Fazla para yansıyor

bende benim görüntülenmeler nerde diye bakınıyordum demek sizdeymiş.

Fazla yansıma değildir vardır illa ki onun da bir açıklaması. Atladığın bir şeyler var sanırım.

Aynı sorun bende de var. Artık sorun mu değil mi orasını bilemiyeceğim tabi. Tek kanal var adsense'de Kanalın günlük izlenimi 90k falan ama adsense'ye 200-250k arası yansıyor. Biri sorunun cevabını biliyorsa aydınlatsın bizi lütfen :)

Bu konunun aynısını açacaktım. %100 aynısı hemde yok sen ben misin :)= Bu kadar tesadüf yüklediğim dizilerde bile yok arkadaş harbi şaşırdım. Birazdan ben açıyordum tıpa tıp aynısını ya :)
Günlük 100k izlenim 200-250k arası yansıyor :)

aynen hocam aynı tıpa tıp :D bu paraları alabilcekmiyiz yoksa kesinleşmiş kazançı
gördügümüzde umutlar suyamı düşcek :D

İyi forumlar arkadaşlar. Hesaplamama göre sayfa görüntülenme sayısı ve toplam kazanç fazla. bu neden ve nasıl oluyor ? günlük 100 k sayfa görüntülenmesi olarak hesaplıyorum fakat adsense bu 250 bin- 200bin civarı görünüyor

aynı durum 2 gündür bendede var dün bir videom patladı 5k izlendi ama adsenye 15k yansıdı :D Ama 15k izlenime 10 tık geldi o kötü

youtube'da 100k izlenim olmuşsa ve hepsinde reklam görüntülenmesi olmuşsa
adsense'e bu 200k sayfa gösterimi olarak aktarılır.
sebebi: video'daki reklam ve sidebar'daki reklam'ı ayrı ayrı saymasıdır.

Videolar uzunsa, video ortası reklamlar açıksa daha fazla yansır.

Cakırturk cevabı vermıs. Ayrıca youtube da ki görüntülemeler daha yavaştan yansır ama adsense her zaman daha çabuk sayar. Hele patlamış videolarda youtube çok daha geriden gelir. Hadi hayırlı kazançlar sana...

Öyle değil hocam, "Kullanıcılar Google reklamlarını gösteren bir sayfayı görüntülediklerinde, bir sayfa görüntüleme oluşur. O sayfada görüntülenen reklam sayısı kaç olursa olsun, bunu tek bir sayfa gösterimi sayarız." (adsenseden alıntıdır)

Öyle değil hocam, "Kullanıcılar Google reklamlarını gösteren bir sayfayı görüntülediklerinde, bir sayfa görüntüleme oluşur. O sayfada görüntülenen reklam sayısı kaç olursa olsun, bunu tek bir sayfa gösterimi sayarız." (adsenseden alıntıdır)

bu bahsettiğiniz kural "siteler için adsense" ile ilgili bir kural.

youtube yayıncılığında ise şöyle bir durum var: video ve sağda çıkan reklamlar 2 farklı reklam olarak algılanır.
video player içinde çıkan reklamla sağda çıkan reklamlar farklı sayfalar olarak kabul edilir yani.

arkadaşşar şuan bu olay başıma gelıyor benımde...
videolarımda olmayan rakamlar adsenseme yansıyor ??!! hızlı yukseliş 16 500 lerde tık 275 lerde tbm 11 adsensede boyle ama videolarımda bişe yok ??11 sanırım eski hesaplamalar adsenseye yansıyor... anlamadım mantıksız hareket var

---------- Mesaj saat 22:08:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:35 civarında gönderildi. ----------

başka olan varmı şuan ?? ciddi bir artış var anlamıyorum ?? anlık artıyor.. dakikada 200 gibi oluyor ortalama ? tıkda oyle ??? sorun varmı beyler ?? yada sıkıntı ?
anlamsız artış başladı?!

Ay başındaki izlenmeler şimdi mi yansiyor ki
Bugün herkese bi haller oldu :D
Önce awesomeness odeme yapti
Adsense fazladan saymaya basladi
Tek aksilik bugun para kazanmam kapatildi :p

Merhabalar,
Ben Google Adsense Türkiye kontrol merkezi asistaniyim. Kanalinizin görüntülenme sayilari bugünlerde kullanicilari heyecanlandirmak icin yapıyoruz. Bakiyeniz 2 gün içinde normal şekline dönecektir.

:D :D

Merhabalar,
Ben Google Adsense Türkiye kontrol merkezi asistaniyim. Kanalinizin görüntülenme sayilari bugünlerde kullanicilari heyecanlandirmak icin yapıyoruz. Bakiyeniz 2 gün içinde normal şekline dönecektir.

:D :D

keşke dönse normal şeklinede işimize baksak :D

google destek hattı ve forumunda durmayan bu asistanlar nedense bizim forumda takılıyor ;) oda bi ilginç durum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri