Söylenecek tek bir şey var ŞAMPİYON FENERBAHÇE!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bursasporun attığım gol % 10 milyon ofsayt değil caner bozuyor....
acaba bu olay fenerin başına gelse ne olurdu merak ediyorum. yan hakem maçı izliyordu galiba top direkte patlayınca ofsayt kararı verdi. yeni kural galiba direkten gelince ofsayt oluyor
liderlik nereye kadar ? elbet bir gün o şans yanınızda olmayacak![]()
yine bi galibiyetimizi haksız gosterme cabaları he beyler he sike yapıyoruz hatta el yonetımını de satın aldık orada da yapıyoruz, hey yarabbim ya
Ee teknoloji 11cm zor buluyorsa insan kesin bulamaz mi, boyle konusacaksan sus zaten aga sanki cok cok ince detay diye kesin devam ettirmesi gerekiyor dedigine bak. Ayrica her maci izliyorum emin ol huseyin gocekin bizi yedigi maclarida izledim o hakemin hangi takimli oldugunu senden,iyi biliyorum![]()
Biz haketmistik de sen uzatma o zaman her zaman hak eden kazanmiyor, benim yorumumu alintilayip artislik yapmayin falan filan diyip burda cevap verilecek laflar soyleyipte uzatmaya gerek yok diyorsun![]()
ben onu mu diyorum biz oynadık siz kazandınız uzatmaya gerek yok
Biz haketmistik de sen uzatma o zaman her zaman hak eden kazanmiyor, benim yorumumu alintilayip artislik yapmayin falan filan diyip burda cevap verilecek laflar soyleyipte uzatmaya gerek yok diyorsun
geçen rüyam da bjk yeniyordu gs yeniliyor fenerde berabere kalıyordu. bugün ise rüyam da fenerin yenildiğini gördüm bakalım ne olcak![]()
![]()
acaba bu olay fenerin başına gelse ne olurdu merak ediyorum. yan hakem maçı izliyordu galiba top direkte patlayınca ofsayt kararı verdi. yeni kural galiba direkten gelince ofsayt oluyor
bunu neye dayanarak söylüyorsun??
Bu arada pierro sonucu 11cm ofsayt cıktı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.