Fazladan kesinti ve fazladan kesinleşmeler

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Artık kapanan kanalları kesinlikle silmemeye karar verdim
Silerek yaptığımız spamı saklayamayız, google kapattığı kanalı bilmezmi hiç.
Adsiz.png

Kendi elimizle koz veriyoruz adamlara
Bu iş sadece ödemeleri geciktiriyor anlaşılan.

en başından beri bunu yapıyorduk ama yine de yansıyordu ödemelere

Bende kapanan kanalları siliyorum. Bu ay da kesintiler geçen ayki gibi çok yüksek.
Adsense artık silinen kanalların ödemesini yapmıyor olabilir mi?
Eğer öyleyse hem emek edip siliyoruz, hem de zararlı çıkıyoruz yani.

hocam kesinleşmemesi ayrı bir mevzu önemli olan yüksek kesintinin neyden kaynaklandığını bulabilmek.kesinleşip kesinleşmemeye de yapaa bişey yok sanırım

bütün adsenselerim yüksek kesintiyle kesinleşti.
hadi hepsinde kapanan kanal vardı da bir adsensem de sadece bir kanalının 4 videosunda dolarlar sönmüş videolardan para kazanılmıyordu.diğerleriyle birlik adsensede 9 kanal hiç kapanmadığı halde kesinti oranı %60larda

millet çift ay alırken bizimkiler kaynadı gitti yine.

bütün adsenselerim yüksek kesintiyle kesinleşti.
hadi hepsinde kapanan kanal vardı da bir adsensem de sadece bir kanalının 4 videosunda dolarlar sönmüş videolardan para kazanılmıyordu.diğerleriyle birlik adsensede 9 kanal hiç kapanmadığı halde kesinti oranı %60larda

millet çift ay alırken bizimkiler kaynadı gitti yine.

herkes farklı bişeyler söylüyor sanırım adsensede genel bir sorun var ve bir türlü çözemediler yada çözmek istemiyorlar belki de sorunu bilmememiz için böyle bir yol da deniyor olabilirler yine iyi düşünecek olursak belki şubat ödemelerinde herşey yoluna girecektir

yüksek kesinti yaşayanlar spam mı çalışıyo acaba?

Baya bir adsensem var tek tek inceledim farkettiğim olaylar

1. Birçok adsensedemki kanallar aralık aynı içinde kapandı kesinleşme olmadı.

2. Başka bir adsensemdeki kanal aralık ayında açık kaldı ve ocak ayında 5. gün kapandı kanalın kazancı kesinleşti.

3. Geçen ay kesinleşmeyen 2 adsensem vardı ikisinde de tek kanal bağlı ve kanallar açık şekilde duruyorlardı. Bu kanallardan 1 tanesini aralık 25 inde farklı bir adsenseye taşıdım diğer kesinleşmeyen adsensedeki kanalı taşımadım. Şuan taşıdığım kanal hala açık ve yeni adsensede 2 ay birden kesinleşti. Diğer taşımadığım kesinleşmeyen adsensedeki kanal açık olduğu halde gene kesinleşmedi. Demek oluyor ki kanal değil ancak adsense mimlenmiş diğer kanalıda bu ay farklı adsenseye taşıyıp gelecek ay yeni adsensede 3 ay kesinleşecek mi bir kontrol edeceğim.

Yani anladığım kadarıyla kazandıran kanal o ay içinde kapanmışsa kazancı yansımıyor ancak diğer ay kapansada kazancını sorunsuz yansıtıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri