Fenerbahçe'ye yeni gelecek yıldız kim ?

Robben olmaz. Ramires 1 yil kiralik satin alma opsiyonlu gelir diye tahmin ediyorum.

Mobilden yazildi.

Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemeyince çökmez sırf şu anda bile taraftarın verdiği destek ile mali açıdan hiçbir sıkıntı yaşamayacağız göreceksiniz. Üstüne birde şampiyonlar ligine gittiğimizde falan artık gelecek yıllarda kimse tutamaz bizi. Fenerbahçe taraftarı takımına en çok destek olan taraftardır, 3 temmuz atlatmış bir takımız bizim yerimizde başka takım olsa şu anda adını unutmuştuk.

Keşke diğer takımlarda buna cevap verebilse de daha kaliteli bir lig izlesek tabi ki bunları unutturacak transferler yapamazlar belki ama yine de kalite olarak üst düzey futbolcuları kovalasalar keşke.

Yeni transfer bence ramires olucak ki uçtuk demektir taraftar feneriumları stadı yıkar demedi demeyin :)

Can Persie ve nani formalarını alacağım bende :D

yildiz-tilbe.jpg

Hocam RVP takımında forma şansı bulamıyor ki bulsa sence gelirmiydi.
Ayrıca Roben bayern ilk 11 inde sürekli birde Fenerbahçe 25 milyon veremez oda ayrı bi konu.

hocam avrupada oynamamış lig kupasından erken elenmiş bir man. unt da 38 lig maçının 26 sında ilk 11 , 3 tanesinde yedek kalan RVP mi forma şansı bulamıyor güldürmeyin insanı :D

hocam avrupada oynamamış lig kupasından erken elenmiş bir man. unt da 38 lig maçının 26 sında ilk 11 , 3 tanesinde yedek kalan RVP mi forma şansı bulamıyor güldürmeyin insanı :D

Hocam ilk 11 de başlaması önemli değil bi bakın bakalım ilk 11 başladıgı maçlarda kaçıncı dk oyundan alınmış onlarada bakın.Birde şu konudan emin olabilirsin Manu'da ilk 11 oynayacağından emin olsa Fenerbahçe ye gelmez.

Ne robbeni hocam o kadar da değil:)
Dünyanın en iyi 5 ine girecek adamın ne işi var tr de.

Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemeyince çökmez sırf şu anda bile taraftarın verdiği destek ile mali açıdan hiçbir sıkıntı yaşamayacağız göreceksiniz. Üstüne birde şampiyonlar ligine gittiğimizde falan artık gelecek yıllarda kimse tutamaz bizi. Fenerbahçe taraftarı takımına en çok destek olan taraftardır, 3 temmuz atlatmış bir takımız bizim yerimizde başka takım olsa şu anda adını unutmuştuk.

Keşke diğer takımlarda buna cevap verebilse de daha kaliteli bir lig izlesek tabi ki bunları unutturacak transferler yapamazlar belki ama yine de kalite olarak üst düzey futbolcuları kovalasalar keşke.

Yeni transfer bence ramires olucak ki uçtuk demektir taraftar feneriumları stadı yıkar demedi demeyin :)

Can Persie ve nani formalarını alacağım bende :D

Jem paul karacan i aldık hocam daha ne olsun :)

Robben 25 Milyon euro'dan kat ve kat daha fazla eder ve satıcaklarını düşünmüyorum.Eğer 25 m euroya satıcaklarsa ciddi bir problemi vardır.

Robben 25 Milyon euro'dan kat ve kat daha fazla eder ve satıcaklarını düşünmüyorum.Eğer 25 m euroya satıcaklarsa ciddi bir problemi vardır.

Hocam yaş olmuş 32 bir sakatlık geçirse bir daha dönmez geri fazla tabiki o para .

Maçları adamlar kazanır, isimler değil. :) Öyle olsaydı Bjk'nin Q7 ve Gutili zamanın açık ara şampiyon olması gerekirdi. 5. Bitirmişlerdi sezonu.

Aziz yıldırım hep yaptı bunu popülarite kokan hareketler. Ortega da gelmişti fenere unutmadan. :) Başarılı oldu mu? Olamadı. Fenerbahce de Aziz Yıldırım olduğu sürece büyüme olmaz.

arkadaşlar fazla uçmamak lazım, yok 32 yaşındaymış felan filan, fenerbahçe klübünü komple satsa yine robeni alamaz, tüm adam dünyanın en etkili sag kanat oyuncusu, son 5 hafta oynamadı diye ortaya atılan iddaalara bakmayın, kasık sakatlığı vardı, hali hazırda roben ve sahibi olan bayern münihten bahsediyoruz, robeni munihten , real madrid dahi alamaz, bu tür isimler parayla pulla alınamaz, bu kadar gözde bir futbolcuya dünyanın tüm takımları kapısını açacakken, fenerbahçeyi tercih listesine dahi almayacaktır.[ tüm tr takımları için geçerli bu lafım]

rvp iyi isim, ama en fazla 1 yıl oynar, herkes yok 15-25 atar felan diyorda, trdeki foul sertliklerinden bahsetmiyor, bu adam yaşlı, sakatlandımı 5 ay dönemez,

İlhan ekşioğlu ve ömer temelli twitter hesaplarında robenle ilgilenmediklerini açıkladılar.Ramirez çok konuşuluyor ben gelcek isim ramirez

Robben in tr ye gelme ihtimalinin söz konusu olması için 3-4 seneye ihtiyaç var.:) ayrıca fenerbahçe iyi isimler aldı doğru fakat bu sene başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Bir daha ki seneye anca takım bir sisteme oturur. O da bu sene başarısız diye takımı dagitmazlarsa.

rvp gelmiş. geçmiş olsun :D :D bu transferler 4. yıldızı da unutturdu :D

Kendinizi kandırmayın bu ligden bi cacık olmaz :D Kafalar müsait değil bikere , 3-4 futbolcuyla olacak iş değil . Fener takım ruhunu yakalarsa ligi siler süpürür .

Persie geldi diye bir açıklama yapılmadı herkes niye aldık havasında ben onu anlamadım herhangi bir yerde açıklama vardı da ben mi göremedim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri