FENERBAHÇE KARARI AÇIKLANDI! - Şok Ceza

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye 2+1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası verdi..

DETAYLAR AZ SONRA..

Bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm.Federasyonun suçu.Böyle olacağı belliydi.Madem şike tespit ettin düşür kardeşim 1 sene kaybedelim.Şimdi 3 sene cezayı keserler işte :(

Paraya taban çıkarcı menfaatci bir federasyonumuz var. bütün klüpler ile danışıklı dögüşüyorlar . biz taraftarlada safız.
UEFA durduk yeremi verdi bu cezayı, keyif içinmi verdi. Demekki var bir pislik peki noldu atı alan üsküdarı geçdi.

bizde gidelim trübünlerde takımlarımızı destekleyelim adamalrın umrundamı.

PARA PARA PARA EL İNSAF..

Helal olsun Uefa'ya ,
TFF olsa yine kişilerle kulübü ayıralım derdi .
Elin yabancısının Adaleti her zaman iyidir .

Trabzonlusporlu olarak çok sevinmimiş ulan ne yapsak yaranamıyoruz uefa yarı final oynadık odamı şikeydi + fenerin avrupada olmaması bu ülke için özellikle futbolda çok büyük kayıptır sadece fener bu sene türkiye için ülke puanına nekadar katkıda bulunduğunu görmedinizmi at gözlüler sizin gibi geri kafalılar yüzünden futbolumuz hep geriye gitmeye mahkumdur.

Arkadaşlar şurası bir gerçekki Türkiyeyi Avrupada gerçek manasıyla Galatasaray temsil ediyor ve şu ana kadar o etti.,Dolayısıyla Fenerbahçenin AVrupada oynaması veya oynamaması birdir bir şeyi değiştirmez.Ama Türkiye'nin alnına bir kara lekedir orası da ayrı bir mevzu.Keşke şike yapmasalardı...
He ilerde bu kafayı değiştirirse başarılı olabilir.Ama eğer ortada gerçekten bir suç varsa çeksin cezasını

Bir galatasaraylı olarak çok üzüldüm gerçekten. Sonuç olarak çok büyük bir camia ve avrupada bizi iyi temsil eden bir takımdı. Keşke şike işlerine hiç karışmamış olsaydı. Bir taraftan da dünyada hala adaletin işliyor oluşuna da seviniyorum. Neyse ki adaletin hala işlediği yerler var.

Trabzonlusporlu olarak çok sevinmimiş ulan ne yapsak yaranamıyoruz uefa yarı final oynadık odamı şikeydi + fenerin avrupada olmaması bu ülke için özellikle futbolda çok büyük kayıptır sadece fener bu sene türkiye için ülke puanına nekadar katkıda bulunduğunu görmedinizmi at gözlüler sizin gibi geri kafalılar yüzünden futbolumuz hep geriye gitmeye mahkumdur.

işte 2 farklı fenerbahçeli sana yorum yapmaya gerek bile yok altta diger fenerbahçeli arkadaşın yazdıgını oku yeter.

Bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm.Federasyonun suçu.Böyle olacağı belliydi.Madem şike tespit ettin düşür kardeşim 1 sene kaybedelim.Şimdi 3 sene cezayı keserler işte :(

Arkadaşlar şurası bir gerçekki Türkiyeyi Avrupada gerçek manasıyla Galatasaray temsil ediyor ve şu ana kadar o etti.,Dolayısıyla Fenerbahçenin AVrupada oynaması veya oynamaması birdir bir şeyi değiştirmez.Ama Türkiye'nin alnına bir kara lekedir orası da ayrı bir mevzu.Keşke şike yapmasalardı...
He ilerde bu kafayı değiştirirse başarılı olabilir.Ama eğer ortada gerçekten bir suç varsa çeksin cezasını

2008 sezonu ve sizin daha bu sene tada bildiğiniz tecrübeyi gerçekleştiren, bu sene de uefa finaline kadar adımlayan bi klube dediklerinize bakın, Futbol bi siyasettir ve pis işler döner bu forumda bunu tartışırsak kalpler kırılır bilgisiz arkadaşlar sakın ola yorum yapmasın kararı doğru bulup bulmadıkları dışında. Takım üstünlüğü konuşturmaya gerek yok bu karar şike gerçekseki bana göre değil, cezası çekilir. Ama sen ve ya bi başkası FENERBAHÇEYİ ve ya başka bi TÜRK klubünü pisleyemezsiniz. Fenerbahçenin zaten yaşadıkları sorunlardan sonra avrupada yer almaması çok daha iyi olacaktır. Belki Türk futbolunun değeri yoklukta anlaşılır.

Kardeş sana göresi bana göresi yok bu işin.Galatasaray bu durumda olsa böyle konuşurmuydun çok merak ettim doğrusu.Adamlar bir karar vermiş.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Dediğin gibi futbol siyasettir fenerbahcenin bu taraklarda bezi olmasaydı şuan uefanın kapısında beraat dilenmezdi, dik dururdu...
2008 sezonu ve sizin daha bu sene tada bildiğiniz tecrübeyi gerçekleştiren, bu sene de uefa finaline kadar adımlayan bi klube dediklerinize bakın, Futbol bi siyasettir ve pis işler döner bu forumda bunu tartışırsak kalpler kırılır bilgisiz arkadaşlar sakın ola yorum yapmasın kararı doğru bulup bulmadıkları dışında. Takım üstünlüğü konuşturmaya gerek yok bu karar şike gerçekseki bana göre değil, cezası çekilir. Ama sen ve ya bi başkası FENERBAHÇEYİ ve ya başka bi TÜRK klubünü pisleyemezsiniz. Fenerbahçenin zaten yaşadıkları sorunlardan sonra avrupada yer almaması çok daha iyi olacaktır. Belki Türk futbolunun değeri yoklukta anlaşılır.

Kardeş sana göresi bana göresi yok bu işin.Galatasaray bu durumda olsa böyle konuşurmuydun çok merak ettim doğrusu.Adamlar bir karar vermiş.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Dediğin gibi futbol siyasettir fenerbahcenin bu taraklarda bezi olmasaydı şuan uefanın kapısında beraat dilenmezdi, dik dururdu...

Bak yönetici başa gelmiş kişiyi ve ya kişileri yargılaya bilir cezalandırabilirsin, Ama bu yapılan yanlışlar doğrultusunda mal edilen Klüp ki menfaatleri doğrultusunda yöneten yöneticilerin yaptığı yanlış ve ya kurnazlığı Türkiye Cumhuriyetinden bile eski olan Fenerbahçeye diyemezsin, Cezasını elbet Fenerbahçe çekecektir ama sen burada kişi ve kişiler yerine Fenerbahçeye yüklersen olayı Ve ya aynı durumda galatasaray ve ya bi başka Türk klubüne işte o zaman yanlış olur ve sen direk Fenerbahçeyi pislemişsin açıkcası. Sorduğun soru benim için her Türk takımı için aynı yöneticiler haricinde O takımın onur ve geçmişini zedelememek ona gönül bağlayan taraftarları kırmamak için gene saygı duyup toplumsal acıda siz böylesiniz siz şöylesiniz deyip hedef almam sizin yanlışınız şu demek var siz öyle böylesiniz demek var. fark bu yani anlıyacağın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri