Fenerbahçe'ye yeni gelecek yıldız kim ?

VollMonD

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Nani ve RVP'den daha ünlü bir oyuncu gelecek diyorlar ben bunun Robben olduğunu düşünüyorum çok konuşuldu adidasında 10 m € vereceğini biliyoruz en son 25 m istemişlerdi ben yinede 17 m € civarında anlaşılacağını düşünmekteyim sizinde tahminlerinizi alayım :)

Son düzenleme:
süper bi lig olacak bu sene, çok güzel oyuncular geldi türkiye'ye. eve digitürk'mü bağlatsam napsam.

Arkadaşlar Nani ve RVP'den daha ünlü bir oyuncu gelecek diyorlar ben bunun Roben olduğunu düşünüyorum çok konuşuldu adidasında 10 m € vereceğini biliyoruz en son 25 m istemişlerdi ben yinede 17 m € civarında anlaşılacağını düşünmekteyim sizinde tahminlerinizi alayım :)

Roben gelmez eger Bayern'de adam sürekli ilk 11 de son zmanlarda sakatlığı olduğu için oynamıyordu.Bayern de Roben ile Ribery olmadan ne hallere düştügü Barcelona karşısında gördü zaten yani Roben gelmez.

robbeni bayern vermez o kadarda değil. avrupa cezası kalkdı diye birsürü borca giriyolar seneye avrupadan men yerse şaşırmayın.

Çok güzel bir lig olucak görünüş öyle Nani,Ronaldinho,Rvp,Podolski,Sneijder,Gelirse [Galatasaraya Boateng] Beşiktaş Remy ile görüşüyo antalyada bu seferde valdes çılgınlığı var :D çok fena bi lig olucak

robbeni bayern vermez o kadarda değil. avrupa cezası kalkdı diye birsürü borca giriyolar seneye avrupadan men yerse şaşırmayın.
Robben için kuyt ve rvp'nin etkili olacağını düşünüyorum bide terraneo ilk geldiğinde bu kim demiştim adam çoşturuyo takımı :D oyuncuyu ikna ederlerse gelir

Roben gelmez eger Bayern'de adam sürekli ilk 11 de son zmanlarda sakatlığı olduğu için oynamıyordu.Bayern de Roben ile Ribery olmadan ne hallere düştügü Barcelona karşısında gördü zaten yani Roben gelmez.

Hocam adamlar 25 m istiyorlar demekki satmayada niyetleri var niye gelmesin ki ? Ayrıca Nani ve RVP içinde gelmez diyorlardı :)

Bu kadar yıldız yetmiyor mu hocam :D Robben için erken Münih için değişilmez diyeceğim ama RVP'de değişilmezdi çıktı geldi :D

bir sonraki transferin orta sahaya yapılacagı soyleniyor. ramires olabilir deniliyor. robben i alacagımızı pek dusunmuyorum acıkcası ama inşallah yanılırım ve robben de fenerbahçe forması giyer

Antalyaspor'da Eto'yu almış Ronaldinho ile büyük ölçüde anlaşmış Valdes'i istiyormuş ne oluyor bu takımlara :)

Lig süper olacak, Şampiyonlar Ligini heyecandan izleyemicez :D

bir sonraki transferin orta sahaya yapılacagı soyleniyor. ramires olabilir deniliyor. robben i alacagımızı pek dusunmuyorum acıkcası ama inşallah yanılırım ve robben de fenerbahçe forması giyer

Ramires için tamam diyorlar hocam ama asıl büyük transferin kim olacağı belli değil benim içimden roben geçiyor :)

aziz yıldırım çok akıllı adam ya
yine taraftarın gözünü boyadı
kendini mecbur etti takıma helal olsun :D

Messi Ronaldo ve Yedek Kulubesinde Oturması için Neymar'ıda BJK ye getirecem!

aziz yıldırım çok akıllı adam ya
yine taraftarın gözünü boyadı
kendini mecbur etti takıma helal olsun :D

aynısını dicektim hocam yazıyodum bir fenerbahçeliyim fakat bu transferler çok iyi oldu takımımız için fakat bu bir aziz yıldırım stratejisi bırakıcam dicek taraftar izin vermicek :D ama helal olsun :D

Bu sene 2 forma alacam bir kendime bir kız arkadaşıma takıma yardımımız dokunsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri