Fenerbahçe - Bursaspor (20.00)

3 ihtimalli bir maç oldu, biz kazandık... şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puan aldık

liderlik nereye kadar ? elbet bir gün o şans yanınızda olmayacak ;)

bursaya yazık oldu fenerin hep şansı son dakkalarda yawer gider ama nereye kadar
:D

Bursasporun attığım gol % 10 milyon ofsayt değil caner bozuyor....

acaba bu olay fenerin başına gelse ne olurdu merak ediyorum. yan hakem maçı izliyordu galiba top direkte patlayınca ofsayt kararı verdi. yeni kural galiba direkten gelince ofsayt oluyor

Lig TV pierosuna göre Bursaspor'un ofsayt gerekçesi ile sayılmayan golünün 11 cm. ofsayt olduğu tespit edildi.

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------

acaba bu olay fenerin başına gelse ne olurdu merak ediyorum. yan hakem maçı izliyordu galiba top direkte patlayınca ofsayt kararı verdi. yeni kural galiba direkten gelince ofsayt oluyor

Lig TV pierosuna göre Bursaspor'un ofsayt gerekçesi ile sayılmayan golünün 11 cm. ofsayt olduğu tespit edildi.

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

Saatlerdir hakkımız yendi diyen arkadaşları sahneye davet ediyorum :D

yine bi galibiyetimizi haksız gosterme cabaları he beyler he sike yapıyoruz hatta el yonetımını de satın aldık orada da yapıyoruz, hey yarabbim ya

yine bi galibiyetimizi haksız gosterme cabaları he beyler he sike yapıyoruz hatta el yonetımını de satın aldık orada da yapıyoruz, hey yarabbim ya

:D :D

susuyorum aga ben. he bundan sonra fenerin maçlarını izleyin

11 cm ofsaytmış lan adamlar teknoloji ile 11cm zor buluyor gelip burada artistlik yapmayın

Ee teknoloji 11cm zor buluyorsa insan kesin bulamaz mi, boyle konusacaksan sus zaten aga sanki cok cok ince detay diye kesin devam ettirmesi gerekiyor dedigine bak. Ayrica her maci izliyorum emin ol huseyin gocekin bizi yedigi maclarida izledim o hakemin hangi takimli oldugunu senden,iyi biliyorum ;)

Ee teknoloji 11cm zor buluyorsa insan kesin bulamaz mi, boyle konusacaksan sus zaten aga sanki cok cok ince detay diye kesin devam ettirmesi gerekiyor dedigine bak. Ayrica her maci izliyorum emin ol huseyin gocekin bizi yedigi maclarida izledim o hakemin hangi takimli oldugunu senden,iyi biliyorum ;)

:D :D ben onu mu diyorum biz oynadık siz kazandınız uzatmaya gerek yok

:D :D ben onu mu diyorum biz oynadık siz kazandınız uzatmaya gerek yok
Biz haketmistik de sen uzatma o zaman her zaman hak eden kazanmiyor, benim yorumumu alintilayip artislik yapmayin falan filan diyip burda cevap verilecek laflar soyleyipte uzatmaya gerek yok diyorsun

alışman lazım bunlara 35 metreden gelen topu adam elle tokatladı dün bizim maçta 3 hakemde görmemezlikten geldi bu ligte işler böyle yürüyor biliyosun

bunu neye dayanarak söylüyorsun??
Bu arada pierro sonucu 11cm ofsayt cıktı

benim yazdığım saat belli .... ben maç anında gördüm maç bitiminde yazdım....pierroyu felan bilmemde o an caner aynı hizada gibiydi....demekki teknolojiyi bile değiştiriyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri