fasofiso Adlı Dolandırıcıdan Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uniquehero

Kayıtlı Üye
Merhabalar bu dolandırıcının satılık bir quiz kanalı vardı. Kendisi ile görüştüm kanalı satın almak için ücretini gönderdim fakat bu dolandırıcı bana başka bir kanal verdi ve kanalda 2 adet telif bulunmakta. Bunun dışında kanalın quize giriş şifresi de değiştirilmiş. Az önce konularına bakıyordum ve konusuda silinmiş. Ben gerekli kanıtları video kaydına aldım. Yarın ilk işim savcılığa gidip dilekçe vermektir. Gereken neyse yapacam. Karşılığında suçlu dahi olsam bunu onun yanına bırakmayacam.
@era @mNote @Incubus

Bana verdiği kanalın durumu. İsteyen yöneticiye kanalın giriş bilgilerini gönderebilirim. Kanal bilgileri mesaj kutumda duruyor gerekli resimleride gönderirim

ads1310z_zpsadf1211c.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peşini bırakma hocam inş bir sonuç alırsın

Ver kardeşim onca güvenilir kişi var nerden buldun geçmiş olsun yönetim artık önlem alsın bende gördüm o şahısın satışını ucuz diye aldanmamak lazım bazen maalesef hepimiz düşüyoruz...

Konuyu kim sildi bilmiyorum ama geri getirdim, kilitliydi onuda kaldirdim. Bu arkadas kanal satildiktan sonra israrla konu silinsin diye 1-2 kere reportlamisti sanirim, gordugum halde silmemistim.
[MENTION=12306]fasofiso[/MENTION] konuya bekleniyosun.

Konuyu kim sildi bilmiyorum ama geri getirdim, kilitliydi onuda kaldirdim. Bu arkadas kanal satildiktan sonra israrla konu silinsin diye 1-2 kere reportlamisti sanirim, gordugum halde silmemistim.
@fasofiso konuya bekleniyosun.

mesaj kutusu dolu konusunun altına ve profiline mesaj atmama rağmen dönüş sağlamadı. Bu arada sildirsede önemli değil gerekli kanıtlar video kaydında bunları savcılıkta kanıt olarak sunacağım. Bu dolandırıclar yanlış kayaya çarptılar 1 sene de sürse bunun geri dönüşü yok cezasını alacak

Ayni sekilde gecen ay bir kanal aldim ...

Telif ve sorun yok dedi ama 2 tane telif var bir uyarida daha kanal kapanacak , ayni sekilde sikayetciyim kendisinden , baska kimse Alisveris yapmasin arkadastan ki sikinti yasamasin ...

Arti arkadas direkt uckagitci , ben bu islerden anlamiyor gibi davranip quiz paypal nerden degisiyor bilmiyorum.seklinde davrandim ve paypalimi SOZDE eklemek icin istedi , tamam hallettim dedi ...

Ama quize girip baktim hala kendi paypali ekliydi ....
Yani hem kanali satacak , hemde paypali degistirmeyi unutmusum diip odemeyi kendi alacakti....

Forumda herkezin bu elemandan haberi olsun...

Konuyu silen moderatör demekki yancı biri atılsın moderatörlükten.. bu zaman kadar satış konuları hep kilitlenirdi silinmezdi

az önce bir konu açtım.kafanda takılan tüm sorularına yanıt veririm şikayet ile ilgili.Geçmiş olsun.yakında inş. gittikçe azaltmak için çözüm yolları bulacağız..

Konuyu silen moderatör demekki yancı biri atılsın moderatörlükten.. bu zaman kadar satış konuları hep kilitlenirdi silinmezdi

Hayir yahu ne gibi bi alakasi olabilir? Adam raporlamis konuyu, gelen rapora gorede arkadas silmis. Benim silmememin sebebi o kadar ucuza bi an once elinden cikartmak istemesiydi. Hata benim, rapor konusuna not dusmus olsam zaten silinmezdi. Neyse, konuyla ilgisi olmayan arkadaslar yazmazsa sevinirim. Bildiginiz gibi yazmak zaten yasak ve bu yuzden kimseye ceza vermekte istemiyorum.

Hayir yahu ne gibi bi alakasi olabilir? Adam raporlamis konuyu, gelen rapora gorede arkadas silmis. Benim silmememin sebebi o kadar ucuza bi an once elinden cikartmak istemesiydi. Hata benim, rapor konusuna not dusmus olsam zaten silinmezdi. Neyse, konuyla ilgisi olmayan arkadaslar yazmazsa sevinirim. Bildiginiz gibi yazmak zaten yasak ve bu yuzden kimseye ceza vermekte istemiyorum.

o yüzden değil herkes kilitliyorda neden siliniyor diye merak ettim

Konunuz sabah 10:29'da aşağıdaki gibi düzenlenmiş. Silinmemesi için bir sebeb yok. Silen yöneticiden neden şikayetçisiniz?

Konu bir satış konusu konuyu kilitlemek varken neden siliyor anlamış değilim. Ek olarak bu dolandırıcının konuda düzenleme yapmadan önceki haline getirme imkanınız varsa daha da memnun olurum. çünkü bunları şikayette bulunduğum mercilerde kanıt olarak sunacağım

Konu bir satış konusu konuyu kilitlemek varken neden siliyor anlamış değilim. Ek olarak bu dolandırıcının konuda düzenleme yapmadan önceki haline getirme imkanınız varsa daha da memnun olurum. çünkü bunları şikayette bulunduğum mercilerde kanıt olarak sunacağım

Adminler haricinde kimsenin tamamen silme yetkisi yok. Yönetici arkadaşlarda sonuçta bir insan her zaman doğru kararı verecekler diye bir kural yok. Hepimizin işleri var yoğun olabiliyoruz. Her zaman müsait olmayabiliyoruz. Biraz anlayış gösterirseniz sevinirim. Yöneticiler hakkında şikayetleri herhangi bir admine pm ile yaparsanız ilgileniriz.

Adminler haricinde kimsenin tamamen silme yetkisi yok. Yönetici arkadaşlarda sonuçta bir insan her zaman doğru kararı verecekler diye bir kural yok. Hepimizin işleri var yoğun olabiliyoruz. Her zaman müsait olmayabiliyoruz. Biraz anlayış gösterirseniz sevinirim. Yöneticiler hakkında şikayetleri herhangi bir admine pm ile yaparsanız ilgileniriz.

Doğru diyorsunuz özür dilerim ben konuyu göremeyince silindi zannedip yazdım o sözleri düzeltiyorum şimdi.

yanlış hatırlamıyorsam konuyu rapor ettiginde sabah ben kilitledim,satıldı dedigi için.ama silme,çöpe taşıma yada başka herhangi bişey yapmadım.zaten silme yetkimiz yok,olsada ben silmem en fazla çöpe taşırım ama burada çöpe taşınacak bişeyde yok...

Merhabalar bu dolandırıcının satılık bir quiz kanalı vardı. Kendisi ile görüştüm kanalı satın almak için ücretini gönderdim fakat bu dolandırıcı bana başka bir kanal verdi ve kanalda 2 adet telif bulunmakta. Bunun dışında kanalın quize giriş şifresi de değiştirilmiş. Az önce konularına bakıyordum ve konusuda silinmiş. Ben gerekli kanıtları video kaydına aldım. Yarın ilk işim savcılığa gidip dilekçe vermektir. Gereken neyse yapacam. Karşılığında suçlu dahi olsam bunu onun yanına bırakmayacam.
@era @mNote @Incubus

Bana verdiği kanalın durumu. İsteyen yöneticiye kanalın giriş bilgilerini gönderebilirim. Kanal bilgileri mesaj kutumda duruyor gerekli resimleride gönderirim

ads1310z_zpsadf1211c.png

Paranizi iade edeceğimi söyledim banka bilgilerinizi yeniden yollayin hesabiniza parayi yarin yatiracagim.

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

Hocam arkadaşa ulasin iade yapacagimi öğlen belirttim banka bilgilerini atsin bende geri gondereyim

[MENTION=12306]fasofiso[/MENTION] , [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] adli arkadasada ayni sekilde kanal satmissin gecen ay ihtarli oldugu halde. Eger istiyorsa onada geri iadesini yap.

[MENTION=12306]fasofiso[/MENTION] , [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] adli arkadasada ayni sekilde kanal satmissin gecen ay ihtarli oldugu halde. Eger istiyorsa onada geri iadesini yap.

Ihtarli oldugu halde ihtarsiz diye kanal satti ve paypali degistiriyorum dedigi halde degistirmemisti ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri