Fazla etiket girmenin zararı nedir?

ghalacli

Kayıtlı Üye
Genelde 10 tane den fazla etiket girmeyin deniliyor fakat, 20-30 tane etiket girme hakkı tanıyor youtube, ben genelde dayanamayıp daha fazla index alsın diye 15-20 tane etiket girerim.

Genelde 10 tane den fazla etiket girmeyin deniliyor fakat, 20-30 tane etiket girme hakkı tanıyor youtube, ben genelde dayanamayıp daha fazla index alsın diye 15-20 tane etiket girerim.

benimde merak etiğim konu + farklı etiket girsek ne olur . veya nasıl harmanliçaz bu etiketleri.
tek kelimemi önerirsiniz veya 2, 3 , 4 kelimeden oluşan etiketleri mi önerirsiniz. forumda bilgiler var ama bilgileri tazelemek ve yenilemek için bende merak ediyorum .

ben sahsen kanali ilk actigimda 20 30 dayiyorum belirli bi abonem olduktan sonra yavas yavas dusuruyorum ornek vermek gerekirse pewdiepie sadece etikete ismini girmesi yeterli oluyor o biraz sizin kitlenize kalmis bence

Bence hiç bir zararı yok aksine faydası var.Ben sonuna kadar kullanırım etiket hakkını.

açıklama ve etiket kısmına mümkün olduğunca az etiket girmek videonuzun üstlerde görünmesine olanak tanır. yani kullanacağınız açıklama ve etiketlemeler nokta atısı olsun videonuz en azından ilk sayfada çıkar. Etiket dolduran arkadaş konu baslığınla arat seninki ilk sayfada çıkmaz.

Pek bilgimin olmamasıyla beraber benim tavsiyem şöyle; çok fazla etiketin zararı aslında etiketler video içeriği etrafında dönmekte ise yoktur.Örneğin sen bir tıp ile ilgili videoya gidip dans gibi etiket girersen bu zaralıdır.Ama tıp ile alakalı etiketler girecek olursan da fazla etiket gerçekten iyidir.Kısacası İçerikle alakalı olduğu sürece etiketlerin sayısı fazla olursa daha iyi olur ama dediğim gibi alakalı olmak zorunda.Zaten alakalı etikette 15 civarı bişeydir en fazla.
Ayrıca unutmamak gerekir ki tbm yi etiket büyük ölçüde etkilemektedir.

o konuyu sen incele kardeş ben ne diyorum sen ne konu gösteriyrsun bentalepte bulununca ne kadar sürede yatar diyorum otur adam akıllı oku bi [MENTION=784]Bin903[/MENTION]

konuyu verip burda laf uzayacağına kadar 3 gün 5 gün 1 milyar gün yazsaydın bunlar olmazdı amacınız ne anlamıyorum ki

Sezar sakin ol, yıkıcı değil yapıcı ol arkadaşım. Arkadaş sana düzgünce anlatıyor işte asabiliğe ne gerek var?

Bencede burada herkes iyi niyetli, özellikle yardımcı olan arkadaşlar sizi yanlış dahi anlasalar yinede lütfen iyi niyetler suistimal edilmesin. İyi Forumlar

Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi, elbette fazla etiketin zararı vardır.Bir websitesi gibi düşünün.Çok fazla etiket basıldığı zaman google sitenizi arka sayfalara atar.
Tahminimce youtube dada durum aynıdır.Videolarınız aramalarda arkalarda sıralanır.Sınırı fazla aşmamak şartı ile videonuzun içeriği ile alakalı etiket girebilirsiniz. 7 8 adet yeterlidir diye umuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri