pinin gelene kadar benden yapalım bu işlemi riske girme![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pinin gelene kadar benden yapalım bu işlemi riske girme![]()
Aynı sorun bende de var. Artık sorun mu değil mi orasını bilemiyeceğim tabi. Tek kanal var adsense'de Kanalın günlük izlenimi 90k falan ama adsense'ye 200-250k arası yansıyor. Biri sorunun cevabını biliyorsa aydınlatsın bizi lütfen
Bu konunun aynısını açacaktım. %100 aynısı hemde yok sen ben misin= Bu kadar tesadüf yüklediğim dizilerde bile yok arkadaş harbi şaşırdım. Birazdan ben açıyordum tıpa tıp aynısını ya
Günlük 100k izlenim 200-250k arası yansıyor![]()
İyi forumlar arkadaşlar. Hesaplamama göre sayfa görüntülenme sayısı ve toplam kazanç fazla. bu neden ve nasıl oluyor ? günlük 100 k sayfa görüntülenmesi olarak hesaplıyorum fakat adsense bu 250 bin- 200bin civarı görünüyor
aynen hocam aynı tıpa tıpbu paraları alabilcekmiyiz yoksa kesinleşmiş kazançı
gördügümüzde umutlar suyamı düşcek![]()
youtube'da 100k izlenim olmuşsa ve hepsinde reklam görüntülenmesi olmuşsa
adsense'e bu 200k sayfa gösterimi olarak aktarılır.
sebebi: video'daki reklam ve sidebar'daki reklam'ı ayrı ayrı saymasıdır.
youtube'da 100k izlenim olmuşsa ve hepsinde reklam görüntülenmesi olmuşsa
adsense'e bu 200k sayfa gösterimi olarak aktarılır.
sebebi: video'daki reklam ve sidebar'daki reklam'ı ayrı ayrı saymasıdır.
Öyle değil hocam, "Kullanıcılar Google reklamlarını gösteren bir sayfayı görüntülediklerinde, bir sayfa görüntüleme oluşur. O sayfada görüntülenen reklam sayısı kaç olursa olsun, bunu tek bir sayfa gösterimi sayarız." (adsenseden alıntıdır)
Merhabalar,
Ben Google Adsense Türkiye kontrol merkezi asistaniyim. Kanalinizin görüntülenme sayilari bugünlerde kullanicilari heyecanlandirmak icin yapıyoruz. Bakiyeniz 2 gün içinde normal şekline dönecektir.
![]()
![]()
keşke dönse normal şeklinede işimize baksak![]()
google destek hattı ve forumunda durmayan bu asistanlar nedense bizim forumda takılıyoroda bi ilginç durum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.