Fenerbahçe - Trabzonspor Skor Tahmini

Macta kavga cikacak en az 2 kirmizi kart skor 2-2 yada 1-1

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda sow :D

images

Takimda bir tane duzgun forvet yok. Hepsi kazma. Hakem de cok kotuydu beklendigi gibi.

Net penaltımız verilmedi ama bu sebep değilki böyle rezalet oynayan bir takımla berabere kalmak.

türk futbolunu katleden tek şey HAKEMDİR. bu kadar karaktersiz hakem görmedim.
Aldığı para haram.

hakeme yüklenmeye gerek yok arkadaşlar penaltı verilmedi belki ama fenerbahçenin beceriksiz ayakları var malesef pozisyon sayıları herşeyi ortaya koyuyor

Macin sadece 3 dakikasini izledim. Tek soyleyebilecegim sey, bu ulkede trabzonspor takim degil. Bu saatten sonra aziz baskana laf edenler 1 kere daha dusunsunler.

Allah hepsinin belasını versin telefonla arayıp tehditmi ettiler ne yaptılar Allah büyüktür.

La sedat tamam kötü yönettide sene başındaki o penaltılar nolcak yavaş yavaş belki adalet yerini buluyordur :D

yayının donmadığı anlarda gördüğüm kadarıyla 2 tane net penaltımız var.
Ki fenerbahçe 1 gol den sonra açılan takım. Gece nasıl rahat uyuyacak bilmiyorum. Son pozisyonlarda emenikenin sarı yediği pozisyon, trabzonlu dışarı atıyor korner yerine aut veriyor. Daha bir çok hata sayabilirim

11 Kişi defans yaptırdıkya bu rezillik yeter onlara alnımızın akıyla şampiyon olacağız inşAllah.

yayının donmadığı anlarda gördüğüm kadarıyla 2 tane net penaltımız var.
Ki fenerbahçe 1 gol den sonra açılan takım. Gece nasıl rahat uyuyacak bilmiyorum. Son pozisyonlarda emenikenin sarı yediği pozisyon, trabzonlu dışarı atıyor korner yerine aut veriyor. Daha bir çok hata sayabilirim

Sen bi fenerin bu sezon 14 haftada attığı 7 penaltıyı tekrar izle :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri