tarz sistemlerin çalışma mantığı ponzidir, para girişi olmadan çıkışı olmaz ve elbet bir gün patlar.

Haklısınız tamda dediğiniz gibi. Tekrar tekrar söylüyorum kimse yüksek oynamasın ederi kadar girin aldığını alıp çekilin fazlası zarar arkadaşlar.

Bir sitede benmi açsam :D Recylix vardı mesela. Ben şuan geri dönüşüm işi kuruyorum. Böyle bi sitemi yapsam diye düşünmüyor değilim. Sanal değil tamamen gerçek gelip tesisi gezip neye para bağlayacağınızı dahi görme imkanıda cabası :D

Bir sitede benmi açsam :D Recylix vardı mesela. Ben şuan geri dönüşüm işi kuruyorum. Böyle bi sitemi yapsam diye düşünmüyor değilim. Sanal değil tamamen gerçek gelip tesisi gezip neye para bağlayacağınızı dahi görme imkanıda cabası :D

desteklerim hocam devam edin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri