FEM Dershanesine Gidenler Ne Olacak?

bende 10 yıl felan önce çiğ köfte partilerine katılmıştım napıcağuk

Bundan 8-9 yıl önce FEM dershanesine gitmiştim ortaokulda ama hiçbir faliyetine katılmadım. Gitme amacımda hem fiyatı uygun, hemde arkadaşlarım oradaydı. Şimdi ne olacak, bizde mi damga yedik o boklar yüzünden. Sizce etkiler mi işe girerken ?

Hocam hiçbir alakası yok. Faliyetlerine katılsanızda ne olacak sanki? Bende zamanında gitmiştim. Ama hiçte fiyatı uygun değildi çok pahalıydı haram zıkkım olsun. Ben 4bin verirken başka bir arkadaşım 2bine yazılmıştı aynı tarihte

Hocam biz 2-3 arkadaş yazılmıştık neredeyse %50 fiyat çekmişlerdi. Zaten sorun o değil 1 liramda helal olmasında, inanın içime kurt düştü demin aklıma geldide o kadar da KPSS çalışıyordum

Birşey olmaz. Ülkenin zaten %80 90 ı bunlarla içli dışlı olmuştur illaki :)

Benim zamanımda da körfez,fem falan hep birinci çıkarıyordu.göstere göstere oyun çeviriyorlardı.hak ettiklerini bulurlar umarım.bir de göz yumanlar bulsa.o zamanın soru sızdıranları...

Dershane zaten kapanacak.
Dua edin oraya gidenleri Fişlemesinler, yoksa işiniz zor.
Geçmiş olsun.

Her hafta sonu sabahın köründe ilçeden, merkeze gidiyorduk dershaneye gitmek için. Her kalktıgımda sövüyordum bunlara bir hafta sonum bile yok diye artık küfür etmem için bir sebebim daha oldu. Allah kahretsin böyle dershaneninde, hocalarında bir bokada yaramadı yetmezmiş gibi geleceğimi maf edecek.

Bende gittim, son 4 ay taksiti ödemedim, hocalarıyla kavga ettim, kendisini çok yüce gören bir hocam vardı tarih hocasıydı. Senden bir halt olmaz falan diyordu sürekli. Neyse son 4 ay gitmedim parasını da vermedim, müdürle kavga ettik falan. Sınav zamanı geldi girdik üniversiteye giriş sınavına, sonra tercihleri yaptık. Sonuçlar açıklandı : o bana laf sokan tarih hocasının mezun olduğu üniversite de aynı bölümü kazandım. :D Sırf o hocaya laf sokmak için dershaneye gittim. Hocam ben şu üniversitenin tarih bölümünü kazandım ama orayı kazananlardan bir halt olmuyormuş dedim ve çıktım. :D O kadar için rahatlamıştı ki anlatmak istedim sizlere. :D
(Sene 2009)

Dershaneye gittin diye birşey olmaz. Muhtemelen bu atılanlar falan filan kişileri mevcut listelerden ve himmet ödemesi yapanlardan tespit ediyorlardır. Daha arkası gelir itiraflarla yeni yeni deliller bulurlar.

Bence kamuda çalışanları buna göre araştırabilirler.Devlette görev alıyorsanız bu da fişlenme nedenlerinden biri olabilir.Şayet ben hiç gitmedim çocukluğumda bile karşıydım bunlara neden bilmiyorum ama öyleydi.Sonuçta bu insanların bulunması gerek ve bulmak için belirli kriterler istihbarat gerekli bunların yanında ister istemez suçsuz insanlar da yanıcak..

Dershaneye gittin diye birşey olmaz. Muhtemelen bu atılanlar falan filan kişileri mevcut listelerden ve himmet ödemesi yapanlardan tespit ediyorlardır. Daha arkası gelir itiraflarla yeni yeni deliller bulurlar.

Abi inşallah dediğin gibidir bırak listeyi millet cayır cuyur makrübe yiyordu onu bile yemedim herkes aynı kaşığı sokuyor diye. Boşver yemediğimde iyi olmuş

O kadar derine inilirse memlekette bunları koyacak yer bulunmaz büyük bir çoğunluğun az veya çok bunlarla bir irtibatı olmuştur ama devlet terör örgütü tanımlaması yaptıktan sonra hala faal olanlar,devlet ve hükümet aleyhine normal muhalefetin ötesinde eylemleri olanlar korkmayıp titrese yeridir.

Bundan 8-9 yıl önce FEM dershanesine gitmiştim ortaokulda ama hiçbir faliyetine katılmadım. Gitme amacımda hem fiyatı uygun, hemde arkadaşlarım oradaydı. Şimdi ne olacak, bizde mi damga yedik o boklar yüzünden. Sizce etkiler mi işe girerken ?

Hocam yazıyı okuyunca bi tebessüm ettim. Çünkü eğer ki böyle bişey olursa alayımızı alsınlar. :D

Toplu temizlik yapiyorlar iste , arada kaynayanlarda olacaktir , feto ile alakasi olmayan muhaliflerde bundan nasibini alacaktir maalesef.

Yurtlarında kalanları bile fişleyebilirler resmen işin şansa kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri