faruukx 'ten sikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
[MENTION=73568]faruukx[/MENTION]

Faruk arkadasin satis konusu

https://www.ytpara.com/youtube-izlenim-alim-satim/142301-4000-saat-230tl-patron-cildirdi.html

5 mayis saat saat 23.42 de kendisine, 3 kanalima 4000 saat izlenim almak icin, paparadan 570 lira ödeme yaptim.

Tüm kanallarima 4 günün sonunda tüm izlenimler yansimisti. Sonrasinda kanallardaki izlenme 2.6k civarina geriledi. Faruk arkadasa skype tan yazdim durumu anlattim.

Yapabilecegi birsey olmadigini, yeni izlenim atamadigini, youtube ta güncelleme oldugunu, durumun kendisiyle ilgili olmadigi icin iade de edemeyecegini söyledi.

Satis konusunda yazan '30 gün garantili hizmet' cümlesi geregince iade yapilmasi gerektigini belirttim. Youtube ta güncelleme olmasinin kendisiyle ilgili birsey olmadigini bu nedenle iade yapamayacagini söyledi.

Youtube'ta güncelleme olmasi kendisinin sorunu olmadigi gibi benim sorunum da degil, ancak burada bir hizmet karsiligi ödeme söz konusu.

Biz eskiden, bayaa eskiden gelirli kanal satisi yaparken, 1 ay icerisinde kapanirsa, su kadar iade diyerek satis yapardik. Sonuc olarak videolara telif gelmesi de bizimle ilgili olan birsey degil. Kendisine bu örnegi verdim. Youtube un güncelleme yapacagini düsünemedigini söyledi.

Konunun cözülmesini umuyorum.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
Yazılan herşey doğru geçen seferde sorun olmuştu sebebi kullandığım ip lerdi bundan dolayı iade geçtim alım yapanlara fakat bu sorun tamamen youtubenin izlenme olayını fixlemesi ile ilgili elimden geleni Yapıyorum herkesin video linkleri kayıtlı yöntemleri deniyorum en kısa sürede tamamlamaya çalışıyorum bu olaydan dolayı özür dilerim.

konuda yazdığınız gibi iade etmeniz gerekiyor, ekleyemiyorsanız para iadesi yapın

Yazılan herşey doğru geçen seferde sorun olmuştu sebebi kullandığım ip lerdi bundan dolayı iade geçtim alım yapanlara fakat bu sorun tamamen youtubenin izlenme olayını fixlemesi ile ilgili elimden geleni Yapıyorum herkesin video linkleri kayıtlı yöntemleri deniyorum en kısa sürede tamamlamaya çalışıyorum bu olaydan dolayı özür dilerim.
Kardeşim Skype bakarmisin

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

Arkadaştan iade veya telafi alabilen varmi 3 kanal için 620 TL ödeme yaptım ama şuan hiç birininde 4k saat tamamlanmadı adminler bunun bir yaptırımı olmazsa herkes bir konu açar sonrada yapacak bişey yok der paranın üzerine çöker yazık değil mi milletin parasına size zahmet olacak ama bı devreye girseniz ilgilenseniz ya şu konuyla forum Allah'a emanet resmen

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] [MENTION=9418]delikurt09[/MENTION]

sorunlarınız çözüldüyse konuda belirtin

[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] [MENTION=9418]delikurt09[/MENTION]

sorunlarınız çözüldüyse konuda belirtin

[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] aylardır aktif olmanıza rağmen dönüş yapmıyorsunuz, şikayetinizin çözümlendiğini söylüyor şikayetçi olduğunuz kişi, şikayetiniz çözüldü mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri