Robben olmaz. Ramires 1 yil kiralik satin alma opsiyonlu gelir diye tahmin ediyorum.
Mobilden yazildi.
Mobilden yazildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam RVP takımında forma şansı bulamıyor ki bulsa sence gelirmiydi.
Ayrıca Roben bayern ilk 11 inde sürekli birde Fenerbahçe 25 milyon veremez oda ayrı bi konu.
hocam avrupada oynamamış lig kupasından erken elenmiş bir man. unt da 38 lig maçının 26 sında ilk 11 , 3 tanesinde yedek kalan RVP mi forma şansı bulamıyor güldürmeyin insanı![]()
Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemeyince çökmez sırf şu anda bile taraftarın verdiği destek ile mali açıdan hiçbir sıkıntı yaşamayacağız göreceksiniz. Üstüne birde şampiyonlar ligine gittiğimizde falan artık gelecek yıllarda kimse tutamaz bizi. Fenerbahçe taraftarı takımına en çok destek olan taraftardır, 3 temmuz atlatmış bir takımız bizim yerimizde başka takım olsa şu anda adını unutmuştuk.
Keşke diğer takımlarda buna cevap verebilse de daha kaliteli bir lig izlesek tabi ki bunları unutturacak transferler yapamazlar belki ama yine de kalite olarak üst düzey futbolcuları kovalasalar keşke.
Yeni transfer bence ramires olucak ki uçtuk demektir taraftar feneriumları stadı yıkar demedi demeyin![]()
Can Persie ve nani formalarını alacağım bende![]()
Robben 25 Milyon euro'dan kat ve kat daha fazla eder ve satıcaklarını düşünmüyorum.Eğer 25 m euroya satıcaklarsa ciddi bir problemi vardır.
Persie geldi diye bir açıklama yapılmadı herkes niye aldık havasında ben onu anlamadım herhangi bir yerde açıklama vardı da ben mi göremedim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.