FB-Atromitos Maçı Şifresiz Tivibuspor HD'de

bizdede yayın açıldı ama görüntü kalitesi çok kötü sd yayın gibi bile değil 800k yayın sanki

maçın linki için pm atabilirsiniz beyler yalnız spiker yok ama donmadan gidiyo :D

ilk yarı maçta heyecan yoktu. 3-4 fırsatı değerlendiremediler.

Digiturk makinasına tivibu Kartı Alıp taksak oluyor mu şampiyonlar ligi Maçlarını izlemek için
Ya da nasıl yapabiliriz bilgi verirseniz sevinirim

Galatasaray maçlarını da mı bu şekilde izliycez ? Yoksa tivibunun bunun için ayrı bi paketi mi var ? (Şampiyonlar ligi grup maçları fln)

39 lira + 2 yıllık taahhüt istiyolar almaya değmez 3 maç trt vericek zaten 3 maçıda sağdan soldan bi şekilde halledilir :)

fener hiç oynayamıyor yine.Bu sene hiç şöyle heyecanlı güzel bir maçını izleyemedik bir hevesle takıma yatırım yaptık ama bu takımın oturması herhalde bir 1-2 ayı bulacak.

O kadar transfer yapıldı. Sırf biz almayalım diye Ozan Tufan bile alındı. Ne adamlar getirildi. Şu takıma bile şu dk ya kadar gol atamadılar ya hayret bir şey ya..

He ya şu takımıda yensin artık Türk takımları ya. Ama golde faul var gibi. Adamlarında penaltısı verilmedi sanki. :) Bilmiyorum yanlış mı gördüm.. Yanlış anlaşılmasın ben öyle gördüm..

van persie bu adamın fenerbahçede olması müthiş bir duygu umarım bu sene ligde ve avrupada çok iyi işler yapar

He ya şu takımıda yensin artık Türk takımları ya. Ama golde faul var gibi. Adamlarında penaltısı verilmedi sanki. :) Bilmiyorum yanlış mı gördüm.. Yanlış anlaşılmasın ben öyle gördüm..

Bende öyle gördüm golde faul ve atronun verilmeyen penaltısı. yanlış anlaşılmasın bende öyle gördüm

adam kafa topuna falso verdi yok artık :D ba'nın hareketi penaltı değildi takım maçın üstüne yatmaya çalışıyo o penaltı değildi ilk yarıdada durduk yere yere attı ceza sahasında

Hocam maçın başından beri kaleci neler çıkardı.. Bedavadan ofsayt diye nani nin golünü vermedi hakem.. Bunları da söylemek lazım..

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] oktay abi doğru sölüyor kaleci neler çıkardı daha maçın başlarında fernandaonun kafası sovun şutu diegonun şutu derken bir sürü pozisyon çıkardı spider bile uefa avrupa liginin bugünün kalecisi seçilecek dedi :D [MENTION=10960]fth[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri