arayan,soran,merak eden herkese teşekkür ederim.malasef kötü günler geçirdik,geçiriyoruz.herkes gibi benim de maddi/manevi büyük kayıplarım oldu bu süreçte.1.derecede kaybım yok çok şükür ama arkadaş,komşu,yakın ve uzak akrabalarda malasef çok fazla kaybımız var.normalde evde tek yaşıyordum zaten,o gün kardeşimde evdeydi ki o haftanın yarısında evde yarısında malatyada idi.ailem mersinde yaşıyor yıllardır,ben de yakın zamanda mersine taşınacaktım ama depremin 2.gününde mersine geçtik apar topar mecburen.maddi kaybı allah nasip ederse önümüzdeki yıllarda yerine koymaya çalışıcaz tabiki ama sevdigimiz biçok insanı kaybettik.malasef çok sevdigim biçok aile gözümüzün önünde yok oldu,elbistan yok oldu...bunları yerine koyma şansımız yok,allah hepsine rahmet eylesin ve kayıpları olan herkesin yardımcısı olsun.gerçekten düşmanımın başına gelmesin denecek bi olay yaşadık,etkiside yıllarca atlatılamayacak bi iz bırakacak hepimizde kesinlikle.inşallah allah tekrarını yaşatmasın,o anı yaşayanlara geçmiş olsun ve kayıpları olan herkesin başı sagolsun.
not : mersine taşındım ama evin interneti sorunlu,telekomla çözemedik bi türlü.kabloları yenilemeyede elektrikcileri ikna etmeye çalışıyoruz gelip yapın diye.gün içerisinde genelde netim yok hala,inşallah bian önce düzeltip tekrar normale dönücez ilk fırsatda.