Farklı Türkçe İle Konuş - AbsurdTV

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
helal olsun hocam cok begendım valla özgüvenine hayranım :D Tanımadığın İnsanların Masasına Oturma Şakası | Absurd TV videonu izledim ne güldüm ya ama 1 dikkatimi çeken nokta oldu hep bayanlaın masasına oturmussun sadece 1 erkek masasına oturmussun :D :D :D valla 5k abone yakısmıyor sana .

Bu sefer kısa olmuş, daha çok sayıda insanla yapmalı, hatta bir konu için min çekim sayısı belirlemelisiniz.

Beyaz dengesi biraz daha iyi gibi sanki.

Geri kalanında hiç bir sıkıntı yok. Sağlıcakla kalın.

helal olsun hocam cok begendım valla özgüvenine hayranım :D Tanımadığın İnsanların Masasına Oturma Şakası | Absurd TV videonu izledim ne güldüm ya ama 1 dikkatimi çeken nokta oldu hep bayanlaın masasına oturmussun sadece 1 erkek masasına oturmussun :D :D :D valla 5k abone yakısmıyor sana .

Çok teşekkürler hocam :D
Aslında özellikle kızların masasına oturmadım. Yani karışık yaptım öyle denk geldi, yorumlarda diyenler de oldu :)

Tek bir konu altında toplamanız lazım videoları her videoya konu açmak yasak diye biliyorum.

Bu sefer kısa olmuş, daha çok sayıda insanla yapmalı, hatta bir konu için min çekim sayısı belirlemelisiniz.

Beyaz dengesi biraz daha iyi gibi sanki.

Geri kalanında hiç bir sıkıntı yok. Sağlıcakla kalın.

Ortalama sürem 4-4,5 dakika ama dediğim gibi spontane bir videoydu, teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 17:23 ---------- Önceki Mesaj 17:23 ----------

Tek bir konu altında toplamanız lazım videoları her videoya konu açmak yasak diye biliyorum.

Öyle yapmayı düşünüyordum artık hocam zaten, diğerlerinde öyle olacak gibi sağ olun.

bence gene güzel olmuş, arada abonelerle konuşmanda fena olmuyor. bırak tanısınlar azıcık seni :). herkesin dediği gibi bol bol çek.

videoların çok başarılı olmuş hepsini izledim. rica etsem kullandığın yaka mikrofonunu söylermisin? bir de ses kaydını nasıl yapıyorsun?

videoların çok başarılı olmuş hepsini izledim. rica etsem kullandığın yaka mikrofonunu söylermisin? bir de ses kaydını nasıl yapıyorsun?

Teşekkürler hocam. Şu an Rode Smartlav+ yaka mikrofonunu kullanıyorum ama sesi telefona kaydediyor, sonra montajda senkron yapıyorum. Şu an bütçe ayıramadığım için wifi mikrofon alamıyorum. Ama aslında bu tarz videolarda Sennheiser EW veya Rode Link alınması mantıklı. Uygun zamanda ben de öyle yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri