Bence komple yasaklanmalı kanal satışı.
Hocam hayırlı olsun bu arada sizden hızlısı mezarda![]()
Katılıyorum, kanal kapanmalarının sebebi spam, spam'ın artmasının en büyük nedeni 3 günlük kanalların kapanacağını bile bile yüksek rakamlara alıcı bulması.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence komple yasaklanmalı kanal satışı.
Hocam hayırlı olsun bu arada sizden hızlısı mezarda![]()
sağlam kanala kaç kez giriş yaptığımın ne işe yarayacağını söyler misin?
[MENTION=7959]Deniz[/MENTION] .. resmen son mesajında saçmaladın .. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ı övdün dostum .. onun sağlamlığını bize kanıtlamış oldun ..
Diyor ki daha once izlenim alayım dedim kapandı.
En iyisi sağlam çalışmak ..
Sen fatihbazı övmeye mi çalışıyosun kötülemeye mi anlamış değilim
Ha deniz sana şunu da söyliyeyim " Kıyım mı Var " konusuna git bak 2 yıllık son 1 ayda giriş yapılmamış kanalar kapandı 1 yıllık 6 aylık farketmez her türlüsü kapanmış![]()
hocam dediğimn gibi en fazla 2defa giriş yaptım ve hiç video yüklemedim
[05.07.2014 18:45:09] denizhan demiroğlu: hatta aldığım 5 kanaldan sadece şuan 1ini kullanıyorum aktif olarak
[05.07.2014 18:45:15] denizhan demiroğlu: o duruyor
sizin anlamak istemediginiz şu hocam,ben o videoda izlenim satın alsam söylerdim nasıl forumda genel olarak izlenim aldıgımı açık açık belirtiyorsam ordada söylerdim.o zaman sayfalarım üzerinden göndermişim izlenimi.ben bu sabah 3-4 kanalıma izlenme aldım,sabah gelmeye başladı yani izlenmeler.yönetici arkadaşlar isterse o kanalları kendisine gösteririm,izlenmeler aynı gün yansıyor.skypeda izlenmelerin ne zaman başlatıldıgıda yazıyor yani 2-3 gün geriden gelen youtube analytics ama videolara baktıgınızda altında yazıyor hemen izlenme sayısı.ayrıca siz demişsiniz ki bana skypeda
eger giriş yaptıysanız,yükleme olmasada kanal kapanabilir.mesela önceki kanaldan çıkış yapınca digerine girersiniz yada ne bileyim pc ipsi filan kara listeye girmiştir...video yüklemeden,sırf giriş yapmakda youtube un yakalaması için yeterlidir.bence...
2 ay önceki kanallar için neden şimdi şikayet konusu açıyorsunuz ?
her video direk 5k da takılsa derdiniz ki,izlenme satanlar işte 5k satış yapıyor ve bu yüzden sizin bu videolar 5kda takılmış.videoya istedigim kadar izlenim gönderebiliyorsam olsam hepsini farklı yapardım...neden sadece 1-2 videoya izlenim geldiginizde zaten belirttim daha önce.karalisteye gelince,ne bileyim hangi kanalınız kapandı,kaç kanalınız kapandı yada neden kapandı.benimde x arkadaşdan aldıgım 15 kanaldan 3 tanesi 1 aydır saglam duruyor,gerisi kapandı spamdan ve çoguna bende giriş dahi yapmadım.ama neden bu 3 tanesi kapanmıyorda digerleri kapandı demedim.buna cevap verebilecek bilgim yok çünkü youtube un algoritmasını bilmiyorum.siz daha önce giriş dahi yapmadıgım kanal kapandı yazmışsınız fakat skypeda bana en fazla 2 kez giriş yaptım demişsiniz.video yüklemesenizde,giriş yapmışsınız...
olay haziranın 1-2. haftası arası gerçekleşiyor.Deniz kandırıldığını düşünüyor vede bu konuyu açmış ama ortada kandırma yada başka oyunlar yok.
Sahte izlenim vs yok.
Fatihbaz Normal İzlenim aldığını belirtti diğer konuda.
Birde Face-Twitter gibi mecralarda izlenim kastığını.
Kaldıki ortada Fake izlenim almak için zaten sebep yok.
İnsan kapanacağını bile bile Fake izlenim alır mı?
Yanlış anlaşılmadan başka birşey değil.
Birde 22 Temmuz Gecesi tüm kanallar spamdan uçtu + Şu anda bile 1 Yıllık eski kanallar bile kapanıyor.
hayatım boyunca mod yalakası olmadım bir sitede 4 yıl yöneticilik yaptım 110k üyesi olan forumda birkezde yöneticilimiği kullanmadım böyle insanlar fikirlerini belirtsin diye var forum kimseyi kötülemedik güzelce yorumlar atılmış satış konusuda değil sonuçta bende başvuruyum 20 tane arkadaşım olsun forumdan bana oy versinler mod olurum yada 10 kategori vereyim çok iyi herkes oy atar olay bu değil mod olduktan sonrası mod üyeden daha düşük seviyede görünmeli alçak gönüllü olmalı forumda üye olmayınca 100mod olsa farketmez konuda kimsenin şahsına kötü söz söylenmedi zaten yazımıda üyeler desteklemiş hatalıysam mizacım böyle yanlışda olsa doğruları söylerimAz biraz konuşmalarına çeki düzen verirmisin ?
Arkadaşımız konunun ilgilileri dışında yorum yapılmamasını belirtmiş. Sende hala yorum yapıyorsun. Yakışıyormu ?
@turks00 uyarım sanada geçerli
hayatım boyunca mod yalakası olmadım bir sitede 4 yıl yöneticilik yaptım 110k üyesi olan forumda birkezde yöneticilimiği kullanmadım böyle insanlar fikirlerini belirtsin diye var forum kimseyi kötülemedik güzelce yorumlar atılmış satış konusuda değil sonuçta bende başvuruyum 20 tane arkadaşım olsun forumdan bana oy versinler mod olurum yada 10 kategori vereyim çok iyi herkes oy atar olay bu değil mod olduktan sonrası mod üyeden daha düşük seviyede görünmeli alçak gönüllü olmalı forumda üye olmayınca 100mod olsa farketmez konuda kimsenin şahsına kötü söz söylenmedi zaten yazımıda üyeler desteklemiş hatalıysam mizacım böyle yanlışda olsa doğruları söylerim
hangi düşünceyle yada o anki durumla ilgili onu yazdım bilmiyorum ama devamını mesajda yazdım yani giriş bile yapmamıştım. 5k diye bir sınır mı var? niye 5k da şüphelenelim?
Ya sen değil misin mail aldığım adam yüzünden kapandı diyen? Ayıp senin yaptığın be ayıp. Hala kalkmış bana senin pc yüzünden kapandı muhabbeti yapıyorsun.
[MENTION=7959]Deniz[/MENTION]
4 kanalın 2 si kapandı peki arkadaşım, geriye kalan sağlam kanalın şu linkle giriş yaparak caps paylaşabilirmisin kanala kaç kez giriş yaptığını görmek
https://security.google.com/settings/security/activity?pli=1
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ne oldu sana anlamadım mod oldu ne yapacağınımı şaşırdın kafanmı güzel ,
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] mod, arkadaşlar ilgilenirmisin yazmış olduğum mesajdan ötürü ceza
hakikatten mod olunca insan bukadarmı değişir sanki başbakan oldu yorum atmasına insanların kızıyorsunuz biraz yavaş olun ilk günleriniz yeni modlar özellikle
bu yeni mod olan kişiler az sakin olun bakayım ya sizi seçenler ordan indirmesinide bilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.