Fenerbahçe-Shaktar 1 Adet kombine transferi

karta başvuru yapın kartın gelmesine gerek yok geçici kart ile de giriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca transfer de yapılabiliyor ama arkadaşın dediği gibi belli saatler arası transfer yapılabiliyor. Arkadaşın hareketinden dolayıda tebrik ediyorum :)

Tebrikler hocam bu maç takımımız için çok önemli umarım güzel bi galibiyetle çıkarız, stadda sesiniz gümbür gümbür çıksın :D

hikmezsonmez arkadaşımıza transfer edilmiştir.Umarım akşam güzel bir sonuç alırız.Tüm güzel mesajlar içinde teşekkür ederim :)

Takdir ettim. :)
Maça gidecek arkadaşa iyi seyirler dilerim.

gidenler bizim yerimize de bağırsın yıkın orayı yıkın !!

Herhangi bir olay çıkaracak birini görürseniz sandalye atmak isteyen sahaya bişi atmak isteyen meşale yakmak isteyen vb o adamı orada dövün izin vermeyin

biletin mesajı geldi arkadaşlar referans no ile staddan bilet alıcam geçici giriş için. skypedan konuşuyoruz konuyu açan hocam ile. allah razı olsun ne diyeyim. inşallah sorunsuz şekilde bileti alırımda izlerim.

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] Bu kadar çok gitmeyi isteyen bir Fenerbahçeli'nin aldığına sevindim:) Keyfini çıkart , galibiyet almadan da gelme:)

[MENTION=9503]emrekalayci[/MENTION] Güzel davranışınızdan dolayı tebrikler hocam , başkası olsa karaborsa'da bilet satmaya çalışırdı.
Geçmiş olsun.

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] Bu kadar çok gitmeyi isteyen bir Fenerbahçeli'nin aldığına sevindim:) Keyfini çıkart , galibiyet almadan da gelme:)

[MENTION=9503]emrekalayci[/MENTION] Güzel davranışınızdan dolayı tebrikler hocam , başkası olsa karaborsa'da bilet satmaya çalışıyordu.Geçmiş olsun.

Bende güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam.Her şey para değil arkaşın mutluluğunu görmek daha önemli :)

biletin mesajı geldi arkadaşlar referans no ile staddan bilet alıcam geçici giriş için. skypedan konuşuyoruz konuyu açan hocam ile. allah razı olsun ne diyeyim. inşallah sorunsuz şekilde bileti alırımda izlerim.

hocam eve geldiğinde 3-4 gün kanal yapamayacak kadar bağırmış ol :D güveniyoruz sana!

hocam eve geldiğinde 3-4 gün kanal yapamayacak kadar bağırmış ol :D güveniyoruz sana!

çok isteyen birine geldiğinden emin olun hocam. bu kartın sahibide karaborsada okutabilirdi. hediye edilende okutabilirdi. ancak öyle bi denk geldiki gerçekten güven sıkıntı çekeceğiniz en son insanlardan biriyim.
bi kendime geleyim ben yaa :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri